MALKE: krmení jsme vzdali asi před 2 měsíci - od té doby si od rodiče nechá strčit příbor do pusy jen za hodně vyjímečných situací což vychytáme tak 2x týdně.
takže nějaký čas byla bez jogurtů a kaší neboť rukama se to moc jíst nedalo - pak jsem pochopila, že vidličkou by to docela jedla i sama. takže nyní jogurty dostává s vidličkou - no znamená to, že ji tak 6x oblízne a sní tak čtvrtku a hotovo.
díky za upozornění na ten nakrájený banán - to by mi asi nedocvaklo. je pravda, že nakrájený teď taky nějak nechtěla a z celého sní tak sotva půlku ( před pár měsíci snědla víc jak jeden ).
mě nejvíc sere, že se natálka od toho co tu čtu odlišuje i tím : "je na světě víc zajmavých věcí". ona vůbec nemá tendenci utíkat a jít si hrát. jen prostě nechce nic do pusy.
pravda je, že když by si dospělý před ní načnuli sušenky tak sní velkou hromadu :o(
ale sladký lipánci či ovoce jí až tak moc neříkají.
no tak to asi doháníme mlíkem - snažím se ho dělat dostatek aby nějaké ty živiny měla.
LILY: krmení kvůli tomu, že potřebuju někam jít jsem vzdala už dávno. prostě jdeme a cestou dostane buď banán nebo křupky. pití je ji taktéž cizí ( až na oblíbené mlíko ) takže to si dobrovolně ode mě nevzala nikdy - tak otázky: chceš pití pokládám každou půlhodinu snad odjakživa :o(
ale já bych to možná až tak neřešila ( dnes v noci spala nádherných 13hodin ač 2x jsem dělala mlíko ), ale vždycky mě popadne taková skepse - že jí fakt není čím nakrmit a mít pak šťastné dítě s plným žaludkem :o(
už kdy jsme přistoupili k tomu, že při totální tragédii ji vysadíme do lednice ať si vezme co chce - no úspěch to stejně nemá a obdivuje jen ty obaly co tam jsou.