• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PIXYBurning Man Project

    www.burningman.com

    rozbalit záhlaví
    RYGMIS
    RYGMIS --- ---
    CLOWN: Ha ha ha...jako tohohle kone?


    Moc se mi libil :)

    Jak se vas kemp jmenuje a kde budete?
    Holt si dame plznicku v pousti ;)
    KEDA
    KEDA --- ---
    RYGMIS:
    CLOWN:

    tak sem nějak doufal v otevřenej prodej jak mi psali.. ten má být zítra (asi amerického času) jenže ted nějak čtu že to zrušili nebo nevim..

    zajímalo by mě jestli je ještě nějaká možnost to koupit....
    CLOWN
    CLOWN --- ---
    RYGMIS: te sklamu, plznicka nebude. Letime z anglie do San Francisca a tam mame kamarady co uz tam zijou nekolik let. Tam budem svaret nejaky kraviny a pak vyrazime. Letos oproti minulimu roku by sme tam mneli mit cele STAGE, bude to velky. Tak trochu sme se rozhodli udelat tam trochu bordel v Evropskym stylu. Letos nas tam jede asi 50 lidi(djs, vjs, circus acrobati) bude to velky. Ale pssss keep it to your self:D

    Az uvidis naseho kone tak nekde najdes i mne :D



    plus budeme letos stavet dalsi ulety z nasi dilny, a to v USA stylu. nemuzu se dockat.

    tohle je jeste dalsi picovinka co se neda prehlidnou a je z nasi dilny

    The Tornado/Mushroom Fireballs

    Arcadia are pleased to work in collaboration with American Artist Nate Smith. Over many years Nate has developed an incredible Fire Tornado & some of the worlds largest Mushroom cloud fireballs.

    Tornado:

    Largely inspired by Dust Devils (mini tornados) Nate developed a system to re-create a giant vacuum, which is pumped with gas by hand to create a 10m swirling tunnel of flame. The tornado effect creates a truly sensational vortex, where viewers are left mesmerized. Developments are also underway to create a stunning spectrum of coloured flames within it.

    Mushroom fireballs:

    (B.L.E.V.E.s)
    These huge mushroom clouds roll from 25m to 150m in the sky. They can also be used in the day to create a smoke ring effect, which can be seen for miles around.

    RYGMIS
    RYGMIS --- ---
    CLOWN: Ahoj! Jak jedete? A uz vite, kde budete kempovat? Rada bych vas na Playe potkala...takova chlazena Plznicka v pousti je moc hezkej zazitek ;)
    KEDA
    KEDA --- ---
    CLOWN: dík.. kdyžtak se ozvu..
    CLOWN
    CLOWN --- ---
    EMMMA: Ta posledni veta je vtipna, kdybych se nevidal uz davno jinou cestou zivotak tak by mne asi vzivote nenapadlo se na neco takoveho zaletet podivat :D
    EMMMA
    EMMMA --- ---
    Nový Prostor - Články - Téma čísla: Vzkazy v lahvi - Muž v plamenech (Radka Hetmánková)
    http://novyprostor.cz/clanky/389/muz-v-plamenech.html

    ...
    Žádné stopy nesmí být zanechány. Sbalit všechno je pravidlem. Co kdo postavil, musí znovu demontovat, odpady, objekty, instalace, všechno musí znovu odjet. Dobrovolníci, kteří zůstanou v poušti po několik týdnů, navrátí Černou Skálu do původního stavu. Nekonečný konvoj vozidel, jedno po druhém opouštějí město, které zase na rok zanikne. Stovky kilometrů na jih i na sever vezou zaprášené dodávky unavené „hořáky“, kterým dosud tančí v hlavách fantastické obrazy. Legenda praví, že jak se jednou vydáš na cestu domů z festivalu Burning Man, vydáš se na úplně novou cestu životem.
    CLOWN
    CLOWN --- ---
    Ja uz je taky poridil minulej rok nekde pred vanocema, nastesti jsem neprochazel zadnou komisi co vim.


    KEDA: kdyz nepochodis tak se jeste ozvy, nam nekdo z party mozna odpadne tak by sme ne nabraly. Letos nas tam jede hromada takze sance tam je. A to bys to mnel i s odvozem do mista urceni.
    RYGMIS
    RYGMIS --- ---
    Welcome
    http://www.blackrockyearbook.com/Welcome/Welcome.html

    Black Rock Yearbook je konecne online :)

    (BTW str 37 je nas kemp :D)
    KEDA
    KEDA --- ---
    ALESP: dík.. zkusim :)
    ALESP
    ALESP --- ---
    KEDA: Ja bych jeste zkusil "Low Income Tickets". Nevim kolik listku zbyde na treti kolo nebot se touto skupinou listku budou snazit uspokojit zname kempy, ktere take nemaji listky. Lide, kteri mohou dokazat nizky prijem si muzou podat zadost o listek za $160 na teto adrese: http://burningman.low-income-ticket-program-2012-intro.sgizmo.com/s3/

    KEDA
    KEDA --- ---
    LULU:
    ALESP:

    no já jen čekám na třetí kolo.. na konci března je přímej prodej.. sice o něco dražší než první kola.. ale mělo by to bejt jistý..
    ALESP
    ALESP --- ---
    LULU: Loni se listky poprve v historii vyprodali asi mesic pred zacatkem festivalu a ty posledni listky se scalpovali za nekolika nasobnou hodnotu. Letos ten zamer byl takovy, ze zhruba prvnich 40 000 listku bude loterie a zbyvajicich 10 000 listku za vyssi cenny. Loterie se hrala asi tejden a tak kazdy skalpel mel dost casu si nakoupit mnoho lisktu pod ruznymi jmeny a tak nezbylo na lidi, kteri tam skutecne jezdi, vcetne lidi z Evropy, Australie atd. (vyber byl nahodile generovany pocitacem) Je to dosti velky pruser pro kazdeho. Momentalne to vypada tak, ze tech zbyvajich 10 000 listku, ktere byli urceny pro pozdejsi zajemce budou pouzity nouzove pro skupiny lidi, ktere stavi velike kempy a jine instalace. Tohle by se samozrejmne nikdy nemuselo stat, kdyby vladni organizace neurcili limit. ( zhruba 55 000 lidi ). BM si pro akci pronajima jen zlomek plochy, ktera je k dizpozici a na kterou by se veslo klidne pul milionu lidi. Problem by asi nastal ve chvili, kdy uz by byla prijezdova cesta nehybne zacpana na mnoho dni. Predpokladam, ze listky budou ve velkem k dizpocizi asi tyden pred zacatkem festivalu, a mozna i za mene penez nez puvodni nakupni cena. Malo lidi si je koupi za $1400 a scalperi budou nervozni a budou se jich rychle zbavovat.
    LULU
    LULU --- ---
    to by me zajimalo podle jakych kriterii vybiraj lidi... jestli to nekdo opravdu losuje, nebo na to maj script s podminenyma (V Evropani nechceme) apod...
    KEDA
    KEDA --- ---
    RYGMIS: jj já vim.. dám tu třetí možnost.. aspon doufám.. kdyby ne.. ozvu se ti.. každopádne bych te rád poznal před tim než se tam vydám.. můžem dát pivko a pokecat kdybys chtěla :) rozhodne to chci letos dát
    RYGMIS
    RYGMIS --- ---
    KEDA: To me mrzi. Kazdopadne to neni konec...jeste je tu STEP, a pak i open sale...sance jsou...hlavne se prosim vyhni ebay, stubhub, craiglist a tak...kdyz mi nejaky listek navic prelitne pres nos, dam vedet :)
    Ja ho mam zajisteny uz od lonskeho roku...

    Doporucuju se mrknout na eplaya.burningman.com je tam svechno, co potrebujes o BM vedet, spousta supr lidi (ted bohuzel i fnukalu kvuli listkum) a casem tam budou i nabidky na listky.

    Hodne stesti :)
    KEDA
    KEDA --- ---
    RYGMIS: hmmm :/ mam smůlu.. nebyl sem vybrán ani v druhym kole.. uvidim jak dopadne třetí.. fakt sem to nečekal :( jak si na tom ty?
    RYGMIS
    RYGMIS --- ---
    KEDA: Tak co? Jsem zvedava jak to dopadlo! Mas listek?
    KEDA
    KEDA --- ---
    RYGMIS: ok :)
    RYGMIS
    RYGMIS --- ---
    KEDA: No, odpoved ti muzou poslat az do 1.2. - do ty doby na to maji ofiko cas...tak jen abys nestresoval, ze nepisou hned v pondeli...
    KEDA
    KEDA --- ---
    RYGMIS: no v pondělí mi mají poslat maila jestli teda ok nebo ne.. maj zajímavej šistém.. zatim sem sám.. ale kupoval sem dva lístky.. takže pojedu s někym :) jestli jedeš určitě a prodaj nám tickety tak se tam potkáme :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam