• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EKIMSkútr
    KORDA
    KORDA --- ---
    Jiank hlasim uspesnych CCA 600km na Motowell Magnet Sport. Tento tyden jsem byl na sundani limiteru a uz jezdi cca 80. Do Prahy staci, jen rozjezdy a kopce by to mohlo davat trochu lip :]

Problem zatim zadny az na praskly lanko u tachometru ale to byla moje chyba, vice mene. Na pockani opraveno. Plus se mi ho podarilo nacpat do kufru od auta :]
    KORDA
    KORDA --- ---
    Foto? :p
    PLECH
    PLECH --- ---
    KOCICINKA: dokud člověk nestojí na semaforu. V mé černé bundě obzvlášť :(
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    Aj jaj, neco se mi asi vysralo...

Bud sem pridrel, coz by muselo bejt spatne naladenym karburatorem, jelikoz ja to zatim setrim az hanba.
    Nebo se vysypalo naky lozisko. Nebo ze by prasknul krouzek na pistu? Fakt nevim.

Pri ranim rozjezdu neco cvaklo, jako kdyby upadla naka matka (coz sem prohlidnul a neupadla) a pak to dostavalo cim dal "hrkavejsi" zvuk. Ztratu vykonu jsem ale nejak zvlast nepocitil - spis vubec. Melo to ale ve strednich az malejch otackach troskun zvyseny vybrace.

Motor (65 Polinni) mam cca 250km v zabehu, mazu 1:33, jezdim tak na 1/3 plynu.
    Kurva - kde se stala chyba?

Tak nejak to vidim. Dneska odjezd do Scooter-tuningu.
    EKIM
    EKIM --- ---
    CARNAQE: Ty chceš bejt fajnšmekr ale nechceš se v tom vrtat,mi to jasný :O)
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    EKIM: Ne ne. Takhle sem to predevcirem koupil od chlapika, kterej si to delal sam v Litomericich. To moéje stary ted prodavam. Kdyz sem si to tak pocital, tak me vyjde MNOHEM levnejc si to koupit uz hotovy a to svoje prodat, nez to delat. Navic tohle byla fakt nahoda, ze to zrovna bylo k mani.
    Ted zajedu motor a pujdu do poradnyho vejfuku. A necham si to nekde naladit. Jako ze karburator. Na to nemam nervy. A zkusenosti...
    EKIM
    EKIM --- ---
    CARNAQE: Moc pěkný, možná by si ta barvička zasloužila oživit, sis dělal sám?
    EKIM
    EKIM --- ---
    KORDA: Te hustý... ty offroady jak tam dává :-)
    KORDA
    KORDA --- ---
    YouTube - ‪Reklama moped‬‏
    http://www.youtube.com/watch?v=ktLCpF3e-UA
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    CARNAQE: Ale prdlajs :D tam bylo padin....
    Na tvého nového mazlika jsem, taky moc zvědavej ,-)
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    JARAFARI: A to byla jedina padina, ne? Podle fotek.

Jinak ode dneska snad Piaggio "Si" r.v. 2003
    valec 65ccm, karburator 13´Del Orto, variator, sportovni klika + loziska, kompletne renovovanej motor, remen Malossi, novy silnicni gumy,... Najeto 150Km - v zabehu.
    Jsem MOC zvedavej.

vanekcz.rajce.idnes.cz/piaggio_SI_renovace/
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    EKIM: Kdepak... to jsem netočil já... to točil Foky z fóra.. Moje videa jsou u těch fotek a ty stojej za v...ž p...l :-)

CARNAQE: jenom ten pařez no, žádnou babetu jsem tam letos neviděl.... chyběl jsi tam :D
    EKIM
    EKIM --- ---
    CARNAQE: takovej pěknej červenej pařízek s náma jel :-)

JARAFARI: Hele pane , to je točený tim malim s....m co jsem viděl, kde se to dá sehnat?
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    JARAFARI: Takze tentokrat zadna Babeta?
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    KOCICINKA: Trošku pršelo, ale pohodička ,-)
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    :-) jak píše Ekim... na náš Nyxáckej skútr sraz, dorazila hojná účast. :D ...Dva skútry, dvě osoby ... to byl výkon... :-)))) Ještě, že v Braníku už to bylo lepšejší!!!

Tady jsou První dvě videjka....
    http://www.youtube.com/watch?v=3q-A-uPozho&feature=player_embedded#at=14
    http://www.youtube.com/watch?v=0o82hrQRhVc&feature=player_embedded

Tady nějaký moje fota ,-)
    http://skutrforum-jarafari.rajce.idnes.cz/8.Skutrsnura2011/
    EKIM
    EKIM --- ---
    Jedinej jarafari , vy ostatní jste sklamaly....
    EKIM
    EKIM --- ---
    takze zatim nikdo neprijel...
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    Takžě jak??????????? Platí ta 8 hodina v ulici U kempingu?????????????? Přijedete tam někdo??????
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam