WARSHEEK: Já se za takového odborníka považuju, i jsem se tím kdysi živil, ale jsem dlouhodobě fyzicky nemocný, takže se ani nenabízím. Mohu ti dát zpětnou vazbu člověka, který už viděl kde co.
Ty duše na vašem pozemku mohou putovat kolem.. ne jen na vašem pozemku, takže kdybych tam přišel, nemusely by tam být, nebo tam budou jen v určenou hodinu. Uvízlé duše se většinou motají v kruhu a pořád opakují určité činnosti nebo chodí stejnou cestou, nejsou autonomní ve smyslu jako ty nebo já. Otázka je, jestli bys mi věřil, když bych řekl, že tam nic necítím, když bych tam byl nebo naopak, že cítím něco jiného. Od vedle z pozemku přišla jiná duše. On ten svět na duchovní rovině je živý a propojený, je to zcela běžná věc. Jako třebaže na chodníku potkáš různé lidi... Jako jasnozřivec se můžeš zaměřovat na různé časové vrstvy a vnímat jiné duše v tom samém prostoru. ...Moje individuální zkušenost zkrátka nepopírá zkušenost jiného jasnovidce, otázka je, jak s tou zkušeností ten jasnovidec nakládá.