• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WWERADESIGN FURNITURE GALERIE
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    S_O_U_L_MAN: tak to je jasny,ale stejne si myslim, ze by sla ta plocha vyuzit lepe, koukal jsem jeste na tu cervenou skrinku.. a ty police u ni... vypada to jak cerny diry...
    DARJUSHKA
    DARJUSHKA --- ---
    S_O_U_L_MAN: kdyby byla béžová plocha skříněk hladká a nikoli žebrovaná, působilo by to na mě svěžeji...
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    S_O_U_L_MAN: nevim jestli to neni jen muj dojem,ale je tam vic odstinu cerveny? celkove to na mne pusobi hrozne stisnene, pracovni plocha u linky mi prijde mala a zbytecne clenita... nejak si nedokazu predstavit, ze tam varim treba veceri po 6 lidi...skoda mi prijde i to jak jsou trochu mimo ty cerveny prvky - police- cela ta kuchyne - skrinky maji linku a ty police k tomu proste nesedi... mno, nazor amaterky:) stul se mi zda taky maly...
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    S_O_U_L_MAN: a mne se to nepaci...
    DARJUSHKA
    DARJUSHKA --- ---
    TERBOOK: nerozumíš současnýmu designu, to je televize jen na to, aby tam běžela smyčka hořících polínek navozující atmosféru rodinného krbu:]
    TERBOOK
    TERBOOK --- ---
    S_O_U_L_MAN: no, jako dobry, ale koukat na tu tv asi musi byt pekne nepohodlny... ale na okrasu a pousteni nakejch slidu asi dobry...
    CERTICA
    CERTICA --- ---
    S_O_U_L_MAN: diky :)
    CERTICA
    CERTICA --- ---
    S_O_U_L_MAN: ten stred s tou telkou je tam co?
    RAPIDJO
    RAPIDJO --- ---
    ahoj nejsem architekt ale k návrhu Rastarda 77 uplně ten nahoře mi přijde trošku nepraktické mít dřez přez celej pokoj od sporáku. ale jak řikám ber to jako názor uživatele :)
    RASTARD77
    RASTARD77 --- ---
    je to melo bejt na diskuzi graffiti :)
    RASTARD77
    RASTARD77 --- ---
    i kdyz tady do tech fucksucku se to hodi :)
    HORKY_KAFE
    HORKY_KAFE --- ---
    RASTARD77: to beru, mě tam právě ruší ty spáry (ale jako kibicuju, o tom žádná:-)
    RASTARD77
    RASTARD77 --- ---
    mohla by byt tmavsi, snazim se ji mit co nejvice neutralni...
    RASTARD77
    RASTARD77 --- ---
    no pravdou je ze vysuvne odsavace maji nejhorsi pomer vykon hluk, maji nekvalitni motor, ale co by jsi chtel za 3 tisice ze....
    HORKY_KAFE
    HORKY_KAFE --- ---
    a poslední poznámka dnes:-)
    nějak mi nesedí ty podlahy, osobně bych v těch vizualizacích dělal jednolitou plochu a trochu tmavší...
    RASTARD77
    RASTARD77 --- ---
    1. ty vestavné skrine uz tam jsou
    2. z boku (pohled ktery neni videt jsou soupaci dvirka a potravinovy ulozny prostor, kdybych nechal skrine v rovine tak je to prekreje a nepujdou otevrit
    3. nelze
    4. a kde pak bued myci centrum?... musel bych komplexne zmenit navrh a to bohuzel k proporcim prostoru (soucasnym nelze)
    5. prekazel by :)
    nekdy je to takova slozitejsi prace bejt "kuchynar" je to o tom ze lide neuvazuji komlexne, nejdriv poridi skrin, pak stul, .... , je pak dost tezke do toho neco zakomponovat aby to vypadalo na 100% dobre, spis nemozne, jo neco jinyho by bylo navrhovat to cele od zacatku (tedy pouze interier, zbytek architekt)
    HORKY_KAFE
    HORKY_KAFE --- ---
    RASTARD77: jestli je zákaznice maličká, tak máš moc vysoko mikrovlnku;-)

mně právě připadá, že takhle je ten odsavač největší dominantou v tom prostoru
    argument "zákazník to chce" chápu, to byla spíš filozofická otázka, jestli to zákazníci chtějí, protože to tak všude vidí (já oobně doufám, že něco tak velkého v kuchyni potřebovat nebudu:-)

a ještě k tomu konkrétnímu případu - tohle má možná vyšší výkon, ale ta výsuvná (se schovaným motorem) by zase byla tišší
    RASTARD77
    RASTARD77 --- ---
    ahoj, jde o to ze zakaznice je malicka, jinak odsavac je designove zajimavy, co se tyce cisteni asi nic moc, ale rozhodne 100nasobne hezci a vykonejsi nez klasickej vysuv, ale je to otazka spis vkusu...
    HORKY_KAFE
    HORKY_KAFE --- ---
    RASTARD77: a ještě jedna poznámka k tomuhle, chápu, že prostor asi nic moc, ale co třeba:
    - zrušit tu bílou řadu skříní a dát tam jednu část linky
    - další nechat podél bočních stěn k té zkosené (část se sporákem nechat v jedné rovině - neuskakovat)
    - bílou stěnu napasovat do toho zkoseného prostoru
    - zrušit červený pult a jídelní pult
    - přidat jídelní stůl do prostoru (bude pořád překážet, ale aspoň se bude dát obíhat z obou stran)

je mi jasné, že přesunutím bílé stěny se ubere na úložných prostorech, ale zase nepředpokládám, že by jich investor potřeboval tolik na úkor použitelnosti kuchyně
    (hodně by pomohl půdorys a rozměry, třeba bych zjistil, že jsem napsal úplnou bllbost a je tam místa habakuk, nebo naopak:-)
    HORKY_KAFE
    HORKY_KAFE --- ---
    já mám jeden dotaz, to opravdu chtějí zákazníci takové výrazné digestoře? nebo se to prodejcům nechce dělat/navrhovat?
    mně všechny přijdou jako hrozná kráva a např. u té žlutozelené kuchyně mi přijde, že kdyby se protáhly ty horní skříňky o jednu a digestoř se udělala vestavná, tak by to vypadalo mnohem lépe
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam