• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DEJFUKULELE ... 4 struny stačí, drahoušku.
    MICKE
    MICKE --- ---
    STANOTMA: v Praze asi Kytary.cz - Prodejna Děkanka, Děkanská vinice I. 1644, Praha 4 - Nusle
    ESY
    ESY --- ---
    STANOTMA: nic jsem nezaregistroval :]

ODOWAKAR: co stema tvejma strunama ?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    na chvíli jsem si představil kamenné hudebniny, tedy ryté destičky s notovým záznamem. pardon
    STANOTMA
    STANOTMA --- ---
    Nepoznáte kamenné hudobniny kde by mali lepší výber ukulele? Chystám sa zadovážiť koncert a nechcem to znova kupovať cez net..
    HAKUBJOZAK
    HAKUBJOZAK --- ---
    ODOWAKAR:
    IOT_JH: jojo, mate recht - sem tele; dik za odkaz
    ODOWAKAR
    ODOWAKAR --- ---
    Taky si myslím. Pokud chceš ne písmenné akordové značky ale grafické, tak to máš smůlu. Já jsem už dlouho chtěl udělat takový zpěvníček s grafickými značkami, ale ještě jsem se k tomu nedostal. Českou písničku jsem zpracoval tímto způsobem jen jednu : http://odowakk.blogspot.com/2011/07/marta.html
    A co myslíš tím noty?
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    HAKUBJOZAK: Ja mel za to, ze akordy jsou vsecky stejny, jen se jinak mackaj. Ne?
    HAKUBJOZAK
    HAKUBJOZAK --- ---
    vedel by nekdo o dobrym webu s ceskejma notama (akordama) pro ukulele? idelane veci od semaforu a podobny klasiky

vygooglovat ani vyseznamovat se mi nic moc nepovedlo
    ESY
    ESY --- ---
    ODOWAKAR: pokud si z prahy sejdem se das mi penize do ruky a ja ti to objednam a zaplatim rovnou. Vic uz ti asi pomoct nemuzu :]
    ODOWAKAR
    ODOWAKAR --- ---
    Ale to budu muset přes Pay Pal? S moji chabou angličtinou jsem pochopil, že chtějí číslo mé kreditní karty a to bych asi nedal...
    Jinak zkouším hrát na ukulele už asi 5 let. Mám soprán, koncert Lanikai CK-C a Tenor Lanikai LU-6.
    Je to stejně u nás nedomyšlené. Prodávají tu 6-ti strunku se strunami Aqulila, slíbí mi při koupi sehnat náhradní struny a vykašlou se na to. Obchod a podnikatelská etika u nás stojí ještě za...
    Lanikai LU-6 je nástroj to pěkný, hlasitý a vhodný ke zpěvu a k hraní i s jinými nástroji.
    ESY
    ESY --- ---
    ODOWAKAR: ebay
    ODOWAKAR
    ODOWAKAR --- ---
    Zdravím, jsem tu nový!
    Nevíte, kde sehnat struny Aqulila na 6-ti strunného tenora?
    BIGHEAD
    BIGHEAD --- ---
    MICKE: jo taaak ja uz myslel :))) to mi povidej snimac bz se hodne hodil, no nic tak az to poresim tak dam vedet
    MICKE
    MICKE --- ---
    BIGHEAD: to nejsou snímače - ale ladičky. Nicméně snímače by se občas šikly, hrát přes mikrofon je pěknej vopruz
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    Dneska rano mi PPL privezlo moji hracku. Proc nemohli prijet az vecer? Takhle dnes v praci nic neudelam, jak se budu tesit domu :) A navic me to bude svadet prochazet ruzne tutorialy a videa na yt. Jsem zvedava, jak mi to pujde, uz ted se nemuzu dockat.
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    Tak a je to tady. Po tech nekolika letech vyhrozovani jsem si konecne vcera objednala uke! :) Prijde bud tenhle nebo pristi tyden. Nakonec jsem si vybrala sopranove Lanikai z mahagonu.
    Puvodne jsem chtela jine, ale to je vsude u nas vyprodane a cekalo by se na nej 2 mesice, coz jsem nechtela. Za tu dobu bych to totiz mohla zase "odlozit". A na tohle jsem nenasla zadne vylozene spatne ohlasy, tak uvidime.
    BIGHEAD
    BIGHEAD --- ---
    MICKE: hele ty to máš na všech snímače??? já bych potřebova nainstalovat a pořešit, mohl by si mi nějak pomoci???
    ESY
    ESY --- ---
    NIK0DAS: resila nikdy nevyresil.. v dobe kdyz jsem hral aktivne se stejne nepodarilo nic sjednat.. otazka co si predstavujes :]
    NIK0DAS
    NIK0DAS --- ---
    Neřešil jste někdo učitele na Ukulele? Nebo necejtil by se na to někdo z vás?:)
    MICKE
    MICKE --- ---
    Z leva: "Tenson", "Greg Bennett", "Lag", "Eddy Finn"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam