• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EKIMSkútr
    KORDA
    KORDA --- ---
    Kde v Praze nejlip delat neomezeny Acko? Chci to stihnout jeste nez se na nej bude muset cekat dva roky...
    EKIM
    EKIM --- ---
    jarafary: sem mozna nebyl ja, nybrz kolega se stejnym skutrounem :-)
    Vcera to pocasi komentar nepotrebuje, clovek se porad modli aby to nachvily prestalo a vono lilo porad vic a vic a kdyz uz jsem to vzdal, a jedu domu tak prestane, tomu se muze clovek jen smat :-)
    Plech: no anketka by tu nejaka mohla byt, jen ten cas ji vytvorit neni...
    PLECH
    PLECH --- ---
    Vidíš, zajímavý nápad na anketu - úroveň řidičského oprávnění skůtrařů. Kdo máte prémiovku, nechcete nahodit takovou (veřejnou) anketu?

Já mám neomezenou motorku, občas si vyjedu na šéfově Harleyi, ale vždycky se rád vrátím ke svému skůtříku!
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    JARAFARI: Na cem jezdis v autoskole?
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    Ekim...Dneska jsem tě viděl, jak si to drandíš kolem mí práce V Korytech do kopce s pracovním báglíkem .... to, ale krásně chcalo co?!?... Uplně jsem tě litoval a řikal jsem si..Dneska asi blbej den... kosa jako kráva a ještě ten déšť. Já měl dneska jízdy v autoškole na neomezenou motku, ale měl jsem kliku..Když jsem tam přijel, tak pršet přestalo a když sem odtamtud odjel,tak zase začalo :-) ...Ale ráno i odpoledne jsem na skútíku, taky moknul a mrznul...cestou do a z práce... hnus !!!
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    EKIM: Třeba na pivo viď, tomu rozumim :D ....,ale tak sraz je sraz .. a to, tě jednou za čas o víkendu nezabije...se zase projet na skútru ,-)
    Tady fotky http://skutrforum-jarafari.rajce.idnes.cz/Sec_2011/ z tý Seče ,-) bylo tam 102 jednostopejch vozítek... mohlo bejt 103 kdyby si jel :D a nechtěl chodit po svejch. a Pivo taky bylo :-)))
    EKIM
    EKIM --- ---
    Scooter Cup 2011 - 5. závod Cheb - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=lDqD3-bomMU&feature=share
    EKIM
    EKIM --- ---
    JARAFARI: diť víš jak to mám, sem skůtrař ale jezdím každej den v tejdnu, takže vejkendy bych rád chodil trochu víc po nohou :-)
    EKIM
    EKIM --- ---
    PREEMA: málem jsem zapoměl: ,,to je pěkně na hovno,, to je další krádež kterou jsem v poslední době zaznamenal, nejdřív ukradly nový kolo mímu kámošovy to už je tak měsíc a dneska kolegini v práci to samý, a zasraný fízlové nemaj nic lepšího na práci žež prudit s těma svejma radarama....
    EKIM
    EKIM --- ---
    JARAFARI: jako vždy to závisí na mé finanční situaci...
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    EKIM: Pojeď na Seč.. příští víkend... udělej si čas. tam bude srandy kopec a poznáš hafec lidí... skútrů tam bude víc než dost :-)
    EKIM
    EKIM --- ---
    JARAFARI: Víž že bez tebe to nemá cenu, když by pak nikdo nepřijel, tak bych byl akorád nasranej... nemám za potřebí :-)
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    EKIM: takže nikdo se nemá :-/...takže zejtra jedu na víkend za těma kámošema. Další dva víkendy nemůžu.
    FAUST
    FAUST --- ---
    možná nezdržel, ale třeba odradil, navíc se na to váže pojistka, aspoň moje. no každopádně ať ti ho najdou.
    PREEMA
    PREEMA --- ---
    nezamcenej ,na dvore za domem pod plachtou , malaguti 50 , castecne moje chyba , ale myslim ze zamek by je zdrzel max na pul minuty , v 1 rano tam byl , v pul 2 zastekal pes , taxem ho okrik at nevzbudi prcka ,a cau :)
    KORDA
    KORDA --- ---
    Nice. Kde? Jak byl zabezpecenej? Co to bylo?
    PREEMA
    PREEMA --- ---
    tak mi ho neska v noci ukradli :(((
    SKUTEKKUTEKK
    SKUTEKKUTEKK --- ---
    CARNAQE: SUV není off-road :)
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    EKIM: Já pravě 24.9 nemůžu... to jedu na sraz skútrfóra, na Seč...ukončení sezóny.... a další víkend taky ne... to zase stěhuju máti krám, takže tyhle dva víkendy to prostě nejde.... jsem to o pár řádků níž psal... maximálně si to můžu zpřeorganizovat teď o víkendu... ale to naseru kámoše..
    A co ten sraz dát ve středu 28.9 což je svátek!....??????
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    EKIM: Dost nebezpecny jsou i vyhejbaci kanalu. Do zrcadka necumej, protoze se vetsinou vyhejbaj na posledni chvili.
    (Vtipni jsou ridici off-roadu a podobnejch mastodontu. Proc si kupujou tereni auto, kdyz nedaj blbej kanal?)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam