• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXRDuchové,Poltegaister,strašidla unás..aneb místo kde jsem něco takového zažil,doporučení na místa kde přespat a něco nadp
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    PISKOTKA: Jeden dům s okny na hřbitov je v Opavě-Kateřinkách. Na té levé horní fotce s kaplí stojí mimo záběr za levým okrajem. O nějakém strašení v tom domě jsem nikdy neslyšel, i když jsem dost dlouho bydlel poblíž. Nedaleko odtud se narodil František Bardon.
    Panoramio - Photos by MAPP HUDRANS
    http://www.panoramio.com/user/3325569?with_photo_id=61097767
    DIVER
    DIVER --- ---
    PISKOTKA: no, u nás v radotíně stojí vedle hřbitova základní škola. nejlepší výhled na hroby je z jídelny a nikdo žaluzie nezatahuje :)

    me by dum vedle hrbitova netankoval. ted ho mam vedle stavebni firmy s bagrama a ten hrbitovni klidek bych docela uvital :)
    PISKOTKA
    PISKOTKA --- ---
    TO HAYES: Zdravím, jen se chci optat.
    1. Jaké realitní prase prodá pozemek hned vedle hřbitova? :-) Já jen... v jaké cenové relaci se pohybovala cena pozemku za metr? Dá se na takto povedeném místě na zahradě vůbec zasadit něco "jedlého"? :-) Fakt mě to zajímá. A je fakt mazec, žít v objektu... kde celý život budu zatahovat závěsy kvůli "výhledu". Mazec. Přemýšlela paní o prodeji nemovitosti či o konzultaci s prodejcem?...
    2. Děti jsou na takovéto dění jako vábničky, vůbec jim tu situaci nezávidím. A jestli špatně spí už několik let, je dobré to řešit! Ostatně, mrkla bych na ten hřbitov, na jména náhrobků... do kroniky... a hlavně do nějakého katastrálního výpisu... abych se dověděla víc o původní rozloze hřbitova... moha být v minulosti větší... a pak se mohlo stavebně upravovat... a okolo začít stavět domy...
    3. Je tam "něco" naštvaného a vědí o tom jen ty děti...
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    ROBERT_MOST: Když jsem byl dítě, juknul na mě z rozsvícené koule na lustru nějaký voltoš nebo co to bylo. Dost jsem se lekl. Tlemící se ksicht s takovýma jakoby bleskama okolo, kterýma různě hejbal. Některé měly na koncích klepítka.
    ROBERT_MOST
    ROBERT_MOST --- ---
    jo duchové vždycky otravujou hlavně děti
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    HAYES: Závěs není pro ducha žádný problém. Jako první pomoc bych zkusil dát proti tomu oknu kříž. Nejlíp asi tak takového tvaru: http://www.4realshop.eu/nasivky/male/nasivka-goticky-kriz-%5BDOQDNASMAUS0863%5D?ItemIdx=47 Nebo keltský. Posvěcený by měl fungovat lépe.
    VEJTEK
    VEJTEK --- ---
    tak to zřejmě nebude takovej trabl....ale ja osobně bych vyhledal nějakýho člověka co tyhle věci vnímá ať se na to mrkne ;)
    HAYES:
    HAYES
    HAYES --- ---
    VEJTEK: 4 roky
    VEJTEK
    VEJTEK --- ---
    jak dlouho tam bydlí?
    HAYES
    HAYES --- ---
    VEJTEK: ne, vubec. Jen ma porad zatazene zavesy v loznici, aby nevidela na ten hrbitov :-)
    VEJTEK
    VEJTEK --- ---
    HAYES: a ona tyhle stavy nemá?
    HAYES
    HAYES --- ---
    kamaradka postavila barak na pozemku tesne vedle hrbitova. Kdyz koukne z okna loznice, tak vidi primo na hroby. Vcera jsme spolu kecali a z ni vypadlo, ze neni noci, aby se jeji dve 4-lete deti neprobudili 3-4x za noc, ze maji osklive sny. Deti maji pokojik na druhe strane baraku a zatim nevi, ze za tou velkou bilou zdi na zahrade je hrbitov.

    Ja obecne na duchy neverim, jen me tohle tema bavi a nahazuju topic ;-)
    AENYELL
    AENYELL --- ---
    Zdravim ve spolek :-)

    Kamaradka pise diplomku o strasidelnych domech, hradech, atd. ve spojitosti s cestovnim ruchem. Moc by ji pomohlo, kdyby jste mohli venovat 2 minuty sveho casu a dotaznik ji vyplnili (bohuzel pouze v anglickem jazyce).
                                                                                                                   Ghost Tourism Survey
    https://www.surveymonkey.com/s/BTJ6NX3

    Diky moc!

    PS Pokud vam to je proti srsti/zavedenym pravidlum, tak me klidne smaznete :-)
    ANNALINPIPE
    ANNALINPIPE --- ---
    Hezký den, nevíte o nějakých místech v Praze?
    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    CHORBON: to stoprocentně do stanu nebo pod širák i bez těch paranormálních jevů to bude dobrej zážitek :D
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    PIKO23: no rikal ze schani naky mista s historkama tak me napadlo tohle, ja uz tam nebyl tak 5 let ale treba pres noc by to tam mohlo byt dobry..
    PIKO23
    PIKO23 --- ---

    CHORBON: tam chodíme na brko docela často, proč je to vhodná lokalita pro tyhle jevy ?
    ROBERT_MOST
    ROBERT_MOST --- ---
    ROBERT_MOST: a potom na pohřbu jak to začlo, tak po chvíli na mě zase padla úplně ta stejná energie, která se mě držela až do konce...tak obrovsky zvláštní pocit, zase mi hned docvaklo, že to je ona....ona tam normálně byla, koukala na nás:)...jsem si odjakživa myslel, že svuj pohřeb můžeš sledovat
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    SAVEL: u nas v liberci me napadlo toto
    Dračí vrch (Jizerské hory) – Wikipedie
    http://cs.m.wikipedia.org/wiki/Drač%C3%AD_vrch_(Jizerské_hory)
    PREBRAL
    PREBRAL --- ---
    SAVEL: Mne zase aktuálně zajímají historky, které se vztahují k různým opuštěným místům. Soustředím se hlavně na BVP Ralsko, brdský Plešivec, Roubalovu Pohádku a Sauersack- Rolavu, ale beru jinak i jiný místa. Spíš osobně vyslechnuté věci nebo zážitky, internet mám celkem prolezlý.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam