• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PIXYBurning Man Project
    SQUEAKY
    SQUEAKY --- ---
    prosim ludia co ste boli na burning manovi. kolko vas to cele stalo? chcem si urobit predstavu kolko penazi mi bude treba na to cele :)
    AFRE
    AFRE --- ---
    SINC
    SINC --- ---
    ZOLTAN: jo v okoli 6:30 - Barbie Deatch Camp, bylo nekolik cechu. My byli na 5:30 D - Clusterf*ck United camp.
    KOERHE
    KOERHE --- ---
    ZOLTAN: Ten s čírem byl určitě Vojta, jel do generátoru už docela brzo před BM :)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Jinak kde jste kdo byl? Potkal jsem nejaky Srby, kteri rikali, ze nekde u 6:30 B s nima zije clovek, co prijel pomoct stavet, pry mel na hlave ciro, je to nekdo nyxi?
    Koukal jsem na par map s otiskama a u nas bylo jemne smouhovato, cilize par nasincu tam asi bylo :)
    Stavoval jsem se jen taky u Barbies abych zjistil, jestli tam nekdo jste. Rikali staresinove, ze tenhle rok si nejsou Cechama jisti a na seznamu lidi jsem po preletnuti okem nenasel zadneho Novaka na prvni a dal jsem nehledal. Kde jste byli?
    My byli Shadyville 8:30 E a jako hodne dobry :)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    SINC: Burning man se mi protocil v neco o cem jsem poradne netusil ze se stane. Ztravil jsem polovinu festu v chramu a premyslel sam nad sebou. Na konci jsme to vymysleli tak, ze dame RV k vyjezdu a jak padne ttemple, pojedem na kolech k zaparkkovanemu autu. Jenze jsme vyjeli uz na cestu a nez jsme se proskakli kolonou, temple uz horel. Takze jsem zamacknul slzu a rikal si, ze to uvidim alespon na videu. Diky za tohle video!


    PERPLEX
    PERPLEX --- ---
    SINC: podle me je to logicky zpusob kolapsu, pokud je nosna konstrukce primarne z prken, kde je sirsi plocha smerovana ke stredove ose.. pak se to zlomi bud vlevo nebo napravo.. jeden smer prevladne.. a pada to zpocatku tim spiralovym stocenim, tj. jeden obvodovy kruh se tim lamanim tesne nad spoji pootoci vuci druhemu
    SINC
    SINC --- ---
    Spaleni letosniho chramu: https://www.youtube.com/watch?v=qpqFg7txXF4

    9:15 je videt jak se zriti - zatoci se kolem stredu. Zajimalo by mne, jestli to bylo planovany. Kazdopadne to bylo pusobivy.
    PERPLEX
    PERPLEX --- ---
    Playa Vehicles: Burning Man 2014 | Biking Galleries | OutsideOnline.com
    http://www.outsideonline.com/...leries/outdoor-adventure/biking/Playa-Vehicles-Burning-Man-2014.html
    SINC
    SINC --- ---
    PERPLEX
    PERPLEX --- ---
    CROME
    CROME --- ---
    klasika dreveny pivo a trenky
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    IN_DIE: Ne, nemam zkusenost, ale teoretickou znalost. I kdyz to tak vypada, nejsem uplne blbej. Proto se ptam zkusenejsich a doufam v jejich sdilnost. Easy :)
    IN_DIE
    IN_DIE --- ---
    AFRE: tak tu ikonku si asi nevybral náhodou. odpovídá to faktu, že se musí ptát i na trenky:)

    ZOLTAN: kdyby ti tady někdo napsal, ať tam běháš nahatej a utíráš si zadek šmirglpapírem, tak to uděláš?:)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Tak mam listek, cilize, jak je to s tema trenglema? :)
    AFRE
    AFRE --- ---
    ZOLTAN: ty máš fakt vtipný dotazy

    Nejprve řeš hodně aktivně lístky a potom čím si utírat zadek a jaké nosit trenky:)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Jedna prakticka otazka.

    Trenky sportovni, trenky volne nebo na ostrouse? :)
    ALESP
    ALESP --- ---
    Mozna se o tom uz tady nekdo zminil, ale pro pripad, ze ne tak bych doporucil kolo a dobrej zamek. Je to rozsahla plocha, zhruba nejakych 7 ctverecnych mil. Mam pocit, ze poslednich par let ruzne organizace nejake kola dotuji ale nevim do jake miry se na to da spolehnout. S kolem je velka svoboda a nezavislost pohybu. http://www.burningman.com/whatisburningman/about_burningman/photos/BRC_SF.jpg
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    AFRE: No nas jede 8, 4 uz listky maji a ted prave premyslime, jak se dostat dovnitr a jak to uhrat. Mel jsem ted dlouhou diskuzi s kamosem z NYC, co to pro nas tmeli a ten rikal, ze to posefuje, tak mu verim, dycky slovo dodrzel... Tak uvidim, kdyztak si dam proste trip po USA a pokoukam se aspon po kraji.

    Nakonec jsem si koupil Molecka bryle, tak snad se nebudou moc mlzit, az to pijde. Beru starou BW taktiku, do te vsechno nalozim a mam kompaktni baglik se skvele rozlozenou vahou na den i noc a zada si necham promee kryteho camelu aby mi nevarila voda volna, aby se to zvladalo vsechno cyklit...

    Jeste mi reknete, jak resite spani v tech umornych vedrech, kdyz stan? Premyslim nad variantou stan s prechodkou, abych alespon trosku eliminoval ten pisek (ktery se stejne dostane vsude to je mi jasny) a nad nej ve zdravem dostupu plachtu, abych alespon odfitroval trosku slunecni zareni. Berete si spacaky nebo jezdite jen s dekama a felite vv obleceni a dece pres noc? VIm ze teploty klesaji k nule, nicmene mi jde o vas pocit, co bylo zapotrebi...?

    A posledni vec. MRE, ma smysl to brat nebo se mam soustredit spis na suche a nevarene pokrmy?
    Predem diky a sorry za dalsi naloz ;)
    AFRE
    AFRE --- ---
    ZOLTAN: S lístkama to není vůbec jednoduché. Chystáme se tam letos 4 a podařilo se nám koupit pouze 2. Lístky se vyprodali během 40 min a servery byly přetížené a většině z nás to při koupi vyhodilo pouze error.

    Na STEP předprodej se nedá moc spoléhat. Tam byl taky "zavod".. kdo prvni klikne, ten bude dřív na waitlistu na lístky. My jsme se zaregistrovali až několikátý den od spuštění STEPu, takže je to asi marné. Sháníme 2 lístky, kde se dá, rozhazujeme sítě na https://eplaya.burningman.com/ zkouším to řešit skrze známé ve světě, co s festivalem měli kdy co dočinění, ptáme se kamarádů a známých ze San Franciska atd atd...

    Původě jsme chtěli letos na BM vyrazit s projektem http://bambooelement.cz/bambufonomat-1 , který nám pomohla zafinancovat BRAF (Black rock art foundation), spřátelená organizace s BM. Nepodařilo se nám ale dát dohromady potřebné prostředky na dopravu z CZ do USA. Ono bude lepší tam letos vyjet bez projektu, okouknout, jak to na festivalu chodí a pořádně tam promyslet a naplánovat nějaký artový projekt na příští rok.

    2013 Grant Recipients | Black Rock Arts Foundation
    http://blackrockarts.org/projects/grantee-projects/2013-grant-recipients
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam