• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    POLOVIBlackBerry
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    čim na Blackberry 9000 číst ebooky ? mobi reader se brání jakoliv otevřít lokální obsah.
    KUBULA
    KUBULA --- ---
    mam dotaz ohledne BISu Vodafonu. docetl jsem se, ze se da aktivovat k jakemukoliv datovemu tarifu, jenze kdyz jsem byl na prodejne rekli mi, ze to jde pouze k internetu za 315Kc a vyssimu... mate nekdo zkusenosti se studentskym tarifem s aktivovanym BISem?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    RAINBOF: upgrade 9000 pomohl.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    No a na úvod jedna otázka, doteď jsem měl Blackberry 7290 se kterou jsem byl spokojen a nebýt toho že se mi oloupal po letech hliník z krytu tak bych ho neměnil.
    telefon jsem používal v linuxu kde běhal celkem normálně (i přes drobný počáteční odpor systému). Teď jsem chtěl překopírovat zprávy a kontakty do nového ale záložní soubory nejsou kompatibilní tak jsem zkusil oficiální desktop a ten mi způsobuje zátuh té 7290. Na displeji se oběví "pobíhá připojování k ploše". BB desktop telefon načte ale uz ho nedovede zálohovat ani odpojit. Když zkoušim přepnout aplikaci vidim že to jde ale tel. používat nejde - vždy se to vrátí na tu obrazovku "probíhá připojování k ploše" co s tim ?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    mam BB9000 yeah :)... zdá se mi to nebo je na tom všechno placený ?
    POLOVI
    POLOVI --- ---
    MADBANANA: jo wifi je taky zavsla na prepinaci data takze kdyz je vypnes nefunguje ani wifi... btw zkusil bych downgrade kdyz pojede je bug v rom to je asi takove nejrychlejsi zjisteni
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    Ted jsem pritelce aktualizoval Curve 8520 na OS 5 (v5.0.0.681, platforma 5.2.0.67) a najednou nefunguje wifi. Nema zadnej datovej tarif ani BIS, ale jenom se pripojuje pres wifi na whatsapp atd. Ted nefunguje ani browser, kdyz pustim mobilni sit, chce to tahat pres mobilni data, kdyz je vypnu, tak to netaha vubec nic i pres to, ze je k wifi telefon pripojenej. Co s tim?
    PHUSHI
    PHUSHI --- ---
    MUI: praveze nevyjede :( ale ty shortcuts to nahrazujou vcelku dostatecne, dik :)
    PHUSHI
    PHUSHI --- ---
    Vzdycky jeudnou za cas mi z prohlizece (default) z niceho nic zmizi horni lista s radkem kam se pise adresa, prepinanim zalozek atd. Nevite, kde se nastavuje, aby se zas objevila? Nejak to nikde nevidim...
    Posledni bold
    TMSH
    TMSH --- ---
    FIELDMAN: ocividne ne ;)
    FIELDMAN
    FIELDMAN --- ---
    TMSH: Neumíš číst, co...? :)
    TMSH
    TMSH --- ---
    KUBULA: beha mi pres bis bez problemu
    KUBULA
    KUBULA --- ---
    mate nekdo zkusenosti s aplikaci IDOS? podarilo se vam ji rozjet bez BIS?
    FIELDMAN
    FIELDMAN --- ---
    MUI: No už jsem se s tím nějak naučil pracovat, ale asi půjde Opera pryč... Je to sice jedinej browser kterej mi přenáší bookmarky mezi kompama a BB (Opera unite), ale co... Bez toho se obejdu.
    FIELDMAN
    FIELDMAN --- ---
    MUI: TAK TÍM TO JE!!!! Právě jsi mi zlepšila den!
    FIELDMAN
    FIELDMAN --- ---
    MUI: Jede ti Opera? Jsem u O2 a bez datového tarifu mi nejela...
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    LACHAUER: mám jen BIS, dokonce mi kdysi v O2 řekli že se mi automaticky zrušil jiný datový tarif který jsem měl na Android, že prý nemohu mít oba dva najednou. Pak jsem jednou řešil reklamaci a teď jedu spokojeně jen na BIS. Musel jsem je ale poprosit o zakázání WAP. Jinak by mi youtube generoval zajímavé faktury při spuštění byť jen omylem :-)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    LACHAUER: mam jen BIS a vse co jsem chtel pustit mi funguje
    LACHAUER
    LACHAUER --- ---
    mam dalsi debilni dotaz: pokud si zaplatim BIS, ale nikoli bezny datovy tarif, cekaji mne nejake problemy? (pani v t-mobile tvrdi, ze krom BIS zadny dalsi datovy tarif nepotrebuju, ale jak jsem pochopil z diskusi, obcas se hodi. Jak je to tedy?)
    FIELDMAN
    FIELDMAN --- ---
    MUI: Vím... všechny nešvary uznávám. Byl to jen post aplikace na kterou jsem narazil.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam