• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXRDuchové,Poltegaister,strašidla unás..aneb místo kde jsem něco takového zažil,doporučení na místa kde přespat a něco nadp
    Místo kde povyprávíme své zážitky ze setkání s tajemnem,duchem,strašidlem..místo kde každému odvážnému rádi doporučíme místo kde straší,řádí "něco"..na přespání,jako zkoušku odvahy. Místa kde vstávají chlupy na rukách...povyprávějte nám o nich. Lokality jsou jasné - Česko,Slovensko..
    rozbalit záhlaví
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    PAMETNIK: Byla naprosto vzhuru.
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    KATYX7: Jelikoz Te neznam, tak mi to jasny nemohlo byt. Takhle se to dostava do trochu jinyho svetla. Jeste tady prichazi v uvahu nejake "zive sny" ci neco z toho vychazejiciho. Ja vzdy se snazim hledat u vseho racionalni vysvetleni a teprve az zadne neni, tak to beru jako neco "mezi nebem a zemi". Ono totiz 99% vsech "zahad" ma nejake to racionalni vysvetleni. Az to 1% jsou opravdove zahady :-)
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    PAMETNIK: kdyby to bylo na mejdanu pod vlivem alkoholu a drog, tak bych to vůbec neřešila, to je jasný snad.. Slyšela jsem o víc případech a nic o nich nevim, ale tuhle holku znám a byla střízlivá a ležela normálně u sebe doma v posteli.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    a nebo i docela nehezkej kluk jako prijemna astralni bytost :)
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    KATYX7: Katy, nic ve zlym. Ale byly pri smyslech vubec ?? Ono na nejakej party po konzumaci treba E-cek se muze jevit jako "neprijemna astralni bytost" i docela hezkej kluk :-)
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    KATYX7: ty máš vůbec dost pikantní věci....brrr
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    ASAFA: evidentně:) Ale je divný, že se jí to líbilo. Znám případy, kdy byly ženký vyloženě znásilňovány nějakym astrálnim tělem..fuj brr dokonce jednu takovou znám.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    asafa: ja ti nevim :)
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    TLUSTEC: počkej takže jako regulérně podle jejího popisu jí ojel duch?? :)
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    NAGASAWA: tak jí vem tim strojem na jednou použití:)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    cca pred peti lety jsem hral na jedne vernisazi ktera se odehravala na pude muze kde je vystaveny skrcenec preneseny z vykopavek. Kostra je pod sklenenou deskou jeste v puvodnim podlozi. Konani akce na takovem miste mi bylo podvedome tak trochu proti srsti - clovek si pripadal jako by se poradal vecirek napriklad v kapucinske hrobce. Mel jsem sebou fotak, vyfotil si par lidi a na zaver i skrcence a to byla evidentne chyba. Digitalni fotak se mi odporoucel a dalsi fotografii jsem uz neporidil. Mechanicky byl v poradku ale displej byl mimo provoz. Doma jsem samozrejme hend zvedave vytahl sd kartu a fotky prohledl. Vsechny az na fotku skrcence byly v poradku. Fotka kde se mel nachazet byla proste a jednoduse cerna. Na miste jsem si z one udalosti delal jeste legraci, fotak ukazal par lidem kteri jen zmatene krcili rameny. V muzeu jsem jeste parkrat byla rikal si ze onu souhru okolnosti a nahod prubnu jeste jednou fotkou ale rozmyslel jsem si to protoze jsem si rikal ze bych nerad prisel o novej canon :)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    Trosku nam v zahadologickych vodach pritvrzuje - intimni sblizeni s duchem, to tu jeste nebylo:

    http://zahady.mysteria.cz/stories.php?id=2863
    METALLIAN
    METALLIAN --- ---
    TLUSTEC: :-) ano, to už stojí za vyhledání..Děkuji
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    METALLIAN: samozrejme, prazska mhd v letnich vedrech.
    METALLIAN
    METALLIAN --- ---
    Dotaz trošku mimo nynější téma:
    Vážně existuje něco, jako adrenalinová turistika?:)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ale zase zpatky k poltergeistum
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KOVYEXE: pravost je neoveritelna, prozatim az na jednoho "vedce" ktery svoje tvrzeni nakonec poupravil ze se zadne anomalni jevy v kruzich nenachazeji nikdo krom kopii jeho "vyzkumu" nikdo nic zvlastniho neprokazal. Shodou okolnosti jsou prave prace kluku z Wiltshire uvadena coby "zarucene prave". Crop circle makers bych rozhodne za jelita s provazky neoznacoval protoze vytvareji absolutne spickove obrazce nad kterymi vsichni zasnou a vytvareji kolem nich urban legends.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    myslim, ze jde snadno poznat, co je produktem jelit s prkenky a provazky, a co vzniklo jinou technologii. ne nutne mimozemskou, ale dovedu si predstavit treba zabavu operatora vojenskeho satelitu s mikrovlnnym zaricem, jak vyrastruje taovyhle obrazek nekam do plochy pole.

    zajimave je, pokud jsou stebla specena, ohnuta pusobenim tepla, ze se v kruzich nenachazi napr. mrtva zvirata nebo hmyz, ktery muselo zareni take zasahnout...
    KOVYEXE
    KOVYEXE --- ---
    NAGASAWA: tak to jsou pěkný parchnti. Měl je tou krochnou posekat všechny, abychom se mohli kochat jen těma pravejma. Věřim, že se taky circlemakers chluběj cizim peřim. No ale na tohle tema tu mame jinou místnost.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    chapu ze to bude zase nekdo povazovat za kryci vladni dezinformacni kampan ale na to jsem si uz zvykl.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KOVYEXE: jakoze svetelny koule nebo tak neco? V tom pripade te musim zklamat protoze autory jsou Jon Lunberg, Will Russell, Rod Dickinson a pomerne siroka skupina lidi z Wiltshire kde je nejpocetnejsi crop circle komunita. K tomu se vaze pomerne zabavna historka kdy byl zatcen farmar ktery strilel brokovnici nad hlavy norske vyprave ktera prijela podporit kolegy z Wiltshire pote co mu zbombili pole symbolem ktery mel 300 stop v prumeru.

    Bratr zatceneho k tomu prohlasil: 'We know crop circles are man-made and they cause huge problems for farmers because these crops are grown to earn the farmer income. However, there is no justification in using a firearm to intimidate people - that is simply illegal and totally wrong.'

    Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1199885/Masked-farm-worker-fired-shotgun-Norwegian-crop-circle-tourists-300ft-design-appeared-overnight.html#ixzz0enks0gM8




    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam