• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAICAMlékojedy - Free-d-bar:::
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    XDEANNY: simtě zas tak dramatický to neni :))
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    no to je humus
    XDEANNY
    XDEANNY --- ---
    ONDRASEEEK: bohuzel se obavam, ze do mlekojed jezdi jina sorta lidi nez na sadskou!tj. Lidi, kteří si toho važí a dokaží ujít 5O nebo i 100m k popelnici.

Myslím, že je hezky, že anglicky lidi upozornujete na to, že se tam nema chcat a srat, ale asi by to chtělo česky. Evidentně tomu lidi nerozumej.

Dál (né, že bych mela neco proti psum) ale to že si je tam majitelé nehlidaji a oni chijou (vim, že oni za to fakt nemuzou) do písku, kde si pak hrajou děti a nebo v tom chodíme mi taky prijde docela humač.

Rozhodně jsem Vas letos navštívlila poprvné a taky na posled!
    XDEANNY
    XDEANNY --- ---
    ONDRASEEEK: jo voda by usla, ale ten humus kolem fakt nechapu! (hromady s odpadky po celý delce, odpadky u brehu - rozpadnutý pantofle, vsude pochcany kapesnicky, psí a snad i lidsky hovna). Nepochopim, že jsou lidi takový prasata!!! :(
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    EFFKA: já dávám v pátek a těšim moc!
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    EFFKA: já jedu v pátek... pracovně, ale po práci legraci ,)
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    tento vikend Navigators Weekend (patek DnB Live Session, v sobotu koncert Navigators)

kdo jede?
    KKKAROLINKA
    KKKAROLINKA --- ---
    ONDRASEEEK: jj voda cajk
    BOBESH23
    BOBESH23 --- ---
    30.7 Mlekojedy FreeDbar : Hugo Mendez & Cabaret Manana

DJ HUGO MENDEZ
    (Sofrito, Soundway / UK)

Hugo Mendez je jedním ze zakladatelů a lídrů tzv. Tropical scény, těšící se v dnešních dnech celosvětové popularitě. Hraje unikátní směs afrických, karibských a latinských rytmů s explosivními
    perkusemi a těžkým groovem, od old school mamba a tropického diska, přes cumbii, afro, sambu, funk atd.

Kompiloval pro žánr Tropical určující album Tumbélé (Soundway Records) a velmi úspěšné Tropical Funk Experience (Nascente). Obě vznikla na základě Mendezových "digging" výletů do Karibiku,
    kde prohrabal zchátralá skladiště a chatrče, aby našel zapomenuté vinylové poklady, oživil je, a představil dnešnímu publiku.

myspace.com/djhugomendez

SOFRITO

Mezinárodně známý label vedený Hugo Mendezem a Frankie Francisem se zrodil z dnes už legendárních Sofrito Tropical Warehouse parties ve východním Londýně. Jejich produkci charakterizují
    tropické rytmy v současném podání s akcentem na taneční přístup. Vycházejí při tom jednoduše z té nejlepší taneční hudby, jaká byla kdy nahraná v zapomenutých koutech planety. SOFRITO
    parties hostili jména jako např. Quantic, Saravah Soul, Poets of Rhythm a nespočet djs z celého světa.

sofrito.co.uk

CABARET MANANA

Uskupení DJ's fungující od roku 2004. Jejichž hraní zahrnuje prvky latiny, funku, jazzu, afra, broken beatu atd. Pořádají parties pro hosty z Česka i zahraničí jako jsou Kay Suzuki (JP),
    Tobias Kirmeyer (DE), Jazzcotech Dancers (UK) a další. ...

myspace.com/cabaretmanana
    facebook.com/cabaretmanana

AKISAN
    AKISAN --- ---
    PAICA: pekny..llibi!
    KKKAROLINKA
    KKKAROLINKA --- ---
    PAICA: super ! parádní video :)
    PAICA
    PAICA --- ---
    RCK: nojono - byli jsme vsichni pretazeny :)))
    KEDA
    KEDA --- ---
    jojo.. mejdan super.. moc se mi tam líbilo.. a lidi byly fajn, celkově bezva atmosféra
    RCK
    RCK --- ---
    PAICA: slusnej mejdan,jen na tom baru se k ranu dely dost divny veci :D
    PAICA
    PAICA --- ---
    hahaaaa - mam tu jedno profi video z naslaplyho pondeli :)
    http://www.youtube.com/watch?v=JOAruuOkdxE
    SPOOKATOR
    SPOOKATOR --- ---
    PAICA: JUCHUCHUCHUUUUUU . . .
    no tak to je paradicka:0))
    to se ke mne dostane . . . . . . . . dekuju . . . .
    MIUSOVA
    MIUSOVA --- ---
    PAICA: to je skvělý, juchuchúúúú
    EDDRUM
    EDDRUM --- ---
    PETRUSSH: to bude tim piskem
    HEPTA
    HEPTA --- ---
    DAVELXR: byly povinnosti takze jsem nemohla zustat na cely zbytek husosvatku, ale ty dve hodiny od poloprobuzeni do uplnyho probuzeni jsem musela poslouchat jednu smycku dokola a dokola a dokola a dokola -//-
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam