• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EKIMSkútr
    EKIM
    EKIM --- ---
    doporucil bych ususit v garazi, voda je nezmar , jako asi bych to moc neresil jestli startuje a jede ale pokud treba odesly kontrolky oleje,benzinu atd. Nepoznas kdy co dochazi a to by se mi moc uzivatelsky nelibilo, kdyz to po ususeni nebude dobry tak mala navsteva v servisu a vyplaznuti nemaliho baliku nepomuze...sou i horsi vecich ususit v garazi, voda je nezmar , jako asi bych to moc neresil jestli startuje a jede ale pokud treba odesly kontrolky oleje,benzinu atd. Nepoznas kdy co dochazi a to by se mi moc uzivatelsky nelibilo, kdyz to po ususeni nebude dobry tak mala navsteva v servisu a vyplaznuti nemaliho baliku nepomuze...sou i horsi veci
    PREEMA
    PREEMA --- ---
    prosim vas lidicky o radu , MALAGUTI 50 , asi mi zmoknul a nesviti ,, ani pristrojovka , ale blika .) no a zaboha nemuzu najit pojistky ! vite nekdo ? dik
    EKIM
    EKIM --- ---
    SKUTEKKUTEKK
    SKUTEKKUTEKK --- ---
    Tak na uklidnění jedna sluníčková jízda :D

P3181235 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=K1yelOYgW9Y
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    EKIM: Fuck, taková smůla.
    EKIM
    EKIM --- ---
    ZIP79: To všechno je daný vojebanou politikou a zaostalou mentalitou lidí, jen dneska mi dva lidi nedaly přednost z prava a třetí se rozjel na červenou pač přehlídl kerej semafor patří jeho dráze, a těhle hovad tu přibejvá den ode dne víc a víc, neříkám že sem tam neudělám přešlap na oranžové , klidně i na červenou sem parkrát jel nebo v protisměru, ale dělám to tak abych nikomu nic nezpůsobil. To co je tím faktorem nebezpečí je prostě lidský faktor ,,arogance,, pač všichni víme že ty co se maj nejlépe jsou nevětší aroganti v tejhle zemi, dneska to byly tři zejtra jich bude deset a po zítří milion, snad je vidět kam to všechno míří :-)
    ZIP79
    ZIP79 --- ---
    EKIM: Podobně jsem naboural s autem chlapíka co zajel do řady aut jako když parkuje a přitom se vlastně chtěl otočit (nedodržená vzdálenost), od tý doby už ve městě nikoho neobjíždím i kdyby to mělo trvat věčnost. Cca rok před tím jsem na tom místě viděl rozmlácenou motorku a vůbec nechápal co se to mohlo stát (u tunelu pod vyšehradem směrem z podolí).
    EKIM
    EKIM --- ---
    KORDA: Ten týpek byl naprosto normální člověk, trochu mi připomína ,,dextra,, :-) , to nebylo nijak úmyslný , prostě myslel na své problémy na svůj život, své ego, tak jako to dělá každý člověk na týhle planetě, vjet tam půl vteřiny později, tak sem se krásně proletěl, jestli bych ho ovšem přelít, vzhledem ke stejné víšce hlava boční okýnko, bych se podíval k němu na palubku, dal bych mu hlavičku... pro mě z toho plyne jedno ponaučení... nevyhnutelně si hledám jiné zaměstnání v jiné zemi, tady u nás v čechách už to lepší nikdy nebude.
    KORDA
    KORDA --- ---
    EKIM: Dement s Skem. Halvne, ze ma potunenenj vejfuk.

Toho se bojim, snad krome mokra, asi nejvic. A kdyz ted jezdim autem tak koukam do zrcatek prakticky porad.
    EKIM
    EKIM --- ---
    JSW: To hero majestic je malej odvaz :-) aspoň ten týpek na tom dává málý bora, jinak to už má tu poloautomatiku v řazení, o tom jestli to je ještě skůtr by se dalo trochu zaspekulovat :-) ale má to dvě kola, motor,a velikost vhodnou pro kličkování mezi autamy ,tedy dopravní prostředek do města... a vo vo tom to je...
    EKIM
    EKIM --- ---
    skůtr je mechanicky ok, jel sem na něm do hondy. Apropoo brzdy na tomhle vehicle sou nejlepší co sem kdy měl tu čes poznat, samozdřejmě v rámci možností zadní bubnové brzdy, to prostě lepší nebude, kdybych tam dal lepší pakny bude to na ůkor životnosti kola a hlavně by se tím rušil tan vykoumanej brzdnej sytém co vymyslely chytrý japončíci :-) myslím to jejich CBS
    EKIM
    EKIM --- ---
    KORDA: pravej bok plastů, zrcátko, sem tam něco z pod přístrojovky,vejfuk, kryt.... já jel po trám pásu takže moje chyba úředně, frajer odbočoval, nepodíval se ,bez blinků, já 60 na tacho, 4m předemnou kára, sem to zafleknul udělal sem 180ku, to už rovnováha neporala a plácnul sem sebou 5cm před tím autem, vůbec sem ho neškráb :-) doufám že mu tam příště pojede ta ramvaj a sešrotuje ho to na sračku.

nehoda 12.8.11 radlická (1).jpg (897592 B)
    KORDA
    KORDA --- ---
    Co se ti proboha podarilo, ze je to za 45k?
    EKIM
    EKIM --- ---
    JSW: tu visionku od hondy mi včéra nabízely v hondě jako náhradu, za zbořenej skůtr. Dva tejdny starej, a už je v servisu, oprava za 45klacků, já dám 10. A min 2tejdny nejezdim, tak jsem se ptal jestli mi můžou něco pujčit a voni že nepučujou, ale jestli chci že by mi prodaly toho visiona, v letech máj asi 5kousků v různej barvách, je to vlastně takovej novej mix leada a dylena 110ccm, přesná cena 44900,- 16kový kola, a spotřeba odhadem bude kolem dvou litrů a maximálka 100km/h, šel bych do něj hned ale to už bych si rovnou musel pořídit ňakej pozemek a postavit garáž, abych to měl kam dávat, už takhle parkuju před barákem, a ve finále je to blbost, mezi tím co bych na jednom jezdil, druhej by stárnul, a to by byly vyhozený prachy...
    JSW
    JSW --- ---
    EKIM: Nedíváš se pozorně. Za plnou cenu je sestvanej stroj. Můj odhad je takovej, že ta firma už to třeba nebude dál dovážet. Takže koupíte stroj, kterej si musíte složit a pravděpodobně na to časem nebudou díly. Co já vím. Ale mít dva za desítku je pořád řešeni, když si vezmu, že babety se prodávaji i kolem 7 000.

CARNAQE: Ta firma dovážela výrobky Hero India. Teď to vypadá, že kooperujou s Hondou. Já jsem tenhle koknrétní model nikdě od Hera nenšel, takže jsem zaspekuloval o původu. Prodávalo se tady tohle:

Hero Majestic Vogue - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=AedsLPXx_m8

Nová Hodna Vision (ve světe různý názvy) za 45 000 jde do prodeje.

Honda Dio 110 #DigInfo - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=UKvnv-pAvEc
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    Hero je Puch?
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    JSW: No a je to teda od Hero, nebo je to nejhorsi cina, horsi nez spatna?
    EKIM
    EKIM --- ---
    JSW: a co že je ta cena o tolik jiná než na tom webu?

Si tak surfuju a hle co nám a koukám co nám chystá budoucnost od BMW http://www.motorkari.cz/clanky/moto-novinky/bmw/maxiskutr-bmw-pojede-na-elektrinu-19064.html
    JSW
    JSW --- ---
    Tohle jsem našel, pokud je ten stroj opravdu z produkce Hero, tak by to nemuselo bejt špatný. http://www.motorkari.cz/moto-uzivatel/?muid=11264
    JSW
    JSW --- ---

Model PANTHER 72
    nová cena 5 000.- Kč včetně DPH

KOBRA
    nová cena 8 000.- Kč včetně DPH

Motocykly jsou zabaleny v kartonech. Po dohodě k vyzvednutí ve skladu naší společnosti v Praze – Radlicích

http://www.volny.cz/moto-vosy

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam