• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WWERADESIGN FURNITURE GALERIE
    WWERA
    WWERA --- ---
    cappellini
    http://portal.cappellini.it
    ceny a info u mě

WWERA
    WWERA --- ---
    STRANGEM: ok tak ja neco nahodim :) myslela jsem ze i jiny sem budou davat fotky :)
    RASTARD77
    RASTARD77 --- ---
    RASTARD77
    RASTARD77 --- ---
    oka beru te za slovo
    ale to bys sem teda neco zajimavyho musel nejdriv hodit .)
    navic kdyz mi nekdo napise nesmyslnej koment tak co s tim mam delat...
    STRANGEM
    STRANGEM --- ---
    achjo, už asi tak štrnác dní sem dycky nakouknu v naději, že tady uvidim něco pěknýho a je to porád dokola a dokola - přešpekovaný kuchyně vod jednoho maníka, kerej je sice háže do placu se slovy - komenty a připomínky sem, nebojte se toho a hrňte to na mne, nicméně každou byť sebe menčí a sebevopodstatněnější připomínku (vybavuje se mi kauza nefunkčního koberce, kdy vůbec nepochopil co mu připominatel naznačuje, že prostě s těma židlema nepude šoupat a bude se sedět nakřivo, kerou vyvrátil jakymsi argumentem typu "v časopise best vofkyčyn ho maj taky") na to či ono vokamžitě sezmaží argumentama typu - nene, zatim si stojim, todle nezměnim, takle to má bejt, vy tomu nerozumíte, ale takle se to neska dělá, nevim proč by kuchyň nemohla bejt uklizená, nevim proč by v ní nemoh bejt koberec a dyž ho konečně třicet příspěvků zpochybní s tapetou, tak to zmírní na větu typu "s tapetou sem si nebyl tak jistej, ALE!! zákazníkovi se to líbilo moc, takže to zas tak špatný nebude...panebože - návrh kerej dávám na posouzení klientovi, by snad měla bejt moje nejlepčí idea pro něj, nebo ne? ale to je fuk...

prostě navrhuju, aby si rastard založil audýtko - rastardovi kuchyně - polemika atd

a tady se fakt vobjevovalo jenom něco, co dává smysl
    RASTARD77
    RASTARD77 --- ---
    darjushka: nevim proc sem pises takove nesmysly
    nema asi cenu ti nic vysvetlovat...
    RASTARD77
    RASTARD77 --- ---
    kompaktní troba umi v tomto pripade mikrovlny a klasicke druhy ohrevu vcetne horkovzdusneho
    jsou i kompakty ktere maji i paru ale pokud je to v kompaktu neni vareni v pare plnohodnotne
    jedna se o to za parni trouba v tomto pripade miele je v podstate konvektomat...
    je to trosku odbornejsi
    kazdopadne se to vyplati
    imho zakaznik musi samozrejme vedet co kupuje jen tak pro sousedovic pepika to neni
    ...
    SYNAESTHESIA
    SYNAESTHESIA --- ---
    DARJUSHKA: nojo, ale kdyby to tam nebylo, tak je to prachobyčejná ošklivá kuchyň, ale takhle prodejce může říct, že je luxusní a chtít nekřesťanský peníze ;-)
    DARJUSHKA
    DARJUSHKA --- ---
    RASTARD77: můžu mít laickou otázku?
    rozdíl parní a kompaktní trouba je jaký? respektive vyplatí se v běžné domácnosti mít obé? zdá se mi totiž, že je tad yza každou cenu vsunutá technologie, třeba ji ani konečný zákazník nevyužije...
    LUCCHA
    LUCCHA --- ---
    RASTARD77: aha :-)
    RASTARD77
    RASTARD77 --- ---

LUCCHA:
    ja tam kávovar, parní trouba a kompaktní trouba .)
    LUCCHA
    LUCCHA --- ---
    RASTARD77: na co je ta třetí trouba?
    WWERA
    WWERA --- ---
    RASTARD77
    RASTARD77 --- ---
    ahoj otvirat to pujde
    po prezkoumani jsme dosel ke stejnemu zaveru a skrinky jsou jiz symetricky vuci oknu...
    svetla jsem opet do projektu zaclenil...

WWERA
    WWERA --- ---
    RASTARD77: proc jsou ty horni skrinky tak divne a nesymetricky poveseny od okna?
    jak tu skrinku mas vedle te vysoke pujde otevrit? proc ji nesoupnes soumerne k oknu obe dve?
    jinak to vypada lip bez tech svetel.
    RASTARD77
    RASTARD77 --- ---
    nevim sice proc namyslnej ale dobre
    jestli myslis muj koment:
    to je hezky ten barek jak je zakoulacenej a to sklo na tom
    tvarove bezva
    materialy slabsi ale chapu ze to muze byt i programem (textury, render, apod...)
    jů a hele tha best!
    :)
    TAK TEN BYL PSANEJ CHLAPIKOVI CO SEM NASTRKAL SVUJ COFFE BAR...
    jestli z jinyho duvodu tak budiz...
    sem rad ze se ti to alespon libi
    imho: davam to sem proto abych slysel nazory dalsich lidi ktery respektuju a sou pro me dulezity a to myslim s namyslenosti nema nic spolecnyho
    STRANGEM
    STRANGEM --- ---
    čéče Rastarde, tak Ty seš nemálo namyšlenej ;-) bavim se :-D ale jináč docela hezký ;-)
    GKATIE
    GKATIE --- ---
    RASTARD77: Myslim že ty interiéry jsou hodně slušný na to v jakým je to programu, ale stejnak co se týče 3D... být tebou dala bych si pozor na detaily jako zubatý hrany, že ti někde nesedí deska a i na materiály sklo neni sklo a taky na glossy reflection a na troubu bych dala nějaký bump pokud ho tam máš tak ho zvyš ať to nevypadá jako placka...jinak ty interiéry celkově působí studeně chtělo by je nějak oživit...
    MISSSUNNY3
    MISSSUNNY3 --- ---
    RASTARD77:
    goood, jen bych srovnala uroven toho drevenyho obkladu a tech hornich polic
    RASTARD77
    RASTARD77 --- ---
    to je hezky ten barek jak je zakoulacenej a to sklo na tom
    tvarove bezva
    materialy slabsi ale chapu ze to muze byt i programem (textury, render, apod...)
    jů a hele tha best!
    :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam