• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EKIMSkútr
    NTR23
    NTR23 --- ---
    A já doporučím Vespu, i s malýma kolama. Jen né repliku, ale originál. Vše ostatní retro je podle mě parodie na Vespu.
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    IZINKA: Co se táče 16tek kol... tak to možná ta scarabeo a liberty... ty ostatní stopro ne. a buhví jestli i ty dvě mají 16tky.. Každopádně doporučuji tyhle dvě. pak vespu, ale ta má malý kola a je to dražší skútřík... Kentoyu bych Já nedoporučil.
    EKIM
    EKIM --- ---
    ...kentoya by mela bejt nejlevnejsi a za 30 to stejne bude z druhy ruky, ale jinak jsem nejel na nicem z toho seznamu.

Ctyrkylo burak ze by nemel zasuvku? skoro bych se divil kdyby ji nemel, mrkni na skutrforum tam ti reknou vic...
    MUSAK
    MUSAK --- ---
    Taková otázka...je tu nějaký majitel Suzuki Burgmana? Výhledově plánuju přejít na tento skůtr, asi na 400ccm. Zajímá mě, jestli tenhle krasavec má 12V zásuvku?
    IZINKA
    IZINKA --- ---
    Ahoj, ráda bych si pořídila skútr na cesty do práce (16km), cca kolem 30tis, poradíte?
    Chtěla bych 16' kola a retro styl... co jsem hledala, tak nevypadají zle tito adepti:
    Piaggio Liberty 125, Aprilia Scarabeo 125, Vespa 125 Replica, Kentoya C5 125, Kentoya imad 125
    Co si o nich myslíte? nějaké doporučení nebo tak?
    Díky :)
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    :-) mno, ještě máš pár hodin na hledání :D tak šup šup!
    EKIM
    EKIM --- ---
    JARAFARI: tyvle žejo! Jako já bych jel, ale jedině že by se našel nějakej prýma baťůžek :)
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    :D mno to by mě zajmalo, jak by mě tam hledali aby mě mohli vyhodit :D
    EKIM
    EKIM --- ---
    JARAFARI: večer se tam stav na kole a vem si páďo na vstup a ve 21 hod těvyhoděj :)
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    Tak až teď jsem si přečetl, jak to vlastně letos plánujou http://www.skutrsnura.cz/10-snura-2013-priprava.html Tak ono to neni tak horký s tim stanovánim a vstupem. 200,- kč je pro ty co plánujou stanovat...a to je celkem v pohodě vymyšlený oproti loňsku.. Bylo to podstatně dražší, to kempování...
    Za vstup bez kempování je to stále 100,-
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    EKIM: Tsí voe, už dvě kila jo?!?! Loni to bylo tušim kilo.... Zlatý Slapy!!!
    A když na tom Džbáně chceš zakalit, vožrat si hubu a rozbalit stan, tak si připrav pořádnej peníz, za to že chrápeš v Praze v kempu....
    Já to loni vyřešil tak, že jsem stan i spacák nechal na parkingu vedle stanu s pívem, přimontovaný na skútru a natajňačku se vychrápal jen tak na zemi (trávě) pod stromem, schovanej tmou a stanama mejch kámošů.... Ale co letos..to nevim. Já i přemejšlel, že na skútru se tam pojedu jen kouknout, pozdravit nějaké ty známé a pak až všichni odjedou na tu slavnou spanilou jízdu, že to vemu k domovu a na večer se tam stavim na kole na pár piv a po nich domu.... Spát tam nechci, zlitej na skútru jet domu už vůbec ne a z předešlejch akcí vím, že i ranní odjezdy nebejvaj zrovna moc OK... Za akci v práglu mi ten risk o papíry nestojí :D
    EKIM
    EKIM --- ---
    MUSAK: No teť jsou nějaký tři odpoledne, takže to máme necelý rok na dotažení detailů. Špáňo a portugalsko může bejt...
    MUSAK
    MUSAK --- ---
    EKIM: V anglii jsem byl loni na 12ti denním roadtripu autem, takže spíš ten jih, portugalsko, spanelsko...
    EKIM
    EKIM --- ---
    MUSAK: tak anglie?
    MUSAK
    MUSAK --- ---
    EKIM: pockej, ja myslel ze chces jet tak na tyden az 10dnů :-) Jinak mám Piaggio X8 125ccm
    EKIM
    EKIM --- ---
    MUSAK: tak to mame havec casu naplanovat relativni cestu, ja bych jel takovej klasickej eurotrip, urcite holand, anglie a spano a kdyz da panbu tak az do portugalska. Idealne porad kousat pobrezi. A vyrazit v cervnu. Co mas za povoz?
    EKIM
    EKIM --- ---
    JARAFARI: a nazávěr vypláznout dvě kyla za to bejt na džbáně, to znám lepší způsob jak investovat. Možná se pojedu jen spočítat, víc nic
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    Akorát teda nevim, jestli se mi chce jet tu spanilou mééééga pomalou jízdu... Potrápit skútra, spálit hafo benzínu a oleje a přitom skoro nejet...
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    Já se rozhoduju, jestli to letos dám.... Ale počasí asi bude takový, že i přes to, že se mi tam letos moc nechce, tak asi šňůru dám... Já jsem takovej, že bych pak litoval, že jsem nejel... :D
    NTR23
    NTR23 --- ---
    My jsme měli o víkendu takovou moravskou skůtršnůru. Asi 170 skůtrů.

http://vespaclubmorava.cz/tripreport-ii-mezinarodni-sraz-skutru/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam