• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WWERADESIGN FURNITURE GALERIE
    STRANGEM
    STRANGEM --- ---
    WWERA: bohužel sme na tom s tou prací stejně :-(
    HORKY_KAFE
    HORKY_KAFE --- ---
    sem teda něco taky hodím, líbí se mi nová lampa od Beluxu, bohužel se mi domu ne zcela hodí (a peníze teď potřebuju i na jiný věci:-)

WWERA
    WWERA --- ---
    STRANGEM: tak posli nejake obrazky, ja mam tolik prace ze bohuzel nestiham sem nahazovat produkty :/
    STRANGEM
    STRANGEM --- ---
    a já si zase myslim, že sou tady poslední dobou jenom...ale nic, měl sem docela noční můru, tak si tady nebudu vybíjet svoje děsy :-D
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    S_O_U_L_MAN: tak to je jasny,ale stejne si myslim, ze by sla ta plocha vyuzit lepe, koukal jsem jeste na tu cervenou skrinku.. a ty police u ni... vypada to jak cerny diry...
    DARJUSHKA
    DARJUSHKA --- ---
    S_O_U_L_MAN: kdyby byla béžová plocha skříněk hladká a nikoli žebrovaná, působilo by to na mě svěžeji...
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    S_O_U_L_MAN: nevim jestli to neni jen muj dojem,ale je tam vic odstinu cerveny? celkove to na mne pusobi hrozne stisnene, pracovni plocha u linky mi prijde mala a zbytecne clenita... nejak si nedokazu predstavit, ze tam varim treba veceri po 6 lidi...skoda mi prijde i to jak jsou trochu mimo ty cerveny prvky - police- cela ta kuchyne - skrinky maji linku a ty police k tomu proste nesedi... mno, nazor amaterky:) stul se mi zda taky maly...
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    S_O_U_L_MAN: a mne se to nepaci...
    DARJUSHKA
    DARJUSHKA --- ---
    TERBOOK: nerozumíš současnýmu designu, to je televize jen na to, aby tam běžela smyčka hořících polínek navozující atmosféru rodinného krbu:]
    TERBOOK
    TERBOOK --- ---
    S_O_U_L_MAN: no, jako dobry, ale koukat na tu tv asi musi byt pekne nepohodlny... ale na okrasu a pousteni nakejch slidu asi dobry...
    CERTICA
    CERTICA --- ---
    S_O_U_L_MAN: diky :)
    CERTICA
    CERTICA --- ---
    S_O_U_L_MAN: ten stred s tou telkou je tam co?
    RAPIDJO
    RAPIDJO --- ---
    ahoj nejsem architekt ale k návrhu Rastarda 77 uplně ten nahoře mi přijde trošku nepraktické mít dřez přez celej pokoj od sporáku. ale jak řikám ber to jako názor uživatele :)
    RASTARD77
    RASTARD77 --- ---
    je to melo bejt na diskuzi graffiti :)
    RASTARD77
    RASTARD77 --- ---
    i kdyz tady do tech fucksucku se to hodi :)
    HORKY_KAFE
    HORKY_KAFE --- ---
    RASTARD77: to beru, mě tam právě ruší ty spáry (ale jako kibicuju, o tom žádná:-)
    RASTARD77
    RASTARD77 --- ---
    mohla by byt tmavsi, snazim se ji mit co nejvice neutralni...
    RASTARD77
    RASTARD77 --- ---
    no pravdou je ze vysuvne odsavace maji nejhorsi pomer vykon hluk, maji nekvalitni motor, ale co by jsi chtel za 3 tisice ze....
    HORKY_KAFE
    HORKY_KAFE --- ---
    a poslední poznámka dnes:-)
    nějak mi nesedí ty podlahy, osobně bych v těch vizualizacích dělal jednolitou plochu a trochu tmavší...
    RASTARD77
    RASTARD77 --- ---
    1. ty vestavné skrine uz tam jsou
    2. z boku (pohled ktery neni videt jsou soupaci dvirka a potravinovy ulozny prostor, kdybych nechal skrine v rovine tak je to prekreje a nepujdou otevrit
    3. nelze
    4. a kde pak bued myci centrum?... musel bych komplexne zmenit navrh a to bohuzel k proporcim prostoru (soucasnym nelze)
    5. prekazel by :)
    nekdy je to takova slozitejsi prace bejt "kuchynar" je to o tom ze lide neuvazuji komlexne, nejdriv poridi skrin, pak stul, .... , je pak dost tezke do toho neco zakomponovat aby to vypadalo na 100% dobre, spis nemozne, jo neco jinyho by bylo navrhovat to cele od zacatku (tedy pouze interier, zbytek architekt)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam