• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANCHEZvfx, cgi, filmove efekty - tvorba, making of, rady, zajimave linky
    Linky na firmy zabyvajici se VFX / CGI
    making of
    zajimave clanky, rady, informace

whatever..]
    rozbalit záhlaví
    MEDINY
    MEDINY --- ---
    PANIKA: Jednu takovou nám poslali, ale jak jsou růčo fůčo dělaný a nebo tim pádem nedokonale strojově, tak je na nich ten zrcadlový polep nalepen tak, že má za á spoj a pak je tam hodně hrbolů a bublinek, takže to je bohužel taky nevyhovující :o(
    Proto jsem se obracela na prosbu sem, s doporučením na nějaký zahraniční eshop, protože v Čechách toto sehnat je nemyslitelné.
    ID Danchez mi doporučil amazon.com, konkrétněji link níže:
    Amazon.com: Rome 708-S Silver Stainless Steel Gazing Globe, Polished Stainless Steel, 8-Inch Diameter: Patio, Lawn & Garden
    http://www.amazon.com/...g=qrsx7-20&linkcode=as2&camp=217145&creative=399373&creativeasin=B00194F32Q
    Takže ji zkusim objednat a pak hodim referenci, jestli se zadařilo.
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    MEDINY: potom jedine ty na stromecek, kteryzto jsou mensi, dokonalejsi, ale krehci.. proto nam zbyla jen tato :)
    MEDINY
    MEDINY --- ---
    PANIKA: Jenže ta je sice leštěná, ale ne zcela. má na povrchu drobné čárky, které obraz (odraz) zkreslují a není to ono. Narazila jsem na ni samozřejmě taky, ale neni uplně dokonalá...
    NEXUS6
    NEXUS6 --- ---
    nestacil by fisheye objektiv 8mm?
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    PANIKA: spletl jsem se, tahle zrovna krehka neni, meli jsme jiny a ty uz jsou rozbity, tahle je docela nerozbitna

je koupena tu http://blomus.cz/
    jmeno Dekokugel mit Holzstab
    prumer 15cm
    artikel-nr. 65074-65077 , coz je set ty koule a nejaky tyce na zapichnuti do zeme, samotna koule ma podle krabice cislo 65076

kolega co to tenkrat kupoval je nejakej nesdilnej a nemuzu z nej vyrazit zadny podrobnosti jako je cena a tak, informace co sem pisu jsem opsal z krabice
    TURBO
    TURBO --- ---
    MEDINY: projdi si květinářství/dekorace a ptej se po koulích na plot :)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    DANCHEZ: ok, jen teda upozornuju, ze to je dost krehky, vim ze jsme jich meli vic, nez jich mame ted...
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    PANIKA: muzes to info pak hodit i sem? myslim ze nas je vic co oceni levnou alternativu:)
    MEDINY
    MEDINY --- ---
    PANIKA: Skvělý, děkuju moc!
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    MEDINY: kluci 3dckovy od nas sehnali skoro idealni z jablonce z nejaky vyrobny kouli na stromecek.. zkusim zjistit podrobnosti..
    MEDINY
    MEDINY --- ---
    Dostala jsem za úkol sehnad reflexní kouli, která slouží k nafocení HDMI mapy.
    Měla by složit jako pomůcka k správnému nasvícení 3D scény.
    Jsem více méně lajk, dělám "popelku" v postprodukční firmě a plním nejrůznější šílenosti, co při natáčení i po něm usnadní dodržení termínu deadlinu, takže uvítám jakoukoli pomoc a radu. děkuji.

Neboli toto: (omlouvám se za dlouhý odkaz, bohužel mi nejde vložit obrázek)

vfx balls - Hledat Googlem
    http://www.google.cz/...53A%252F%252Fgregbeeman.blogspot.com%252F2009_04_01_archive.html%3B400%3B225
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    MEDINY: nevim jestli u nas sezenes, asi jedine amazon/ebay
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    SHQ
    SHQ --- ---
    SHQ
    SHQ --- ---
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    The second, smaller version, the M5 that will be on sale at some point in the near future (once the production capacity is in full swing) will be sold for a price point under $7,500.
    to uz by slo
    ALI
    ALI --- ---
    DANCHEZ: kdyz si vemes, kolik by te stal na den steadicam(ista), tak to neni tak hrozny. v par lidech koupit a pronajimat by se dalo .)
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    Hrozivej úlet, jak jsou ty steady camy drahý. Jinak 15K USD je "za hubičku" oproti jinejm rigům, co jsem tak slyšel. Fakt úlet.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    ALI: hm pekny ale 15000usd
    ALI
    ALI --- ---
    ja zeru tohle

MōVI in Action (Quick Video)
    https://vimeo.com/63297368
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam