• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EKIMSkútr
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    XMEDA: Jistě, může být, ale z principu bych tomu nevěřil, ledaže bych měl důkazy nebo prodejce opravdu dobře znal.Na to už jsem toho moc viděl (a byl podveden při prodeji:-)-
    JOSKA_CZ
    JOSKA_CZ --- ---
    Taky bych na to koukal s podezřením. Za 2,5 sezóny mám po Praze najeto 14 000. Ale mám to jako primární dopravní prostředek.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    ZOIDBERG: Tak treba mame doma auto ktery ma 16 let a najeto 33 tisic.. kdyz mas MHD pod nosem tak to spis furt stoji. Muze to mit stejny se skutrem. A nebo sousedi maji malyho pezota 206 a jedou s tim asi 10x za rok. Takze muze bejt.
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    XMEDA: A měl to důchodce, který s tím jen jezdil v neděli do kostela :-) Zlatý voči.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    BIGGIE: kdyz to ma k autu a jezdi s tim jen obcas v lete..
    BIGGIE
    BIGGIE --- ---
    CLOVICEK: Za 16let najet jen 9000km je podezrely ;)
    CLOVICEK
    CLOVICEK --- ---
    Tak mám možnost koupit za 9 tisíc Hondu Pantheon 125 rv. 2001, což bude asi dvoutakt chlazený vzduchem. Nalítáno 9000km, podřený, motorově prý ok. Zkušenosti? Doporučení?
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    Vision je nástupce Leadu, což byl takový malý a levný městský skůtřík, s jednoduchou technikou, opravdový držák. Podíval bych se raději po stroji z vyšší cenové.
    DZANDIS
    DZANDIS --- ---
    XMEDA: SH125 nebo PCX, Vision bych nevolil, dokonce myslim, ze je vzduchem chlazena
    DZANDIS
    DZANDIS --- ---
    Jj, psal jsem to podle tankovani. Kazdych 200km musim na pumpu :-/
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Hoňdu Vision 110 tu nekdo nema? :) Treba tak srovnani s PCX125..
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    ZOIDBERG: jo tak to jo :)
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    XMEDA: Na 200 :-)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    DZANDIS: to je jak auto
    DZANDIS
    DZANDIS --- ---
    1) Honda
    2) Majesty
    3) Kymco

Jinak co se spotreby tyka-PCX125, starej model, brzda plyn, kdyz plyn po delsi rovince tak VZDYCKY na maximum. Spotreba 5.5l/200km
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    jj velky kola bych radsi :) pac ty jamy vsude mi i na jizdnim kole docela vadej, clovek kazdou chvili stoji na slapatkach
    BIO23
    BIO23 --- ---
    ZOIDBERG: kupoval jsem ji jetou za 34tis, mám ji asi 5 let a jediný investice jsou olej a benzín (3,5 -4l/100) - mám ale skoro 100kg a plyn nezná jinou polohu než plnej kotel
    a hlavně! má to VELKÝ KOLA
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    BIO23: Kymco není vůbec špatné, nicméně jeho ceny se už blíží japoncům.
    BIO23
    BIO23 --- ---
    nedám dopustit na Kymco City Agility 125
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    ZOIDBERG: Parkovani by problem byt nemel.. kdyz s tim budu jezdit, tak to bude stat u dveri pod striskou a kdyz ne, tak to strcim do garaze k autu nebo do chodby. I kdyz i tohle je trochu vrtajici hlavou, jak to bude snadno posoupavatelny sem a tam, kdyz i ty 125ccm maji samy kolem metraku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam