• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EKIMSkútr
    EKIM
    EKIM --- ---
    MUSAK: ...dorý řidič moto nikdy netvrdí že umí řídit. :)
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    MUSAK: Asi ne. Skútr mám rád, ale nějak nemám potřebu se účastnit. Moc lidí a tak vůbec :)
    MUSAK
    MUSAK --- ---
    EKIM: tezko říct, napadá mě spousta vlastností, který charakterizujou dobreho ridice. Co máš na mysli ty?

A nikdo jinej se na snuru nechysta?
    EKIM
    EKIM --- ---
    Musak: nj tisicovka zkusenosti neni mnoho, ale existuje testovni otazka jak to zjistit,, vis jak se pozna ze jsi dobry ridic?,,
    no abych pravdu rekl tak setkani skutraru ma nyni u me nizkou prioritu. Takze ani dost dobre nevim jestli pojedu skutrsnuru.
    MUSAK
    MUSAK --- ---
    Jak se snurou, bude nejaky mensi nyx setkani? :-)
    MUSAK
    MUSAK --- ---
    EKIM: něco podobnýho chci určitě taky podniknout, ale zatím sem poměrně newbee, mám nalítáno něco málo přes 1tis km, tak se ještě chci pořádně oťukat tady v CZ než vytáhnu paty někam za čáru.
    EKIM
    EKIM --- ---
    DAN_F: nic si z toho nedělej,termín vejletu se přesouvá, nikdo se nepřidá, kevšemu fouká tak že to semnou hází jak na dálnici za kamionem, a dotoho jsem se včera pustil do servisu. Jenže by se to mělo jmenovat voservis, během chvíle jsem měl vopilovaný ventily, k tomu ten švistot stromů ti mnoho klidu na soustředění nedodá.

A zpatky z čajny pojedeš na skůtru :)
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    EKIM: Zní to super, ale vypadá to že budu muset v příštím týdnu letět do Číny a na tý mojí 50 ccm by to bylo asi až moc velký dobrodružství.
    EKIM
    EKIM --- ---
    vyrazim tenhle patek, kdyz pojede nekdo semnou tak pockam do soboty, popripade dojet v patek do jankova tady prespat v karavanu a rano vyrazit.
    EKIM
    EKIM --- ---
    ...nechtel by semnou jet nekdo odvaznej na malej vilet? Chci se jet mrknou poprvy v zivote na more. Vyrazim v patek z jankova u benesova a pojedu na jih, slovinsko, itoska. Bei voko 1600km road, naradi a technickou dovednost beru s sebou. Pocitam to tak na tejden, nejely by se velky kusy, mam rad romantickou kochacku :) zadny dalnice, jen kusy krajin.
    EKIM
    EKIM --- ---
    a kurňa jsem tady víc než by se zdálo přínosem.... tak to abych si dal bobříka skůtření....
    EKIM
    EKIM --- ---
    pristi mes. je skutrsnura na dzbane, prindi si dat pivko, a rozsirit obzory. Nasaknout hantyrkou...
    EKIM
    EKIM --- ---
    KORKMAZ: http://www.tipmoto.com/motorky/honda/235412-125.html za 23tis s prihlaskou. To nevipada spatne. Ale alarm nebo snad abs to mit nebude...
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Sory za amatérskou otázku, ale jsem výhradně řidič auta, ale chtěl bych si pořídit ojetou 125 na cesty do práce (10km po praze, mimo úplný centrum) a pak třeba na jižní spojku. Začal bych dotazem: nějaká ideální značka či třeba i model třeba kolem 25-30k?Aby to bylo zachovalé...a po jaké výbavě se koukat, zda to už třeba umí abs nebo alarm. Nebo jestli je třeba nějaký dovozce ojetin z ciziny, tak nějaký tip...díky za případné rady.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    DAN_F: To máš buď plechy, který musíš vyklepat a nalakovat a nebo plast, který musíš vyměnit.
    Ty plechy aspoň neopadají.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    PARALLAX: Právě asi ani ne. Když za jeden plast pro to moje laciný, 50 ccm Piaggio chtějí asi 8000,- tak to prakticky jen stačí položit na bok a máš to hotový.
    PARALLAX
    PARALLAX --- ---
    EKIM: těžko říct proč to někdo kradl... možná zjistil v Hondě kolik ho bude stát nový kolo tak to šel vyřešit takhle :-)

jinak 10k spoluúčast je docela brutální to nemam ani na autě myslim tolik. Já za to kolo platil 2k spoluúčast... Si to musel dobře rozlámat, když to jenom za plasty vyčíslili v pojištovně na totálku.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    EKIM: Já vím a to mě sere :) Ale to není věc jen PCX, všeobecně jsou ceny těch náhradních dílů na skútry nemorálně přemrštěné.
    EKIM
    EKIM --- ---
    PARALLAX: nějak si nemůžu vzpomenout, který další skůtr má 14kový kola že je nedej bože někdo ukradl protože by se někomu to kolo vyloženě hodilo, k něčemu jinému než prostě ho jen ukrást, protože to bylo možný (s myšlenkou co se dá šlohnout se dá určitě prodat)...

DAN_F: pár poškrábanejch, polámanejch plastů, skůtr jinak 100%cajk, hodil jsem to na havarko, a pojišťovna to prskla na totálku a prodejní cena bez opravy (vrak) klesla na 29tis. z nominální hodnoty 56tis. 10spoluúčast+ 18ku jsem dostal na ruku, a oprava stála cca 14tis. Samozdřejmě by to šlo i levnějc. Ale já byl po první garanci, a tu jsem chtěl i nadále.
    Chci říct, že pcx na součástky vyjde cca na 150tis. :)
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    PARALLAX: 17 000,- za kolo u motorky za 60 000,- to jsou taky dobrý zloději :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam