• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EKIMSkútr
    EKIM
    EKIM --- ---
    CLIFFAN: když to víš :)
    CLIFFAN
    CLIFFAN --- ---
    EKIM: Prý se dají díly dobře sehnat z druhovýroby
    EKIM
    EKIM --- ---
    CLIFFAN: zrovna to scarabeo je ve stejný ,,kategii,, skůtrů, ročník, oběm, vzhled patří možná mezi nejlevnější, typuju že náhradní díly z itálie=potíže, o proti jiným značkám...
    CLIFFAN
    CLIFFAN --- ---
    Nemáte někdo nějakou zkušenost se Scarabeem? Přijde mi to jako dobrý poměr cena výkon...
    EKIM
    EKIM --- ---
    CARNAQE: moje první byla ,,piaggio hexagon 250GTX super,, 12,8kw při 6500 ot. 11ky kola, kyvná vidle, velkej prostor na sezení i k uložení(20 lahváčů) max 120km/h, spotřeba 3,5-5lna100, to už motor pěkně přede....
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    EKIM: Moje prvni motorka byla Suzuka GS500E. Na stojanku sem se ucil na zahrade radit (papiry sem nemel). Jakmile sem se dokazal rozjet, vzal sem zlutej batoh na zada a vyrazil do ulic.
    Vsechno jde...
    EKIM
    EKIM --- ---
    JARAFARI: ze sedmdesátky na 3kylo? měl jsem 250ku, seš drsnej :)
    WILDDUCK
    WILDDUCK --- ---
    Ahoj, kdyby měl někdo zájem o tohle, tak domluva a detaily do pošty...díky

Kymco Yager 125 GT 2009 (9000 km)

Kymco Yager GT 125 - Praha 5, prodám
    http://motorky.bazos.cz/inzerat/27944618/Kymco-Yager-GT-125.php
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    EKIM: Zatim nejdu do ničeho.. Prodávám to, že skútra už tak nějak nevyužívám jako dřív... Jezdim hlavně na kole. Skútr letos byl jen na 3 srazech, jinak mi to furt stojí doma. Takže tak...
    Až se mi zas posteskne po nějakém motopřibližovadle, tak půjdu zase do benzinu.. Ta elektrika mě nějak neláka. Akorát už něco mezi 300 až 500 ccm.
    EKIM
    EKIM --- ---
    MC_KALAPU: na pcxu mám nalítáno 24tis, kdybych neměl ohnutý řízení vytknul bych nedostatečné odpružení, a bez úpravy čalounění sedačky nevhodná pro vyšší lidi, mám 183 takže, a i přes tyto nedostatky je super... hondu visiona jsem měl jako volbu číslo dvě, bohužel to byla novinka v den kdy jsem poprvé osobně navštívil distributora v krámu, a v podstatě už bylo na 99%rozhodnuto.
    BIO23
    BIO23 --- ---
    MC_KALAPU: mám kymco 125 cityněco a plná spokojenost - nalítáno 8 tisíc a jediný trable byly spálená pojistka a zanešenej karburátor
    MC_KALAPU
    MC_KALAPU --- ---
    82000km??? Tyjo, to bych od skutru necekal...
    Ja sem trosku koukal, a skoro zacinam premejslet, ze bych vzal novou z tehle tri favoritu - kymco super 8, honda pcx a honda vision (s tou sem jezdil v thajsku a byla fajn a zda se, ze je levna a moc nezere)
    EKIM
    EKIM --- ---
    ja kupoval od kolegy z prace hondu @125 za 14tis. Je to dva roky. 2004 najetejch 82tis. Ja udelal zbytek do kyla a pak se neco podelalo tak to slo za 3apul do sveta. Za ty prachy se da neco sehnat. Chce to hledat...
    MC_KALAPU
    MC_KALAPU --- ---
    MC_KALAPU: jo, jak to jeste ctu, tak ze se koukam po necem mensim, tak myslim hlavne uzsim. mam 190cm, tak na tom zas nechci vypadat jak vosa na bombone..
    MC_KALAPU
    MC_KALAPU --- ---
    zdravim skutrare, docela uvazuju o tom, ze bych v pristim roce rozsiril vase rady a mam par dotazu, na ktery by me zajimal vas nazor...
    rad bych poridil neco tak za 20000, idealne stopetadvacu Kymco (mam dobre zkusenosti s jejich kolkama), Honda, Yamaha, Aprilia - zkratka nechci cinu, a nechci nejakej retro Vespa vzhled - spis koukam po necem sportovnejsim, lehcim, mensim, ale mam rad, kdyz ma skutr velky a uzky kola (asi nejvic se mi ted z nabidky novejch libi Kymco Super 8, abych tak nak priblizil, co se mi libi)... Myslite, ze je lepsi kupovat v CR, nebo treba v Nemecku (je tam vetsi trh, o neco lepsi ceny a rikam si, ze treba tlumice nebudou tak domlaceny)?
    Taky by me zajimalo, kolik tak muzu cekat, ze budou mit ty skutry od jmenovanych vyrobcu v moji cenovy relaci nalitano a v neposledni rade, kolik tak muzu cekat, ze takovy skutr najezdi, nez se zacne vicemene rozpadat?
    diky moc
    EKIM
    EKIM --- ---
    EKIM: samozdřejmě bych to bral ale jen teslovou vizí, cesta výměných akumulátorů je pouhý bussines né budoucnost...
    EKIM
    EKIM --- ---
    JARAFARI: copa, deš do elektřiny? Jsem tuhle potkal jednoho, a já se ptám kolik to žere? a týpek 12kč na sto kyláků , na dojezd jsem se neptal, je jasný že je to otázka energie. Ale vzhledem k tomu že je to technologie tesly, tak googluju ,,teť jsem skouknul http://www.youtube.com/watch?v=pspRGybns2U (smrt Morgenovy a všem megaboháčů)a před tím o novém modelu auta tesla s2012 http://www.youtube.com/watch?v=4oAJwlS0Wrs které má dojezd 480km/jedno nabytí, slušnej odpich...
    PREEMA
    PREEMA --- ---
    tak diky , budu se pidit ...
    EKIM
    EKIM --- ---
    PREEMA: scootland má prd. Kevšemu piaggia maj různý motory. Ale nemám čas, googlit...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam