• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXRDuchové,Poltegaister,strašidla unás..aneb místo kde jsem něco takového zažil,doporučení na místa kde přespat a něco nadp
    Místo kde povyprávíme své zážitky ze setkání s tajemnem,duchem,strašidlem..místo kde každému odvážnému rádi doporučíme místo kde straší,řádí "něco"..na přespání,jako zkoušku odvahy. Místa kde vstávají chlupy na rukách...povyprávějte nám o nich. Lokality jsou jasné - Česko,Slovensko..
    rozbalit záhlaví
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    HEULWEN: no, vzhledem k tomu, na cem si pochutnala v prikope u vesnice Tuboz / Blatecky, se neni cemu divit (bylo tam v prikope na takove nudlicky nakrajene maso:).

    Vesnici Blatecky doporucuji, je takova podivna sama o sobe - naprosto giganticka selska staveni, a takove ponure klidno vsude okolo.
    HEULWEN
    HEULWEN --- ---
    TLUSTEC: A zapomnel jsi zhasinani svetel :-)
    TLUSTEC: A nejakou dobu pote ten pes jeste plny mladi a sily umrel na rakovinu. Ale myslim, ze to neni potreba spojovat, uz tak to je hodne tak, ze clovek vidi, co chce videt :-)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    znacny podil na povesti housky ma fejkovy dopis k h machy (http://cody.eldar.cz/magie/houska/macha.htm) a aktivita tamniho kastelana, co chtel prilakat turisty do jinak pomerne zastrceneho hradu.

    ale misto je to divne - mne se napr. nedari se tam uz leta podivat - vzdy mi do toho neco vleze. naposled to skoro klaplo, ale zrovna tam filmovali. kamaradky pes pak kamsi zmizel, tak jsmec ho hledali, a nakonec vylezl opodal z diry v zemi (driv tam stala kaple - spunt na brane do pekla:), a v hube mel ztvrdlou housku. jo, a ten les primo pod hradem, je vylozene negativni osklive misto, kde stoji vzduch i cas...
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    Zajimavy hotel - mesto Ventura, Kalifornie. V pokoji c17 se zjevuje duch prostitutky, co zde spachala sebevrazdu, ci byla zavrazdena. Zahadymilovni turiste se sem objednavaji na prespani, a pak si pisi sve zazitky, jako zde: http://www.legendsofamerica.com/ca-bellamaggiore.html
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    MILANLXR:
    REESHA: to misto za poslednich 10 let zcela ztratilo jakekoli kouzlo, okolo vyrostla satelitni hnusovystavba. na hrbitove k divnym jevum stale v mensi mire dochazi (jednoho jsem byl svedkem - zesileni vetru az do urovne mensi vichrice, zatimco okolo se po nasem odchodu ze hrbitova, kde padaly kvetiny z hrobu a ohybaly se kere, se opet nehnul ani listek), ale zadnou romantiku necekejte.
    REESHA
    REESHA --- ---
    MILANLXR: Jedu taky :)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    Svědectví o lomnickém přízraku. - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=bk4anKoH6fQ
    DEJZNIJEL
    DEJZNIJEL --- ---
    taky mě ten případ pana bejčka zaujal,nejdřív jsem po pár názorech který jsem četl na internetu usoudil že video může bejt podvrh ale v žádnym z videí který jsem kdy viděl duch nevypadal na 100 % reálně a byly nějáký nesrovnalosti.jsou zkrátka lidi který budou tvrdit že je to padělek a naopak
    DINADEA
    DINADEA --- ---
    Tak ta Blavatská už nikde není...škoda
    ERIKMRX
    ERIKMRX --- ---
    TLUSTEC: Jako musim uznat, že tohle video stojí za to. Přemýšlím čím s to vysvětli a jakto vyvrátit. Ale nějak mě nic nenapadá. Jako věřim, že takových případů, které jsou podobné se stalo hodně. Jen se nikomu nepovedlo na točit. Ale musím uzna to byla náhoda ale co?
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    Pred casem probehla na Prime reportaz o natoceni ducha na dalnici u Plzne, panem Miroslavem Bejckem. Objevily se ruzne teorie, jako pokriveni obrazu vodou tekouci po skle a podobne. Zde je original videa:
    Duch, přízrak u Bezvěrova 24.12.2011. 17.14h.avi | Ulož.to
    http://www.uloz.to/xKn6wh2/duch-prizrak-u-bezverova-24-12-2011-17-14h-avi

    Asi muzeme vyloucit vodu (neprselo, snezilo), a objekt se pohybuje proti smeru vetru (kdyby to byly slite kapky na skle). Rozhodne to je pruhledne, warpuje to paprsky svetla, a je otazka, co to je...

    Aneb krokujte, filtrujte!
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    ale jinak mohu doporucit, deda mel i stare vydani z dvacatych let, coz tomu dodalo jeste vetsi smrnc :)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    divim se, ze jelenu petrovnu vubec vydavaji - napr. jeji teze o puvodu cernosske rasy jsou ponekud politicky nekorektni :)
    SKYPPER
    SKYPPER --- ---
    oprava - Blavatská
    SKYPPER
    SKYPPER --- ---
    Doporučení na žádné místo nemám, ale nedávno se tu mluvilo o oklutismu...včera jsem v levných knihách narazil na Okultní povídky, které sepsala H.P. Blatavská...tak pokud někoho zajímá i tohle odvětví, tak si ji skočte koupit...já se jdu pustit do čtení :)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    koukam, ze zvuky pekla z hlubokeho vrtu uz jsou znamy i na wiki, vcetne zdroje, z ktereho to smixovali:

    Well to Hell hoax - Wikipedia, the free encyclopedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/Well_to_Hell_hoax
    BLAF
    BLAF --- ---
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    JOPS: videa na yutube jsou kapitola sama pro sebe. horsi je, pokud neco z toho zazijes sam - v takto pojatem prostredi, kdy se namisto zkoumani vymysli, jak si z lidi udelat legraci, nebudes mit sanci, aby te kdokoli bral vazne. coz asi neni spravny stav.
    JOPS
    JOPS --- ---
    TLUSTEC: nevim co je spolek sisyfos, ale u kazdeho videa, kde jsou duchove/ufoni/nadprirozene veci, tak presne jak pises, prvni vec co me napada, jak to udelat co nejlevneji a nejefektivneji :))) Ja jsem v tomhle realista, takze duchove a jine nadprirozene veci se snazim realisticky vysvetlit :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam