• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MINIKČekŠmejd - blacklist českých firem
    Seznam nespolehlivých a nekvalitních obchodních partnerů, neplatičů, podvodníků, zlatokopů ... Varujme se navzájem před černými ovecmi v českém byznysu! Pouze subjekty doložené konkrétní vlastní negativní zkušeností!!!
    rozbalit záhlaví
    MAFIRE
    MAFIRE --- ---
    ONITSUKATIGER: to je normální že si snowboardaci a všichni mladý lidi v tehle shopech tykaj. A neni to znak neucty ale kamarádství a uvolněné atmosféry která tento sport doprovází ;) takže to není vada ale jednoznačné plus...
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    ONITSUKATIGER: hele ten přístu v "skejt" obchodech mne taky hezky sere, ale je to orientovaný na decka, takže jim to čau imponuje. a po poslední zkušenosti s tímhle typem obchodů už nechci mít nic společného! prodávají předaražený shity a ať si říká kdo chce co chce.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    Z drobnych podnikatelu pozor na pana Vaclava Gondeka z Usti nad Labem. Neplni, neustale odklada / obklada a pri vypovedi dohody o provedeni prace nevraci penize. Navic se z oblibou ne zcela opravnene se vydava za obchodniho partnera vetsich firem - a ackoli sam ma zivnost na leccos, je vzdy pouze zprostredkovatelem s nekym koho si na praci dale nasmlouva sam (pokud se mu vubec nekoho podari sehnat).
    Dle vypisu dluzniku jiz dluzi na vsechny strany.
    ANNALINPIPE
    ANNALINPIPE --- ---
    Pozor na firmu BOS Group! Vím jen, že sídlí v Ostravě, Olomouci, Praze, a Plzni ale určitě i jinde. Nabízí hodně pracovních míst na firmu reklamní pracovník popřípadě administrativa. Realita je taková, že jen co přijdete na schůzku je to, jako by jste se ocitli na stole ŠMEJDŮ. Honem honem tady je smlouva, honem na školení, honem toto a honem tamto. Pomalu ani nemáte čas se seznámit o co jde. Vzápětí, když už jste hodně dotěrní se dozvíte, že jde o podomní prodej různých předražených cypovin, když máte štěstí jen telemarketing. Mě zavolali hodinu před pohovorem (jsem 80 km od města, kde jsem měla jet) s tím, že za hodinu musím na ten pohovor dojít. Když jsem se uprosila na druhý den ráno tak už se jim to velice nelíbilo.
    MAJDULE
    MAJDULE --- ---
    sorry, že mi to tak trvalo....Hezkou zábavu ;)

    http://al-majda.rajce.idnes.cz/kadernice

    Ještě doplňuji, že mi moje dobrá kadeřnice pak ukazovala i ten střih, jakože řadu vlasů, kde nebyl jediný stejně dlouhý a to o dost. Prostě do Kadeřnictví Karla k Míše nechoďte!!!
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    MAJDULE: ouuu, tak to je velice nemile! Jako je pravda ze ruzny barvy chytaj ruzne na ruzny druhy vlasu ale dobrej kadernik by to mel odhadnout a upozornit te na to...na foto se podivam, klidne do posty jestli chces...
    MAJDULE
    MAJDULE --- ---
    Nikdy nechodit do kadeřnictví Karla ve Vršovicích. Nejhorší střih a melir,co jsem kdy zažila. Jakože rozpity a nazloutly melir. Kadeřnictví se ani neomluvilo,natož aby vrátili peníze. V případě zájmu mužů ukazat foto, že kterého je mi ještě teď do breku.
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    Dalsi spatna zkusenost...asi napisu knihu upadek sluzeb v CR.

    Tiskarna na Stefanikove ulici v Praze na Andelu..

    Jdu tam s flashkou na ktery mam 4 jpegy, ktery potrebuju vytisknout na samolepici papir. ne jenom, ze tam jsou pokazdy brutalne neprijemny ale taky dost zpruzely..proste clovek tam mma pocit, jakoby hrozne otravoval. Tak tedy slecne vysvetluju jak to potrebuju vytisknout dost vystizne si myslim a ona se na me podiva a rekne " Cooo?? a jak si to jako predstavujete?"...jako bych chteka po ni postavit raketu na Mars nebo co! Tisk nakonec podelali a muz mi ho stejne musi v praci opravit a to cely (4x A4) me stalo 150 a furu kecu...uz nikdy vice!
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    Obchod Snowbitch, tedy United Shop nebo Bench...

    Kde mam zacit? Asi tam, ze na webu nabizeji boty a u nich je napsano, kde v jaky pobocce maj kolik kusu. Takze jsem zjistila ze ty boty co chceme maj u nas v Praze na Zlicine. Tak tam jedem. Uz kdyz vejdu do obchodu mi nekdo rekne " Cau!"
    Jako me je sice jen 26 ale ty lidi neznam a nikdo mi nebude jen tak na potkani tykat...ale budiz.
    Boty tam samozrejme nemeli a pry je tam uz i mit ani nebudou, ze jsou na sklade a ze to trva mesic-dva nez je dovezou. Fajn, tak se ptam prodavacky, jestli je muzem pres ne objednat a az dorazi, ze mi zavolaj a my si je prijdem vyzkouset. Nasleduje vysmech a vysvetleni, ze tohle teda fakt nedelaj jako...snad dodal i slovicko "kamo"...
    Fajn, tak odchazime a ja zahy usedam ke kompu a pisi email:

    Dobry den,

    Mame zajem o boty http://www.snowbitch.cz/boty/skate/vision-maxicali-boty ve velikosti 46.
    Na webu stoji, ze je mate na Zlicine, tam jsme vcera byli a nemaji je tam. Radi bychom vedeli, kdy ty boty tam budete mit, abychom je mohli vyzkouset.

    S pozdravem

    dostanu odpoved:

    Dobry den,
    pokud už nejsou na Zličíne, kde mají být..tak boty už nebudou.

    pisu zpet:

    Dobry den,

    Dobre, ale proc tedy pak na webu stoji, ze je tam mate? Muzete mi tedy sdelit, kde v Praze tyto boty ve velikosti 46 opravdu budou mit?

    a dostanu tuto skvelou, na zakaznika orientovanou odpoved:

    Boty jim byly zřejme odcizeny, proto na internetu v systému stálé jsou, ale fyzicky ne.

    Nechci nic rikat ale v obchodech Deichmann, kde maj kvalitativne tu samou obuv jen tak 200krat levnejsi mi nejenom vyhledaj, kde ty boty ktery chci ale zrovna nemaji moji velikost, maj ale i mi je nechaj prevezt do pobocky, kde zrovna se mi to hodi a nemusim je brat kdyz mi nebudou...
    Snowbitch prodava totalne predrazeny hadry a křusky a jeste se chova takhle? Tak to tedy sorry ale nikdy vice..Delaji si tim hodne spatnou reklamu a tenhle pripad ja samozrejme vyslepicim vsem mym pratelum a tim min lidi k nim bude chodit nakupovat. Ja vim, ze to je malicky procento ale i tak...prisli o zakazniky.

    OMI
    OMI --- ---
    možná příbuznost clubů:
    [ Za málo peněz hodně muziky: RECENZE, TESY, HODNOCENÍ, DOPORUČENÍ výrobků, služeb... bez ohledu na reklamy. ]
    U nás nic moc trafic, u vás tosamý... proč tříštit síly?
    SALADIN
    SALADIN --- ---
    BROSKEF: cau ktery tech. poradce konkretne?
    BROSKEF
    BROSKEF --- ---
    RIGIPS ČR a jejich nový techničtí odborníci s kosočtvercem, kteří přistupují ke svým v podstatě chlebodárcům způsobem, vyždímej co můžu, předepíšu ti super drahý nesmysl, který ti sám ani nedovedu, nehodlám vyrobit nebo dodat neřešim následný postup montáže, návaznost na projekt, prostě nic. Já mám papír, ty se starej, ty nám zaplať, ty s našimi výrobky stav.
    Vy máte tak maximálně na loskutáka a kravaťáckou marketingovou bublinu modrá akustická deska (co eště s timhle druhem odpadu? ze kterýho vyrobíme super těžkou desku?). Pokud nebudu muset - neprodám od Vás už ani šroubek TN 25, který samo mimochodem je předraženej a každej třetí vyhodíte.
    NEZBIS85
    NEZBIS85 --- ---
    http://www.hdt.cz/ pobočka Karllovy Vary...neskutečný zloději...prodavají opravované věci a vydávají je za nové !!! bacha na to...vse co jsme u nich koupili bylo opravovane a zjistili jsme to az kdyz jsme si nechali opravit vec u profika....navic primo na pobocce v karlovych Varech sedi za pultem mladej arogantni jitrnicak, co neumi jednat s klientelou a spletl si praci prodejce s prehlidkovym molem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam