• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EKIMSkútr
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    FAUST: To by se na to jeden vysral. Čistě teoreticky, podle tohohle klubu, jakou mám % pravděpodobnost, že až příště půjdu do garáže, nic už tam nebude? :)
    FAUST
    FAUST --- ---
    tak došlo i na mě a na silvestra mi byl skútr štípnutej z ulice. kdyby někdo na netu narazil na černej Hexagon 180 LXT, prosím vzpomeňte si na mě, moc jich v oběhu není :-)) dík
    EKIM
    EKIM --- ---
    VICA: to bude štajlový, typuju že s tím cajtíci budou mít trochu problém, a to je otázka do jaké míry budou ti jednotlivci připustit že to neporušuje zákon, a tam bude problém. Já se řídím příslovím účel světí prostředku, takže jestli že tím nechceš udělat dojem na čumicí, ale potřebuješ se nutně projet na svém wakebordu, což může být klidně i otázkou života a smrti :-). No a vzhledem k ceně benzínu, no já bych měl argumentů plnou hubu... případná pokuta nebude zas takovej randál...
    VICA
    VICA --- ---
    EKIM: tak chtěl bych to narvat na stopadinu honda @150 ?
    EKIM
    EKIM --- ---
    VICA: tak takovohle vecicku vidim poprvy v zivote, co se tyce zakonu tak jde o homologaci. Ale davat to na nejakou padinu, tak to neresim.
    VICA
    VICA --- ---
    .....a vůbec co na to naše zákony ???
    VICA
    VICA --- ---
    hola, nevíte zda-li se dá v ČR sehnat držák na wakeboard přimontovatelný a skůtra ? Viz odkaz.

Carver Scooter Moped Surf Rack - R.J.Cox Engineering
    http://www.coxengineering.com.au/product/2216/23279/carver-scooter-moped-surf-rack/
    EKIM
    EKIM --- ---
    ....a kára mi začala krvácet, tak zas hobluju zkůtra, mno možná to krapítek klouže, ale předvánoční zrcátkovej slalom jsem si dal za jedna, četně včerejšího nejhrubšího štrítu z kobylis do stodulek v plným provozu za lehkou čtvrthodinu....
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    Tak jsem minulý týden zase začal začal a dneska mi málem upadly pazoury :)
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    Dneska bylo parádně, takže sem scootíka protáhnul dvouhodinovou vyjížďkou.... A takovejhlech dní v zimě, určitě pár bude... Takže nač zazimovávat :-)) Jen schovat, když nachumelí a když je sucho, tak tradá projet.
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    U skútrů se nějaký extra zazimování nekoná http://www.scootland.cz/scooter-tuning-jaknato/udrzba/
    Já jen vyjezdim benzín, aby tam zbytečně nestárnul( při první pozimní vyjížďce, pak natankuju čerstvej) a dofouknu pneumatiky.... a scoota zaparkuju v práci do skladu. Jinak beztak, když bude v zimě nějakej pěknej víkend, tak scoota protáhnu.
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    KORDA: Ekime porad!
    Ja ho stahnu akorat pres zimu pod strechu, ale na mraz.
    KORDA
    KORDA --- ---
    Ja jeste jezdim :) Ale je zima.

Kdyz jsme u toho... Jak spravne zazimovat stroje?
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    Ajaj... a já čekal uplně jinou odpověď...něco ve smyslu, no jasně, že furt jezdim z baťůžkem.
    No já jsem taky měkkejš, už tejden jezdim do práce na kole. :-/ Ale doufám ještě v dobré zítřky a ještě jsem scoota neparknul na zimní spánek.
    EKIM
    EKIM --- ---
    CARNAQE: jezis ani se neptej, se uplne stidim, ze jsem takovej mekous...
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    EKIM: no a cim se teda zivis ted?
    EKIM
    EKIM --- ---
    no tohle pocasko fakt nedavam... Teplota chlup nad nulou a mlha jako prase...
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    EKIM: Krásně vysvětleno :D ... Tak držim palce, ať to funguje a ruce nemusíš nějak rychle vyndavat. ,-)
    EKIM
    EKIM --- ---
    JARAFARI: No, tak ze začátku mě též napadlo že to při pádu bude slušná pastička na ruce, řekněme že výhoda teplých rukou převáží možný pád, protože si myslím že negativní,rozptylující komfort při jízdě je katalizátor těch, horších problémů. Vono když tě zebou ruce, tak jsi časem v křeči, která vyloženě řve na poplach ,,my chcem teplo,, takžéé tag :-))
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    EKIM: Tak já ti teda děkuju :-))

K těm návlekům..... A co když to náhodou uklouzne.. Jak by z toho šli při reflexu rukou, vyndat ruce... ??? Neni to o držku???
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam