SCHEEZE: vono to je celkem opruz ten trackbal to je spis za trest jak to maj vymslene az tam zas dam funkcni prihlasovani tak to pridam i na ten button. Spis sem se snazil vyresit skrolovani a pohyb tim trackballem v tom iscrollu je to cele takove ochcane kvuli tomu jak to je vymyslene v tech webworks:/ to trhani je spis problem iscrollu jeste sem to moc neresil spis sem zkousel jestli to vubec nejak vyresit jde. Cele to Webworks je strasny opruz clovek na ruzne veci trpce prichazi diky tomu ze se to od simulatoru pres ripple po realne zarizeni chova uplne jinak. Nektere html elementy jsou strasne brzdy a blokuji obsah a podobne. jedina bota je urcite v tom ze dost hloupe pocitam kam skrolovat to musim jeste prepsat.
nejlepsi vysledky jsou pokud se pouzije nativni skrolovani to ma ale problem ze jde skrolovat jen cele body takze pruser s nejakyma animacema prechodu oken skakajici absolut nebo fixed prvky pokud se preskroluje a podobne :/ jeste tuhle variantu uplne nezatrauju nektere veci jsem vyresil
jeste jsem trochu koukal na Enyo z WebOS, ale tam se mi zatim trackball sprovoznit nepovedlo kazdopadne maji trosku lepsi skrolovani nez iscroll kdyby mel nekdo cas a vysekal to z toho a prepsal na normalni knihovnu nezlobil bych se :D cele enyo je dost velke a na telefonu se to dost dlouho loaduje musim zjistit jak to zmensit trochu kdyz bude cas