• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXRTickety,lupeny,lístky na akce..prodej,koupě,výměna..
    Sháníš,prodáváš,chceš vyměnit lístek,lupen,ticket..do divadla,fest,koncert,akci apod? proč to nezkusit tady.. Nehodí se ti časově lupen co jsi vyhrál,dostal atd? daruj,nebo vyměn právě tady.. veškeré info o slevách,hromadných nakupech lístků,chystaných akcí atd SEM!:)
    rozbalit záhlaví
    PIZMA
    PIZMA --- ---
    PIZMA: tak lístky sou fuč
    PIZMA
    PIZMA --- ---
    NABIZIM: dva lístky na REGGAE ETHNIC SESSION jeden za 350... Praha
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    prodam listky na LACROSSE PRAGUE 2009 - FULL EVENT TICKET predani v Praze mam 4ks
    MONIQ
    MONIQ --- ---
    prodám lístek na depešáky 25.6. v praze, stání pod podiem, cena 1400, předání v brně
    NATALKA
    NATALKA --- ---
    Soutež o tři volné vstupy na festival - Reggae Ethnic Session meets RealBeat: 26.6. - 28.6. 2009 - na rastamasha.cz
    LUSY
    LUSY --- ---
    taktéž prodám lístek na Motley Crue a take na Limp Bizkit, na oboje jeden listek... Cena dohodou
    BABBA
    BABBA --- ---
    Ahoj prodám lístek na koncert skupiny Mötley Crüe, který se koná ve středu 17.6.09 v O2 Areně od 20.00.K sezení za 900,-. V případě zájmu pošta!
    KLAR
    KLAR --- ---
    nabízím 1 lístek na zítřejší Symfonii Pán Prstenů do Kongresáku- od skladatele i filmové hudby Howarda Shora. Bohužel nemůžu jít, pův. cena 400,- prodám za 250,- (případně i domluva)
    PERPLEX
    PERPLEX --- ---
    .. mam zatim neomezeny pocet listku na BioNebio goatrance festival, zatim i se slevou:)
    předprodej viz http://www.nyx.cz/index.php?l=notepad;note=72413...
    info o akci [ Bio, Nebio... / festival / 22.5.2009 / CR - Stredocesky kraj - lesní tábořiště Tišina, Kožlany u Rakovníka ]
    ELS
    ELS --- ---
    Vida, to se mi teď hodí... :)

Mám lístek navíc na dnešek do Retra - viz. [ Drum Affection, Retro Music Hall - Praha / party / 8.5.2009 / CR - Praha - Retro Music Hall ]

Tak kdo by měl zájem, nechť se mi přihlásí do pošty...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam