PLECH: Loni jsem taky hodil držku na kolejích... Ale abych přestal jezdit, to mě nenapadlo..Jezdil jsem dycky opatrně, ale teď jezdim ještě o mnoho opatrněji...Je teda pravda, že když se ráno probudim a je mokro, tak radši nechám skútra doma a jedu do práce na kole, ale nééé vždy se tomu dešti dá vyhnout, že?!? Ale jezdit prostě nepřestanu... ( A je teda pravda, že teď na tom kole jezdim skoro furt, ale to je jinej případ, s ohledem na ceny benzínu a na to že mi moje 70ccm žere 4 litry, tak je to mnohem ekonomičtější :-) .)co tim chci ale říct je, že vždycky se může něco stát ! Je totiž jedno jestli je to na skútru, na kole, v autě, pěšky a dokonce i v metru. Kdyby se člověk měl bát, že se mu něco stane... nesměl by vůbec výlezt z baráku. A na to seru :-)))) Minulej tejden mi nějakej ko*ot v mercedesu nedal přednost, když jsem jel z práce na kole.. uplně mě přehlíd... kdybych nebyl, tak pohotovej a nezačal se vyhybat směrem do protisměru, narval bych mu todo dveří nebo do blatníku a už bych letěl. No já se vyhnul a on mi jenom ťuknul do zadního kola. Nespadl jsem, setrvačností jsem ještě kus jel a zastavil... Omlouval se strašně moc, ale tak to člověku moc nepomůže, že jo. No, jezdit na kole nepřestávám, ale určitě si půjdu co nejdřív koupit helmu... Mám poslední dobou celkem pech a už jsem letos hlavu jednou rozbitou měl.... Samozřejmě dělej jak myslíš. Zařiď svůj život podle sebe, ale počítej s tim, že v metru se ti taky může stát nepříjemná zkušenost. Pak si budeš řikat, doprdele, proč já zrovna dneska nejel do práce na skútru :D ;-)