• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    POLOVIBlackBerry
    EFESH
    EFESH --- ---
    budu muset prejit z Bolda na iPhone 5 (firemni strategie)

doporuceni, tipy, neco na co se pripravit?
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    odkoupím za rozumnou cenu blackberry 9000 bold či podobný typ nefunkčního telefonu z důvodu výměny součástek. Jedná se mi o mikrofon, reproduktor s funkčními tlačítky.
    Tak pokud se někomu náhodou válí doma, tak prosím do pošty.
    POLOVI
    POLOVI --- ---
    kdo pouzivate cascades mate taky tak graficky zkryplenej SegmentedControl v beta4 a je to tudiz asi novej styl toho controlu a nebo to mam jen specialne ja?:D Proti predchozimu ve stylu buttonu je strasne nevyraznej ma mensi vysku nez ostatni controly a v dark theme ani pomalu neni poznat ze to nejaky segmented control je. A ten novy modry titlebar v dark theme je taky zazitek klukum to nejak ujelo graficky koukam
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    MADBANANA: ja se chystam, uz mam zazadano o dovolenou ale jeste nemam koupenou vstupenku.
    SMETY
    SMETY --- ---
    DBR: kapisto :-)
    DBR
    DBR --- ---
    SMETY: 1000 a vice :)
    POLOVI
    POLOVI --- ---
    MADBANANA: sakra si mi nasadil brouka do hlavy ted :D
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    POLOVI: Sháním parťáka, ale pravděpodobně pojedu. Bude to 4 dny po uvedení BB10, takže myslím, že tam bude zajímavostí až dost :)
    SMETY
    SMETY --- ---
    1k+ pristroju? :-)
    DBR
    DBR --- ---
    SMETY: zadny, dohodli se ze zaplati za patenty aby mohli dal vyrabet. Chystas se na nakup 1k+ pristroju ?
    POLOVI
    POLOVI --- ---
    MADBANANA: a ty se chystas? Bude tam neco zajimaveho oproti ostatnim jamum? posledni co sem sledoval zaznamy nebo aspon informace tak je to uz celkem stejne lisi se spis jen novinkama co prineslo cascades sdk. I kdyz tohle bude tesne pred finalnim dokoncenim uz by mohli ukazat realne zarizeni.
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    POLOVI: Je v únoru a early bird rate je 100 euro. Academic rate je za 90. Loni jsem byl, stálo to stejně a stálo to za to.
    POLOVI
    POLOVI --- ---
    MADBANANA: ten lednovy amsterdamsky je placeny uz ne?
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    Když už o JAMech, nechystáte se někdo v únoru do Amsteru?
    POLOVI
    POLOVI --- ---
    SMETY: spousta manageru a developeru primo z RIM jsou velice cinni na twitteru treba takze sehnat na nekoho kontakt nebude problem pripadne si zajet na nejaky JAM a tam si povidat do aleluja :D
    SMETY
    SMETY --- ---
    Bych docela pokecal jako s nekym z BB a ne s idiotama, co uctivaj smsku psanou na novym Galaxy... :-/
    SMETY
    SMETY --- ---
    MUI: Hmmmm to je v prdeli no...
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    MUI: no, to bude hutne opatlana nabidka k snatku fidorkou zabalena do stanYJooolU! Potes prdel! :D
    SMETY
    SMETY --- ---
    MUI: To jo posledni podpobny expert mi rekl, ze si na tom neprectu PDFko... hlavu sklonenou k pristroji... asi hledal P idiot...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam