Obchod Snowbitch, tedy United Shop nebo Bench...
Kde mam zacit? Asi tam, ze na webu nabizeji boty a u nich je napsano, kde v jaky pobocce maj kolik kusu. Takze jsem zjistila ze ty boty co chceme maj u nas v Praze na Zlicine. Tak tam jedem. Uz kdyz vejdu do obchodu mi nekdo rekne " Cau!"
Jako me je sice jen 26 ale ty lidi neznam a nikdo mi nebude jen tak na potkani tykat...ale budiz.
Boty tam samozrejme nemeli a pry je tam uz i mit ani nebudou, ze jsou na sklade a ze to trva mesic-dva nez je dovezou. Fajn, tak se ptam prodavacky, jestli je muzem pres ne objednat a az dorazi, ze mi zavolaj a my si je prijdem vyzkouset. Nasleduje vysmech a vysvetleni, ze tohle teda fakt nedelaj jako...snad dodal i slovicko "kamo"...
Fajn, tak odchazime a ja zahy usedam ke kompu a pisi email:
Dobry den,
Mame zajem o boty
http://www.snowbitch.cz/boty/skate/vision-maxicali-boty ve velikosti 46.
Na webu stoji, ze je mate na Zlicine, tam jsme vcera byli a nemaji je tam. Radi bychom vedeli, kdy ty boty tam budete mit, abychom je mohli vyzkouset.
S pozdravem
dostanu odpoved:
Dobry den,
pokud už nejsou na Zličíne, kde mají být..tak boty už nebudou.
pisu zpet:
Dobry den,
Dobre, ale proc tedy pak na webu stoji, ze je tam mate? Muzete mi tedy sdelit, kde v Praze tyto boty ve velikosti 46 opravdu budou mit?
a dostanu tuto skvelou, na zakaznika orientovanou odpoved:
Boty jim byly zřejme odcizeny, proto na internetu v systému stálé jsou, ale fyzicky ne.
Nechci nic rikat ale v obchodech Deichmann, kde maj kvalitativne tu samou obuv jen tak 200krat levnejsi mi nejenom vyhledaj, kde ty boty ktery chci ale zrovna nemaji moji velikost, maj ale i mi je nechaj prevezt do pobocky, kde zrovna se mi to hodi a nemusim je brat kdyz mi nebudou...
Snowbitch prodava totalne predrazeny hadry a křusky a jeste se chova takhle? Tak to tedy sorry ale nikdy vice..Delaji si tim hodne spatnou reklamu a tenhle pripad ja samozrejme vyslepicim vsem mym pratelum a tim min lidi k nim bude chodit nakupovat. Ja vim, ze to je malicky procento ale i tak...prisli o zakazniky.