• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WWERADESIGN FURNITURE GALERIE
    WWERA
    WWERA --- ---

ADIE
    ADIE --- ---
    souhlasim s GKATIE ... to je proste hruza... predevsim u te prvni kuchyne to resitelne je stacilo by to kousek posunout ten drez smer vlevo,jak tak na to koukam tak to i vypada ze tam je pro ten drez misto a hned bys ziskla potrebnou plochu...ale na 90cm by to asi stejne nestacilo..bohuzel existuji pro interier urcita nepsana pravidla podle kterych se designer ma ridit.. napr provozni cesty,vzdalenosti od hrany stolu ke zdi atd.. nemluve o tech uzasnejch polickach co se krizej s tou digestori...vyppada to ze kdybych si odtamtud chtela podat cokoliv tak si vypichnu oko o roch digestore...druha kuchyne...no proste uz vidim ten funkcni sporak u tech dveri...fakt "nadhera"..sorry ale tohle je vazne podle meho mimo..
    ELIZZ
    ELIZZ --- ---
    GKATIE
    GKATIE --- ---
    S_O_U_L_MAN: obojí je pěkně ošklivé, a nelogicky rozmístěné...je na obou minimální pracovní plocha a hádám že dřez od varné desky zdaleka není 90cm...
    MISSSUNNY3
    MISSSUNNY3 --- ---
    S_O_U_L_MAN: fuj ty obrazky:(
    CERTICA
    CERTICA --- ---
    S_O_U_L_MAN: prosim, vysvetli: kde je tem design a preco ta vysoka cena... a preco v lavom dolnom rohu ta divoka diera?
    WWERA
    WWERA --- ---
    S_O_U_L_MAN: cotoe za shit?
    WWERA
    WWERA --- ---
    WATTEVILLE: ted se vystehoval z predni caste jeden najemce, pripravujeme tam ted novy display, cekame na novy nabytek..ted se pouziva vchod ze dvora jinak showroom normalne funguje
    WATTEVILLE
    WATTEVILLE --- ---
    Šla jsem včera do Konsepti podívat se, co máte vystavené a vypadalo to tam nějak vystěhovaně a rozestavěně. Na webu žádná zpráva, na dveřích taky nebylo nic nalepeno. Trochu mi to teda vadilo... nebo jsem byla úplně jinde a fungujete normálně?
    TERBOOK
    TERBOOK --- ---
    DARJUSHKA: :-DDD
    S_O_U_L_MAN: jo, to je parada, tak to pak jo ;)
    STRANGEM
    STRANGEM --- ---
    WWERA: bohužel sme na tom s tou prací stejně :-(
    HORKY_KAFE
    HORKY_KAFE --- ---
    sem teda něco taky hodím, líbí se mi nová lampa od Beluxu, bohužel se mi domu ne zcela hodí (a peníze teď potřebuju i na jiný věci:-)

WWERA
    WWERA --- ---
    STRANGEM: tak posli nejake obrazky, ja mam tolik prace ze bohuzel nestiham sem nahazovat produkty :/
    STRANGEM
    STRANGEM --- ---
    a já si zase myslim, že sou tady poslední dobou jenom...ale nic, měl sem docela noční můru, tak si tady nebudu vybíjet svoje děsy :-D
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    S_O_U_L_MAN: tak to je jasny,ale stejne si myslim, ze by sla ta plocha vyuzit lepe, koukal jsem jeste na tu cervenou skrinku.. a ty police u ni... vypada to jak cerny diry...
    DARJUSHKA
    DARJUSHKA --- ---
    S_O_U_L_MAN: kdyby byla béžová plocha skříněk hladká a nikoli žebrovaná, působilo by to na mě svěžeji...
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    S_O_U_L_MAN: nevim jestli to neni jen muj dojem,ale je tam vic odstinu cerveny? celkove to na mne pusobi hrozne stisnene, pracovni plocha u linky mi prijde mala a zbytecne clenita... nejak si nedokazu predstavit, ze tam varim treba veceri po 6 lidi...skoda mi prijde i to jak jsou trochu mimo ty cerveny prvky - police- cela ta kuchyne - skrinky maji linku a ty police k tomu proste nesedi... mno, nazor amaterky:) stul se mi zda taky maly...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam