• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EKIMSkútr
    EKIM
    EKIM --- ---
    To nebude souviset s variatorem, rekl bych ze ti vodesel regulator napeti
    GOZER1
    GOZER1 --- ---
    Stala se mi takova nepekna vec. Vymenil jsem variator na stary honde sgx a najednou zacly praskat zarovky. Kdyz pridam plyn, zvysuje se napeti vysoko nad 12V. Setkal jste se s tim nekdo? Nevite co tam mohlo odejit?
    EKIM
    EKIM --- ---
    I'm back baby :))
    SPRAVNAK
    SPRAVNAK --- ---
    348 Kč ale jsem skvělý řidič :D
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    VACA: zkusim tam zavolat v pondeli, co nabidnou
    VACA
    VACA --- ---
    no ja to mam zprostredkovany prez ty kolamadolu, oni jednaj s pojistovnou za me a dosahnou na ceny, ktery vam pojistovna jinak nikdy nenabidne.
    Prvni rok pojisteni bez bonusu cca 500kc, v praze kde je pojisteni vubec nejdrazsi. Kamarad co uz ma na moto odjezdeno vic let 300kc, v praze.
    Ale co ja vam tady budu vykladat, delejte jak chcete, stejne mam pocit ze si akorat delam z huby vetrak, a dobrej tip tu nikdo neoceni. Tak si platte a neptejte se ;)
    BURAN
    BURAN --- ---
    XMEDA: CP no. kdyz jsem koukal kde pojistit motorku tak byli mezi nejdrazsima.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    BURAN: no chtit 960kc po cloveku co ma u nich 18 let bezskodne pojistky mi proste prijde sprosty.. 500-600 bych chapal.
    BURAN
    BURAN --- ---
    XMEDA: cca 800,- u Kooperativy co mi sjednali primo v Honde pri prodeji. Urcite jde sehant i neco levnejsiho, ale me ta stokoruna nebo dve za to nestaly se nekam zvlast jebat :)
    VACA
    VACA --- ---
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    btw u koho mate povinne ruceni na 125ccm a za kolik? ptal jsem se ted v ceske pojistovne kde mam auto co nabidnou.. a baba pry ze 18 letej bonus z auta ignorujou u motorek a prej 960kc.. coz mi teda za fichtl prijde ponekud hovadsky, kdyz za auto platim 2400....
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    NEW 2018 Honda PCX Hybrid And Electric Scooter - High Output Battery
    https://www.youtube.com/watch?v=FDpRLpAKkiU
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    DZANDIS: kouknu tam
    DZANDIS
    DZANDIS --- ---
    XMEDA: nemam u sebe, mozna vecer, ale kdyz ja kupoval skutr, tak mi prodavajici rekl, ze stahnul smlouvu z motorkari.cz nebo skutrforum.cz
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    nema nekdo po ruce nejakou slusne zpracovanou kupni smlouvu na skutr? :)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    MARASAN: ja nakonec v bikerscrown.. devce tam je sikovny, ale kdyz jsem si pak sel pro zamluvenou helmu za par dni, tak tam byl nejaky zmatkar.. strasne dlouho susnil neco s pokladnou a pak jsem se jeste vracel z pul cesty, pac nechal v helme NFC pipak..
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    XMEDA: koupil jsem v BonMoto, maji toho kvanta a slevy na vsechno.
    Prodejna Brno | BONMOTO
    https://www.bonmoto.cz/prodejna-brno/
    NTR23
    NTR23 --- ---
    Mohu z dlouholeté zkušenosti doporučit italské oblečení Tucano Urbano, pro ty co nechtějí vypadat elegantně.
    FERRENC
    FERRENC --- ---
    Přátelé, zdá se mi to, anebo se skútristé na silnici zdraví kývnutím hlavy? :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Díky všem za rady, co na to tak koukám tak mi nejlíp vychází ta jetá honda PCX125.

Tašky z nákupu neřeším, na to mám batoh (případně dokoupim ten malej kufřík dozadu) a vypadá to dost spolehlivě.

Ve dvou na tom budu jezdit minimálně nebo spíš vůbec.

Tak uvidíme co bude na jaře za nabídky :)

KCE: supr, díky ;)

VACA: větší kola by se mi opravdu líbili, ale co se mi líbí na ty PCX je, že se daj alespon trošku """natáhnout""" nohy - co jsem měl možnost jezdit na podobnejch skutrech typu SH tak mě vždycky po chvíli začli bolet kolena a bylo mi to dost nepříjemný.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam