• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WWERADESIGN FURNITURE GALERIE
    RASTARD77
    RASTARD77 --- ---
    RASTARD77
    RASTARD77 --- ---
    RASTARD77
    RASTARD77 --- ---
    RASTARD77
    RASTARD77 --- ---
    ahoj tak uz mam finalni verzi
    takto je to schvaleno investorem
    myslim ze celkem fajn
    co vy na to?
    RASTARD77
    RASTARD77 --- ---
    ahoj
    ja si taky musim delat hafo veci sam
    do budoucna se vzdycky hodi vlastni knihovna
    jinak je pravda ze je to tam trosku prepaleny s tim svetlem
    trouba je zamerne v te vysce aby licovala s horni hranou spodnich skrinek a pro obsluhu je to idealni
    drez by mel byt z kamene a odkapavac take vyfrezovany do kamene takze skutecne bude celkove vetsi nez n aobrazku (nemel jsem zrovna trpelivost se s tim vykreslovat) :)
    na zdi je lakovane sklo jako obklad proto ta barva (lakobel)
    ten ram v pravo se kresli v programu spatne v realu je ta skrinka zepredu celonerezova...
    jinak grafika je ciste moje prace ale navrhy jsou spolecne s partickou kolegu (architektu)
    argumenty proc je to tak jak to je mam a je jich hodne ale nechci se dlouze rozepisovat .)
    kazdopadne za vsim si plne stojim
    digestor tam je ostruvkova takovy ten dlouhý ctvercoví komín aby to ladilo k celkovemu designu kucyhne a dotvarelo celkovou image
    co se varne desky tyce libi se mi ta ctvercova protoze to zanechava celkovou symetrii, stejne mista v pravo i v levo od varne desky .)
    co se uklidu tyce s tim se musi vzdy pocitat je to kuchyn .)
    diky za komenty
    poslu dalsi az bude
    cau

BEAUFORT
    BEAUFORT --- ---
    Jo a nakonec zakaznice rekla ze ma vlastne jinou predstavu :-) tak sme podekovali a naskle :-D
    BEAUFORT
    BEAUFORT --- ---
    Spostu veci sem musel extrudovat a vytvared solidy, jako treba coffemachine atd
    BEAUFORT
    BEAUFORT --- ---
    Tady jeden kitchen/bar v jednom kofaci kombi s detskym play centrem. nedostaek kitchenware v databazi a vhodny matrialy.
    BEAUFORT
    BEAUFORT --- ---
    RASTARD77: jak je resena digestor nad sporakem? na fotce neni.
    Troubu bych dal malinko vejs. Ted je to pomerne trend davat takle vestavnou, hlavne proto, ze se clovek nemusi ohejbat kdyz do ni cuci :-)
    Co je ten cernej ram vedle okna?
    Jinak je to nejak vsechno divne nasvetleny. Nahore a vzadu prepal. Ta stena kolem okna a nad linkou s drezem ma jinou barvu. To je splash wall? ( nevim jak je to cesky sory :-)) ..no neco jako kachlickovani proti cakajici vode, nebo jak tomu rikate)
    Ale jako prvni pokusy je to dobry, i ten program se mi libi, hlavne ty kitchen detaily s materialama. Ja to delam v Arch Desktopu a je to 3 prd prace z toho neco vydyndat.
    HORKY_KAFE
    HORKY_KAFE --- ---
    to vypadá dobře, ideální na cooking parties:-)

ps. osobní poznámka: na můj vkus a vzhledem k prostoru tam máš malé dřezy... a konkrétně do téhle kuchyně bych dal širší varnou desku (čtyři plotýnky vedle sebe)
    KLA
    KLA --- ---
    sporák a voda přes uličku mi přijde nepraktické a uklízet ten stůl se sporákem musí být vůbec opruz... navíc když se to má používat jako bar. Co je to vlevo vzadu černé? Jestli je to trouba tak geniální. Jinak krásná kuchyň
    RASTARD77
    RASTARD77 --- ---
    tuhle mám oblíbenou
    bohuzel investor utekl protoze to na nej bylo moc drahe...

RASTARD77
    RASTARD77 --- ---
    ahoj
    koberec davam skutecne pryc
    cely projekt jsem dneska projednaval na porade a budu to trochu predelavat
    ja sem sem si byl tapetou celkem jisty pak mi par lidi napsalo ze nic moc
    ale na dnesni schuzce s potencionalnim investorem jsem mel uspech tapeta se moc libila .)
    je to delany v kitchen draw
    na internetu je ke stazeni trial verze
    ja mam samozrejme full a dost veci jsem si tam "vyrobil" sam
    jinak dik za komentare!
    cau
    PS: novou verzi ukazu .)
    KLA
    KLA --- ---
    Hnědá, bílá, černá a stříbrná dohromady se mi nějak nezdají. Ten vykouslej pult je moc pěkný. Tapetu nemusím. Koberec pod stolem se mi zdá jako absurdita uplně k ničemu co bude akorát ztěžovat uklízení. A taky mi přijde (teda jestli to správně vidím, + nevím kolik prostoru je ještě vlevo mimo záběr) že pokud je nad sporákem jenom digestoř tak spolu se dvěma oknama tam zůstává strašně malý prostor na vrchní poličky a vůbec nechápu jak je to v tom rohu mezi digestoří a poličkou vyřešené ... Asi jsem slepá :/
    Jinak docela líbí... ale teda mít kuchyň se dvěma oknama je docela pakárna... ale dům si člověk většinou nevymyslí :)
    WWERA
    WWERA --- ---
    RASTARD77: V JAKÉM PROGRAMU TO DĚLÁŠ?
    RASTARD77
    RASTARD77 --- ---
    oukej baby :)))
    diky!
    WWERA
    WWERA --- ---
    RASTARD77: NEVIM PODLE ME JE TO DOST TMAVE A PREPLACANE, TA DYHA A TAPETA NA ZDI JE DOSTI ZVLASTNI (BUD JEDNO NEBO DRUHE), TAKY TY HORNI SKRINKY JSOU DOST VYSOKO DALA BYCH JE NIZ, TY VYSACI LAMPY BYCH DALA PRYC, POLICKY TAKY A PAK BY SE MI TO LIBILO :)
    DARJUSHKA
    DARJUSHKA --- ---
    HORKY_KAFE: kecáš! hele, mě taky napadlo, že by se na tu stěnu hodilo třeba zrcadlo, ale řekla jsem si, že nebudu krafat do něčeho, do čeho bych už z principu až tolik krafat neměla:]
    RASTARD77: mám spíš na mysli provozní bordel, když se něco v kuchyni dělá nebo i jen stacionární věci jako rychlovarka, kráječ chleba... nebo třeba košík s pečivem... takový to všechno, co používáš každý den, tak nemá smysl to schovávat, tak to máš na ploše/na polici...
    HORKY_KAFE
    HORKY_KAFE --- ---
    RASTARD77: no bude, tím, že židle nebude celá na koberci nebo celá na podlaze, tak budeš při jejím pohybu neustále zachytávat okraj koberce, navíc ta židle se bude na tvrdé podlaze a koberci jinak "pohybovat"

RASTARD77
    RASTARD77 --- ---
    melo by jit o realizaci
    pokud bych mel zit s predstavou ze bude v kuchyni neporadek nemohl bych projektovat luxusni kuchyne...
    obraz by byl fajn to je pravda
    koberec pod stolem nebude branit manipulaci se zidli, proc by mel? je to koberec...
    kazdopadne dik za nazory, jsou pro me cene

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam