• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WWERADESIGN FURNITURE GALERIE
    HORKY_KAFE
    HORKY_KAFE --- ---
    MIKKADO: kdybych měl takovou vanu vedle takového okna v takové výšce, tak ani nepotřebuju záchod:-)
    MIKKADO
    MIKKADO --- ---
    no tak tato vana by mi teda nevadila!

JOSLIACKY
    JOSLIACKY --- ---
    RASTARD77: ...nooo fajn, paci sa aj me a ked tam budu doplnky a nejake elektrospotrebice pripadne nejaka zelen - bude to super...
    DARJUSHKA
    DARJUSHKA --- ---
    RASTARD77: prostorově je to bomba, jediné, co mě malinko ruší, je dvojí barva skříněk rozvržená pro mě tak nějak zvláštně disproporčně... takováhle kuchyň by se mi líbila i doma, ale jak říkám, možná bych zvážila jinou barevnou kombinaci povrchů...
    RASTARD77
    RASTARD77 --- ---
    ahoj jen tak okrajove novej projekt

RASTARD77
    RASTARD77 --- ---
    jj to je ono .)
    MIKKADO
    MIKKADO --- ---
    mne sa tieto

z http://trendir.com/
    (ak som neaktualna, sorr)
    RASTARD77
    RASTARD77 --- ---
    omlouvám se DARJUSHCE nepsala nesmysly ja jsem se prekoukl
    STRANGEM
    STRANGEM --- ---
    RASTARD77: ale proč bych musel? přece nejni povinnost sem něco dávat, chodim se sem kochat, dívat inspirovat ;-)

ale dyž teda musím, tak sem pro známý dělal web a tam v sekci interier se mi třeba líbí terasový domy jezinky a hudební klub pelhřimov hodně moc ;-)

http://www.studio-a.cz

WWERA: díky a někerý věci mňam ;-)
    WWERA
    WWERA --- ---
    MOROSO

WWERA
    WWERA --- ---
    MDF ITALIA

WWERA
    WWERA --- ---
    driade

WWERA
    WWERA --- ---
    cappellini
    http://portal.cappellini.it
    ceny a info u mě

WWERA
    WWERA --- ---
    STRANGEM: ok tak ja neco nahodim :) myslela jsem ze i jiny sem budou davat fotky :)
    RASTARD77
    RASTARD77 --- ---
    RASTARD77
    RASTARD77 --- ---
    oka beru te za slovo
    ale to bys sem teda neco zajimavyho musel nejdriv hodit .)
    navic kdyz mi nekdo napise nesmyslnej koment tak co s tim mam delat...
    STRANGEM
    STRANGEM --- ---
    achjo, už asi tak štrnác dní sem dycky nakouknu v naději, že tady uvidim něco pěknýho a je to porád dokola a dokola - přešpekovaný kuchyně vod jednoho maníka, kerej je sice háže do placu se slovy - komenty a připomínky sem, nebojte se toho a hrňte to na mne, nicméně každou byť sebe menčí a sebevopodstatněnější připomínku (vybavuje se mi kauza nefunkčního koberce, kdy vůbec nepochopil co mu připominatel naznačuje, že prostě s těma židlema nepude šoupat a bude se sedět nakřivo, kerou vyvrátil jakymsi argumentem typu "v časopise best vofkyčyn ho maj taky") na to či ono vokamžitě sezmaží argumentama typu - nene, zatim si stojim, todle nezměnim, takle to má bejt, vy tomu nerozumíte, ale takle se to neska dělá, nevim proč by kuchyň nemohla bejt uklizená, nevim proč by v ní nemoh bejt koberec a dyž ho konečně třicet příspěvků zpochybní s tapetou, tak to zmírní na větu typu "s tapetou sem si nebyl tak jistej, ALE!! zákazníkovi se to líbilo moc, takže to zas tak špatný nebude...panebože - návrh kerej dávám na posouzení klientovi, by snad měla bejt moje nejlepčí idea pro něj, nebo ne? ale to je fuk...

prostě navrhuju, aby si rastard založil audýtko - rastardovi kuchyně - polemika atd

a tady se fakt vobjevovalo jenom něco, co dává smysl
    RASTARD77
    RASTARD77 --- ---
    darjushka: nevim proc sem pises takove nesmysly
    nema asi cenu ti nic vysvetlovat...
    RASTARD77
    RASTARD77 --- ---
    kompaktní troba umi v tomto pripade mikrovlny a klasicke druhy ohrevu vcetne horkovzdusneho
    jsou i kompakty ktere maji i paru ale pokud je to v kompaktu neni vareni v pare plnohodnotne
    jedna se o to za parni trouba v tomto pripade miele je v podstate konvektomat...
    je to trosku odbornejsi
    kazdopadne se to vyplati
    imho zakaznik musi samozrejme vedet co kupuje jen tak pro sousedovic pepika to neni
    ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam