Mam dotaz..v zimě jsem "něco" vyfotila....spousta lidí mi říká, že to možná duch je, možná ale taky ne...Bydlím kousek od staré vysloužilé vodárny - (dle infa to má mnoho pater do země. Je to tam strašidelné samo o sobě a můj pes to tam nemá v noci rád :). Problém je, že tam vede stezka pro pejskaře. Štěká, vřčí, ošívá se, jakš takš ho vyvenším a tradá domů...kolikrát je u dveří dřív jak já (a to já za ním při slabých chvilkách utíkám zděšená:D) Stává se to ale jen při pozdních hodinách, nejdříve tak v 11 večer. Lidi tam chodí spíš přez den, než večer. Pár desítek metrů je shodou okolností místo zvané "Šibeňák". Odvozeno od místa, kde se kdysi dávno věšeli lidi. Jak dávno to ale netuším. Každopádně mám dvě náhodně vyfocené snímky, které to "něco" zachycují.
Byla tma, asi -10°C, dýchala jsem jen když jsem nefotila. Už několikrát jsem se přemlouvala tam večer jít a zkusit fotit,ale měla jsem vždycky bobka. Vzala jsem tedy 17.1. psa, foťák a šla. Náhodně jsem cvakala skouští a netuše, že jsem něco vyfotila, jsem foťák nechala do druhého dne na stole u pc. Při stahování fotek se mě stalo, že mi nejdřív vyskočily pojisty, pak se sekl pc a nakonec nemohla najít čtečku na paměťovku, kterou mám vždy na jednom místě-v košíku. Jaké zděšení bylo, když jsem na dvou snímcích objevila mlhovinu, které (možná jen v mé fantazii) připomíná postavu. Nemohla jsem ani dýchat.
Když jsem se o tom zmínila před známou, na dálku zjišťovala co a jak -tomu ale nerozumím, to je i na mě moc =). Prej je tady v těch místech moc energie a nedokázala určit, co to je. Po několika dnech mi napsala, že to byla nějaká stracená dušička a že jsem si zahrávala. Prej jsou docela zvědavé a někdy můžou přijít do příbytku někoho, kdo se o ně zajímá. prej si můžou myslet, že jim dotyčný pomůže....tak jsem asi týden nespala a pořád přemýšlela, jestli mě ta duše jen nechtěla poškádlit (pojistky,pc), protože od té doby je tu klid. Známá přišla a nějak prej pomohla duši odejít do jiného světa.
Jen nevím, jestli to byla ta moje "duše" nebo ne. Nevím jestli věřit, spíš jsem vyplašená. Ještě teď nám husinu....brrr. Ale posuďte sami.
P1250087.JPG (1919261 B)