• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXRDuchové,Poltegaister,strašidla unás..aneb místo kde jsem něco takového zažil,doporučení na místa kde přespat a něco nadp
    Místo kde povyprávíme své zážitky ze setkání s tajemnem,duchem,strašidlem..místo kde každému odvážnému rádi doporučíme místo kde straší,řádí "něco"..na přespání,jako zkoušku odvahy. Místa kde vstávají chlupy na rukách...povyprávějte nám o nich. Lokality jsou jasné - Česko,Slovensko..
    rozbalit záhlaví
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    JINX: Je vždycky kontraproduktivní se ptát někoho vně, jestli tvé vlastní pocity měly souvislost s něčím nebo neměly. Pokud by ses zeptal, žiju na planetě, kde je možné něco takového zažít? - pak ti odpovím: samozřejmě, že ano.
    JINX
    JINX --- ---
    Před par lety se mi stala taková zvláštní věc. Vždy používám na spaní špunty do uši takže téměř vůbec neslyším. Uprostřed noci mě něco vzbudilo, nebyl to žádný slyšitelný hluk spíše jako bych cítil něco těžko popsatelneho, jako když trisknete dveřmi ale slyšíte to jen ve své hlavě. Ráno jsem se dozvěděl ze sousedka u nás na patře se v noci oběsila. Má to nějakou souvislost? U nás doma to nikoho dalšího nevzbudilo a její byt není přímo sousedící s našim takže přes zeď nemohlo jít slyšet třeba spadnout židli.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    "The Watcher" by The Phantom Painter

    HAYES
    HAYES --- ---
    WARSHEEK: je to v tve hlave... pozvi si tam 10 vedcu ze spolku sysifos a vsichni ti na 100% dokazi, ze tam zadnej duch nezije. Pozvi si 10 senzibilu a vsichni ti na 100% dokazi, ze tam duch zije. Najdes tam to, cemu veris. Pred 10 dny objevili v praze masove hroby s tisici kostrami. Tam tech duchu muselo litat jak much. A nikdo si nestezoval. Souseda zabila manzelka, ted tam zije rodina s detmi a na nic si nestezuji. Mam kolegu v praci, kterej neni schopnej jit v noci do sklepa, protoze tam zije duch. Bude to takove, jake si to udelas. Je to jen o vire ;-)
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    WARSHEEK: Já nechci říct, že nemůžou potkat stejnou bytost. Pokud tvůj týpek tvrdí, že tam "bydlí" - to by šlo ověřit.. Zkrátka "devil is in the details".
    WARSHEEK
    WARSHEEK --- ---
    KALIPH: Takže to skutečně nejde řešit tak jak jsem zamýšlel, protože pravost informace od jasnozřivce si nemohu nijak ověřit. Je to pro mě neuchopitelný. Tak to nevim co mám dělat :-DDD Každopádně moc děkuju za reakci :-)
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    WARSHEEK: Já se za takového odborníka považuju, i jsem se tím kdysi živil, ale jsem dlouhodobě fyzicky nemocný, takže se ani nenabízím. Mohu ti dát zpětnou vazbu člověka, který už viděl kde co.

    Ty duše na vašem pozemku mohou putovat kolem.. ne jen na vašem pozemku, takže kdybych tam přišel, nemusely by tam být, nebo tam budou jen v určenou hodinu. Uvízlé duše se většinou motají v kruhu a pořád opakují určité činnosti nebo chodí stejnou cestou, nejsou autonomní ve smyslu jako ty nebo já. Otázka je, jestli bys mi věřil, když bych řekl, že tam nic necítím, když bych tam byl nebo naopak, že cítím něco jiného. Od vedle z pozemku přišla jiná duše. On ten svět na duchovní rovině je živý a propojený, je to zcela běžná věc. Jako třebaže na chodníku potkáš různé lidi... Jako jasnozřivec se můžeš zaměřovat na různé časové vrstvy a vnímat jiné duše v tom samém prostoru. ...Moje individuální zkušenost zkrátka nepopírá zkušenost jiného jasnovidce, otázka je, jak s tou zkušeností ten jasnovidec nakládá.
    WARSHEEK
    WARSHEEK --- ---
    KALIPH: Je jasný, že tam může být X scénářů. Ale pokud by to mělo vypadat tak, že co odborník to jiný output, potom je mi jedno jestli mají všichni pravdu, nebo se pletou, protože se prostě nemáme čeho chytit a na co reagovat. Zatím nehledáme pomoc, jenom vysvětlení. Můžeš někoho doporučit?
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    WARSHEEK: Já si jen dovedu představit miliardu scénářů, kdy dostaneš zcela jiný output a ať už si budeš horký brambor s názvem "buď a nebo" přehazovat jakkoli, pravdu můžou mít oba, nebo ani jeden.

    Rozhodně bych mu za nic neplatil, zvlášť pokud se jeho "pomoc" netýká nějaké viditelného zlepšení, které nepopiratelně vnímáte.
    WARSHEEK
    WARSHEEK --- ---
    KALIPH: Mno já ti nevím, beru to tak, že pokud by nám i druhý člověk popsal podobně, nebo stejně, jako ten první, to co vidí/cítí/ví, tak už by to pro mě začalo být dost relevantní. ověřit si tvrzení člověka, kterého jsem viděl jednou v životě, je naprosto legitimní reakce. Notabene když tvrdí to, co tvrdí. A s přihlédnutím k tomu, že se jedná o neměřitelné jevy, mi nezbývá, než se se vším respektem obrátit na dalšího takového senzibila. Nechápej mě špatně, jen hledám způsob jak se k celé věci postavit.
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    WARSHEEK: A pak budeš vědět, jestli si z tebe nestřílí oba dva, nebo ten druhý nelže o tom prvním?
    WARSHEEK
    WARSHEEK --- ---
    Ahoj. Z několika důvodů, který nejsme schopni racionálně uchopit, manželka pozvala k nám na chalupu jednoho chlapíka. Ten tvrdí, že dokáže odhalovat přítomnost nadpřirozených jevů a nějakým způsobem od nich místo i vyčistit. Tuhle mojí formulaci berte s rezervou prosím. No a ten nám řekl, že u nás na pozemku cítí nějaké duše a některé dokonce vidí a popsal nám jak vypadají. Pak s nimi i mluvil což už je na mě trochu moc, jenomže... Ten člověk vypada hodně důvěryhodně. Je to majitel firmy, podnikatel. Neni to typek, který žije uprostřed vonných tyčinek a žije z prány. No a vzhledem k tomu, že já jsem spíš skeptik, ale otevřený, bych rád našel člověka podobných schopností, který by se k nám zašel podívat. Ja si totiž potřebuji ověřit, že si z nás ten chlapík neudělal dobrý den, nebo jen prostě netrpí nějakými přeludy. Dokázali byste někoho doporučit, případně poradit kde hledat? Diky
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    STRIK3R: Not bad… :)
    STRIK3R
    STRIK3R --- ---
    co se robotickych vysavacvu tyce tam bych zadnou vedu nehledal....delal to i muj vysavac relativne nedavno , tchyne nam hlidala barak a taky ji to solidne vydesilo...ale elektronika si zije vlastnim zivotem....ale at nejsem OT

    je to taky trochu starsi , volala mi kamaradka ktera bydlela asi 15 minut chuze odeme at se okamzite seberu a dojdu k ni domu a prespim tam ze odmita byt v byte sama....kdyz jsem dorazil dovedel jsem se ze sla vecer pred tim podporit kamaradku ktera mela jit na nejaky zakrok protoze nemohla otehotnet...kdyz s ni a rodicema sedeli v obyvaku bavili se ze posledni mesic slysi v byte v noci divne zvuky nacez otec rekl ze to jsou nesmysly a ze jen barak pjako takovy pracuje....priblizne kolem pul druhe rano se ozvala z chodby silena rana , vypadly dvere z botniku a spadl vesak...kdyz se sesli v chodbe videli postavu muze jak drzi za ruku malou holcicku, pak se muz otocil a zmizel ve vchodovych dverich. tu noc v tom byte uz nikdo nespal , otec skoncil na 14 dnu na psychiatrii na leceni protoze se zhroutil a moji kamaradku vylecila kratka dovolena mimo byt a par flasek vina , od lekarskeho zakroku se uz v tom byte nic podobneho nestalo.... podotykam moje kamaradka byla do te doby taky celkem solidni skeptik :)
    BLESK808
    BLESK808 --- ---
    Podělím se se svou zkušeností, která je cca 10 let stará. Bydlel jsem tehdy na Zahradním městě v Praze v novostavbě. Jednou v noci jsem byl v bytě sám. Tehdejší přítelkyně měla noční. Šel jsem normálně spát a někdy kolem třetí mě probudila velká rána vedle postele. Vzbudil jsem se a zjistil jsem, že můj mobil spadl na zem z nočního stolku. Nepřisuzoval jsem tomu žádnej zvláštní význam a znovu usnul. Jenže najednou jsem se znovu vzbudil a tentokráte za to mohl nějakej kravál v obýváku. Přiznám se, že jsem byl docela podělanej, ale vyskočil jsem z postele a běžel se podívat, co se to k... děje. Po obýváku jezdil robotickej vysavač. Sám od sebe. Nikdy jsme na něm žádný plánovaný uklízení nenastavovali a nikdy v budoucnu se takhle znovu sám nezapnul. Doteď nevím, co se stalo a proč. Nikdy předtím se mi nic takového nepřihodilo a ani nikdy potom. Jako souhra nějakých náhod mi to připadá dost nepravděpodobný. Že by si ze mě tehdejší přítelkyně vystřelila můžu vyloučit. Za prvý nevím, jak by to udělala s tím mobilem a za druhé k tomu vysavači by se přiznala, kdyby to byl žert. Ještě dodám, že nějak zvlášť na duchovno nevěřím a jsem spíše skeptik:-) Tato moje zkušenost mi ovšem přijde vcelku "zvláštní".
    XERONIAS
    XERONIAS --- ---
    Tak co, někdo něco někde zažil zajímavého teď?
    HAYES
    HAYES --- ---
    STRATOFORTRESS: hele, aragonit tu ma brachu...
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    STRATOFORTRESS
    STRATOFORTRESS --- ---
    AL_HEXTH: čau, to je poměrně bežný fenomén, že mezi lidmi se pohybují bytosti co nejsou lidé, jenom mají jejich podobu, ale jsou to přízraky...

    ta termokamera je zrejmě způsob jak to sledovat, ale určitě je to nebezpečné, kdyby se na tebe zaměřili :)
    DIVER
    DIVER --- ---
    není to úplně poltergeist, ale zajímací to je. neznal jsem...

    https://www.novinky.cz/...a-fascinoval-stalina-40252251?seq-no=6&dop-ab-variant=3&source=clanky-home
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam