• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WWERADESIGN FURNITURE GALERIE
    GKATIE
    GKATIE --- ---
    S_O_U_L_MAN: A v cem to delas?
    GKATIE
    GKATIE --- ---
    S_O_U_L_MAN: heled mas ty vizosky strasne tmavy...zkus to nejak zesvetlit zaostrit ve photoshopu to je otazka 5 min a pak to bude vypadat lip :)
    HORKY_KAFE
    HORKY_KAFE --- ---
    STRANGEM: you got the point;-)
    STRANGEM
    STRANGEM --- ---
    HORKY_KAFE: jendže na skicu z ruky už musíš něco umět, něčemu rozumět a něco vo něčem vědět - ne že si sedneš ke kompu, z rozbalovačky vybereš kusy a naplácáš je k sobě :-) a vyrendruješ ;-)
    HORKY_KAFE
    HORKY_KAFE --- ---
    S_O_U_L_MAN: a ještě trocha OT k té tvé práci, když vynechám líbí nelíbí (můj vkus je jinde a neříkám, že je lepší:-), hodně ti to sráží ten software - rozhodně existují lepší - ale zase, děláš to pro prachy a vetšina klientů s tím bude nejspíš spokojená
    (mně by se to líbilo spíš i jako skica z ruky)
    HORKY_KAFE
    HORKY_KAFE --- ---
    S_O_U_L_MAN: ono je to právě za a) dost subjektivní (i když tu platí stejná pravidla a základní zákonitosti jako v jakékoliv jiné vizuální tvorbě), za b) jak teď všichni dělají do designu, tak vlastně nikdo neví, co to vlastně je
    aneb přijde slečna na pohovor do nejmenovaného obchodu s velmi designovým nábytkem (čti takovým, který je nejen prověřený lety, ale za jeho tvůrci jsou skutečné hvězdy) a po projití celého showroomu povídá, "hmm pěkné a kde tu prosím máte ten dyzajn? jako ty skleničky a tak..."

HORKY_KAFE
    HORKY_KAFE --- ---
    S_O_U_L_MAN: hele já teda nejsem expert, ale vysvětli mi, co to jako je ten design?
    dvě kuchyně do L, kde jsou nějak poskládaný skříňky, a jediný rozdíl mezi těmi obrázky je, že hanák lepší sw na vizualizace
    a nebo divná vizualizace obýváku, kde je pěkný, že to umí zrcadlení, ale na těch křeslech není poznat jak vypadají, ta lampa je v nějakým divným měřítku (pokud je to originál) a na můj vkus je tam moc různých materiálů/textur

je pravda, že sem dáváš vlastní práci, což se cení, a děláš to pro klienty, kteří tradičně zabíjejí sebelepší nápad, ale přiznej si, že je to všechno trochu na jedno brďo
    (možná je to i tím, že prostě máte omezenou řadu dodavatelů a omezený vkus klientů. kteří chtějí to, co už jste dělali)
    WWERA
    WWERA --- ---

ADIE
    ADIE --- ---
    souhlasim s GKATIE ... to je proste hruza... predevsim u te prvni kuchyne to resitelne je stacilo by to kousek posunout ten drez smer vlevo,jak tak na to koukam tak to i vypada ze tam je pro ten drez misto a hned bys ziskla potrebnou plochu...ale na 90cm by to asi stejne nestacilo..bohuzel existuji pro interier urcita nepsana pravidla podle kterych se designer ma ridit.. napr provozni cesty,vzdalenosti od hrany stolu ke zdi atd.. nemluve o tech uzasnejch polickach co se krizej s tou digestori...vyppada to ze kdybych si odtamtud chtela podat cokoliv tak si vypichnu oko o roch digestore...druha kuchyne...no proste uz vidim ten funkcni sporak u tech dveri...fakt "nadhera"..sorry ale tohle je vazne podle meho mimo..
    ELIZZ
    ELIZZ --- ---
    GKATIE
    GKATIE --- ---
    S_O_U_L_MAN: obojí je pěkně ošklivé, a nelogicky rozmístěné...je na obou minimální pracovní plocha a hádám že dřez od varné desky zdaleka není 90cm...
    MISSSUNNY3
    MISSSUNNY3 --- ---
    S_O_U_L_MAN: fuj ty obrazky:(
    CERTICA
    CERTICA --- ---
    S_O_U_L_MAN: prosim, vysvetli: kde je tem design a preco ta vysoka cena... a preco v lavom dolnom rohu ta divoka diera?
    WWERA
    WWERA --- ---
    S_O_U_L_MAN: cotoe za shit?
    WWERA
    WWERA --- ---
    WATTEVILLE: ted se vystehoval z predni caste jeden najemce, pripravujeme tam ted novy display, cekame na novy nabytek..ted se pouziva vchod ze dvora jinak showroom normalne funguje
    WATTEVILLE
    WATTEVILLE --- ---
    Šla jsem včera do Konsepti podívat se, co máte vystavené a vypadalo to tam nějak vystěhovaně a rozestavěně. Na webu žádná zpráva, na dveřích taky nebylo nic nalepeno. Trochu mi to teda vadilo... nebo jsem byla úplně jinde a fungujete normálně?
    TERBOOK
    TERBOOK --- ---
    DARJUSHKA: :-DDD
    S_O_U_L_MAN: jo, to je parada, tak to pak jo ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam