• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EKIMSkútr
    PAN_MYVAL
    PAN_MYVAL --- ---
    ALARICA: Skoro urcite, ale nevyresil by to nahodou a jednoduseji predradny odpor na te zarovce signalizace?
    SZANDA
    SZANDA --- ---
    ALARICA: Ten zvuk je výbornej, hned bych ho bral na adv350 :)
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    SAMOUT: Zkus id salam23, dřív byl myslím kyje.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    PAN_MYVAL: Pisu na severu :-). Nez Revnice, to si radsi dojedu do Podoli :-). Ale i tak diky.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    PAN_MYVAL: Id Nyemi. Lze si k ní myslím poslat pneumatiky z netu a pak tam dojet na přezutí
    PAN_MYVAL
    PAN_MYVAL --- ---
    SAMOUT: Z vedlejsiho motorkarskeho boardu ma jedna dama motopneuservis tusim v Revnicich, to je vne Prahy smerem na Beroun
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Tusite nekdo nejakej motopneuservis, kterej neni v jizni polovine Prahy? Nasel jsem jen P4 a pak Slivenec. Neco v okoli severu mesta, klidne i vne (je lepsi dojet nekam kousek za Prahu, nez se pekelit hribovym pomnikem u Muzea).
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    PAN_MYVAL: Diky... Ostré hrany je to, co nevím zda řeší kouzelna páska či ne... Jinak by mělo být vše ok.
    PAN_MYVAL
    PAN_MYVAL --- ---
    HABRENKA: Nesmi byt ostre hrany niceho, tj. ani prasklych plastu, nesmi byt nepovrchova rez nosnych casti (ram), dale klasika - svetla, kotouce atd.
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    Není tu někdo hodně sběhlý s procesech STK, kdo by mi poradil co vše (ne)projde u skútru? Můj unavený děda (plasty v řítí) jde nejspíš z domu, ale je motoricky cajk a pojízdný, končí mu STK a řeším co s tím... Zda to pokoušet nebo ne a tak. Díky!
    PAN_MYVAL
    PAN_MYVAL --- ---
    PYKIX19: Nebo Kymco Grand Dink. Je za hubicku a pritom velmi dobre udrzovatelna konstrukce, ke vsemu se snadno dostanes tim, ze povolis 4 srouby a komplet sundas sedacku...
    PYKIX19
    PYKIX19 --- ---
    TOMBRIDER: paráda dik!
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    PYKIX19: [TOMBRIDER @ Skútr]
    Yamaha Neos. Je to padina a chceš starší dvoutakt. Ten litá s tlustoprdem jako já 70kmh i do kopce. Leju jen benzín a někdy olej.
    Boží jednoduchej stroj. A lehkej!
    Třeba:
    https://motorky.bazos.cz/inzerat/203123013/yamaha-neos-50-cm.php
    PYKIX19
    PYKIX19 --- ---
    A ještě jsem se chtěl zeptat, jakej skútr 50-125 je spolehlivej, jednoduchej a ideálně levnej. Chtel bych ho k obytňáku na pojezdy pro rohlíky atp. Nějaká Honda, vůbec se v tom nevyznám.
    Nemáte někdo něco na prodej?
    PYKIX19
    PYKIX19 --- ---
    Ahoj, uměl by někdo poradit s ulejvánim svíčky na
    Aprilia SR50 ditech? Kdyz se svíčka da niva, nebo vypálí hořákem, tak to nastartuje, ale další starty uz je svíce ulitá a nedá jiskru.
    Kamarád se s tím hrozně trápí a co jsem na to tak koukal, tak je to dost složitej systém na to ze to je dvoutakt:))
    KCE
    KCE --- ---
    ALARICA: ja teda u vsech 2T s automatickym mazanim co jsem kdy mel, takjsem to rovnou vyradil a radsi si smes michal sam pri tankovani.
    nikdy to nefungovalo tak jak ma (vetsinou to teda spis davalo oleje moc, nez malo) ale i tak, nikdy nevis kdy to prestane fungovat a az se motor zadre, muzes to rovnou zahodit. to za tech 20 vterin kdy pri tankovani do nadrze nalejes decku oleje fakt nestoji...
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    ALARICA: ta by snad mela pumpovat i na volnobeh...
    PAN_MYVAL
    PAN_MYVAL --- ---
    ALARICA: Jako valecky ve variatoru? Nicim. Mely by mit kluzny material, a dochazi tam k oteru a vnikani prachu, takze jakekoli mazani by se IMHO kontaminovalo. Valecky jsou delane na tom, ze jsou z vyrazne mekciho materialu nez kovovy talir variatoru, takze se opotrebi valecky, ne variator. Pokud se meni vcas.

My 5 cents
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    (v bílé, tak asi starší verzi)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Před pár dny jsem viděl někoho myslím na tomto
    https://www.bmwmotorcycles.com/en/models/urban_mobility/ce04.html

Ale stojí to asi jako Fabie no.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam