POLOVI:
POLOVI: to je fakt. vzpomínám si na první iphone. Přiznám se, v O2 jsem dělal a nikdo v širokém okolí nevěděl, jak to vlastně s BB pořádně je. Poznal jsem shodou okolností i chlapíka, co to v eurotelu rozjížděl ale už byl dávno pryč, sám s nastavením měl trable a stěžoval si na nemožný hovory a pokusy o nastavení.
Projížděl jsem fóra na netu, O2 forum především kde, jsou drsný a nudně dlouhý registrace, žádná pořádná předchozí odpověď. Snažil jsem se najít jak to někdo používá apod. Výsledky nic moc.
Nechápu, jak lidi neberou mobilní internet za něco samozřejmého. V mé lokaci nepotřebuju doma upc, respektive nepotřeboval bych, pouze jsem tetheroval přes htc na neomezených datech. Netrhal jsem rekordy, z ulozto nebo z torrentu běžně 800+-kB/s, klasický měřáky 6,5mb, 100~ms, všechna hd steamovaná videa jela úplně v pohodě. Trochu jsem doufal, že si takhle příjdu k neomezeným datům na slušný peníze a ono nic. Na druhou stranu 199 a 400, dál tam mám 20% slevu na data za ičo a hele už to docela jde.