• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EKIMSkútr
    BIGGIE
    BIGGIE --- ---
    ZIP79: opravdu vÍlet? a jestli jo, tak FUJ teda
    BIGGIE
    BIGGIE --- ---
    EKIM: jj dvoutakt , ted mi znamej rikal ze jel na dvouvalcovy formuli (italjet) rikal kam se prej hrabe muj dragster, podotykam ze s mou 115kilovouvahou litam po dalnici 130 :))
    EKIM
    EKIM --- ---
    SKUTEKKUTEKK: jestli mas karbose a nevypustil jsi plovak pred zimou tak to chvily trva nez se ti zvodnatelej benzim smicha na efektivni smes...
    EKIM
    EKIM --- ---
    BIGGIE: malsice zname, sice jsem tam nemel stesti jako ty. Hele a to je 180kovej dvoutakt, ten tvuj dragster?
    BIGGIE
    BIGGIE --- ---
    to ja byl oi vikendu v Malsicich v prasecaku plnych skutru, shanel jsem vejfuk na dragstera 180 a nikde krom brna ho nemeli, pak jsem se dovolal do prasecaku, a slysim v telefonu'' pane vy mate ale stesti!!'' :) koupil jsem ladenej vejfuk za 5500, puvodni cena 11000, k tomu jsem za 400 koupil tolik tizeny predni svetlo, ktery se mi vubec nechtelo objednavat z anglie, jednim slovem SUPER ... cesta z prahy do tabora v sobotu rano se vyplatila, fakt doporucuju!!!jeste sehnat sedlo pro spolujezdce a predni blatnik a je mazel jak novej :)) nemuzu se porad vyporadat s tim, ze muj skutr ma konecne zvuk jak motorka, k tomu mi jede o 10km/h rychleji
    SKUTEKKUTEKK
    SKUTEKKUTEKK --- ---
    Hondička po zimě nastartovala po 15 vteřinách. O víkendu se na ní mrknu podrobně a hurá do provozu.
    EKIM
    EKIM --- ---
    Planuju mensi trip, nekam po evrope, hlavne mrknout k mori, nejaky ty pamatky, spani po kempech podle me nic narocnyho, jen mit spolehlivej sroj, dostatecnej ohoz do neprizne a prachy na beno, zradlo a kemp.
    EKIM
    EKIM --- ---
    JARAFARI: jkbych to, no radši bych něco kde se program určuje, trochu víc spontálně...
    Sem četl pár recenzí a stejně prej co dopohdlí nic moc, a o ceně nemluvěm je pro mě vyloženě astronomická. Ale vzhledově se mi líbí http://world.honda.com/news/2011/2111024New-Integra/photo/images/02.jpg má stejné designové prvky jako pcx...

DAN_F: :o) ale to vížejo...
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    EKIM: Moje nabídka na odkup toho tvýho PCX vraku, až tě přestane bavit, pořád platí :)
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    EKIM: Mě se ty nový vzhledy skútrů nějak nelíběj.... asi jde o zvyk, ale nelíběj....
    Jo a to víš, že letos skútršňůra nebude na rabyni, ale na džbáně?!? já jenom jak si psal o tom, že bys rád na jiné místo :-) Ovšem míň lidí, to tam určitě nebude... spíš naopak.
    EKIM
    EKIM --- ---
    to je pocasko, to se to klopí...
    EKIM
    EKIM --- ---
    CARNAQE: ještě ne :o)
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    CARNAQE: Sorry.. Já nemam... :-/
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    JARAFARI:
    EKIM: No a nemate nahodou nekdo ty montpaky na pneu?
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    EKIM: no tak třeba teď 7.4. je srazík ve Šlapanicích http://www.skutrforum.cz/viewtopic.php?f=68&t=7032 to je u Brna :-))) Já tam jedu teda už 6.4 v klídku někdy odpoledne, páč jet v sobotu ráno, tak bych se tam dobelhal asi dost pozdě :D
    Byl jsem tam i loni... a pohodička... klidně pojeď.
    MIGELKA
    MIGELKA --- ---
    PLECH:
    JARAFARI:
    EKIM: dekuji vsem za uzitecne rady a odkazy..jako takhle,ja na ty vyklapecce netrvam,ale prisla mi prakticka dyz je treba vedro jakoze aby se mi v ty integralce neparila hlava ve vedru vlete ale nevim..mam ted otevrenou a ne moc dobrou a tak si chci prave poridit novou nejakou ale jelikoz do toho moc nevidim pac s tim nemam jeste tolik zkusenosti tak me napadlo ze ta vyklapecka bude jako neco mezi tou otevrenou a integralkou..ale nevim jestli je to dobra helma bo ne,premejslela sem i o ty integralce samozrejme ale neznam klady a zapory co se tyce vyuziti,takze spis dam na vase nazory..jezdim tak 130-140 km rychlosti.ale dyz tady ctu vase prispevky asi spis bych sla tedy do ty integralky;-)
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    EKIM: No ja tam mam hlavne ty prevody v oleji jako na skutru a z druhy strany nahon na retez. Oboje v plechovejch futralech, takze netusim, jak z toho to kolo s co nejmensi namahou dostat. Jeden mi rikal, ze to mam sundat tak, ze to cely sundam i s kyvkou. Tak sem se rozhodl, ze tu dusi zalepim jenom svlyknutou z rafku. Jenze ten rafek je tak zpropadene hlubokej a ta guma tak zapadla, ze sroubovakem ani lzici to nejak nejde dolu. Na Koradu jsem to sundaval co tejden.
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    EKIM: Jo Korado...
    EKIM
    EKIM --- ---
    JARAFARI: To si zas myslim že najet čelně do lampy tak na tebe bude lepší pohled když budeš mít vyklápěčku než otevřenou :-) Tam jde fakt asi o to variabilnější užití. Když jedeš 200, tak v otevřený http://svsmlan.wz.cz/forky/moucholap.jpg , zas ve měst v integrálce 30°ve stínu takovej hardcore ti nenajde ani google :-)
    Hele, ty jseš v tom zaběhlejší, kdy bude nějaká akcička, tenhle rok na skutršňuru nepojedu na 100% ale klidně bych jel něco víc privátnějšího, míň lidí jiný místo, bez programu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam