• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EKIMSkútr
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    JAVESEU: Dálkový světla jsou úplný zlo. Cíleně oslňuješ ostatní účastníky silničního provozu a navíc se všem o dost hůř odhaduje tvoje rychlost.
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    JAVESEU: Ještě upřesnění byli jsme už na jeho úrovni kdy vjížděl do křižovatky ps: v Praze jezdím za dne už jedině s dálkovýma světlama. Mohl bych vyprávět jak se nás x krát pokoušel zabít někdo na Barranďáku, ale to asi každý kdo jezdí po městě. Upřímně v Asii toho pro silnicích jezdí několikrát víc, ale je to mnohem víc safe :)
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    DUCATIMONSTER: Stojíš na světlech v obou pruzích auta. Padne ti zelená a jen díky tomu že má skútr větší zrychlení, jsem měl místo kam uhnout, být o půl vteřiny pomalejší sejmulo by nás auto v levém nebo transportér zprava. Tady prostě pro slušnost nebyl čas, hlavně se teda kurva rozhlédnu než vjedu na hlavní kde jsou dva pruhy.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    DUCATIMONSTER: Jako je to slusnost, coz ovsem na paragrafu zakona o provozu na pozemnich komunikacich (nebo jak se to jmenuje) o prednosti v jizde a prislusnem znaceni vubec nic nemeni.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    JAVESEU: Pokud byl levý pruh volný a transportér prijizdel po červené sipce, tak je logické mu uhnout dřív, než ti tam vjede, ne?
    DZANDIS
    DZANDIS --- ---
    JAVESEU: super infografika!
    DZANDIS
    DZANDIS --- ---
    SAMOUT: jed tam nekdy za motorkou, co ma zvuk, at uz ladeny vyfuk nebo neco, co umi delat kraval od prirody.
    Jsme loni jeli od nas z krusnych hor na sazavu obhlednout kempy pro deti s kamosem a on na harleyi + jeste jeden kocourek na nejakem chopperu proturovali motory v tunelu.. jsem se tak lekl, ze jsem fakt malem spadnul
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    SAMOUT: A ještě jak sedíš výš než řidiči v autech tak vidíš co za tím volantem dělaj, kolikrát až žasneš co všechno jsou schopný dělat a zároveň dostaneš vysvětlení proč jedou jak kokoti/kokotky. Nejvíc mě pobavil týpek v Transportéru, kterej mi to poslal před skútr z vedlejší, prakticky mě vytlačil do druhýho pruhu a jak jsem ho přejížděl podívám se na něj a on jen pokrčil rameny s výrazem "jako co mám dělat, když telefonuju a u toho si zapaluju cigáro a řídím kolenem". Naštěstí bylo kam uhnout a tak jsme s tomu s ženou vlastně zasmáli, že to měl fakt těžký :D

    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Dokud jsem si neporidil skutr, tak me v zivote nenapadlo, jak strasnej je v ty Blance kraval. V uzavrenym aute to clovek vubec nevnima.
    RSZ
    RSZ --- ---
    u vespy 125lx 2006, jak pošteluju sklon světla? svítí pánubohu do oken..
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    HAFI: mám ještě 2 další motorky. Paní na taky motorku. Tohle je na cesty do práce.
    HAFI
    HAFI --- ---
    DUCATIMONSTER: ty jsi presedlal na vysavac, stejne jako ja?:-)))
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Včera nebyl obrázek vidět. Znovu a lépe. Aprilia sportcity cube 300 2009.
    KCE
    KCE --- ---
    velke motorky, velke fotky?
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    JAVESEU: mno... jako... jo :). když jsem videla, co a za kolik si poridila,měla jsem co dělat...
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    HABRENKA: ...U něj všechny výrobky co používá končí :D
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    JAVESEU: diky, predano. imho jediny k reseni budou riditka a kdovi, co tomu je, ale ona je proste ukazkovy koncovy uzivatel...
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    kamaradka polozila skutr, ve stoje, nevim, co delala, asi ho chtela sundat ze stojanu jen tak a neudrzela... kazdopadne blbe to startuje, trochu vrze, tvrdi, ze ma pohla riditka a ze je to citit benzinem. neni tu nejaky sikovny chlapec, co by se na to umel podivat, nez zacne resit odvoz do servisu (pripadne rada kam, bydli kousek od centra...)? aprilia sportcity one 50, imho tam nemuze bejt moc pruser, kdyz to "jen" spadlo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam