• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    POLOVIBlackBerry
    P19
    P19 --- ---
    Zdravím. Máte tip na nějakou aplikaci na blokování určitých čísel? Chtěl bych ale nativní pro BB 10, pokud možno.
    Děkuji
    SMETY
    SMETY --- ---
    Pratele. Q10. Potrebuju zaheslovat slozku "obrazky". Idealne jestli nekde v nastaveni to jde, nebo offiko app.

A dalsi vec. Sms od nekterych kontaktu (a i maily pripadne) zda se muzou vyfiltrovat taky do nejake uzamykatelne slozky. Rovnou. Treba v ramci HUB.
    P19
    P19 --- ---
    P19: aha, tak stačilo zadat znovu heslo. Nejaká haluz, snad to nebude blbnout do budoucna.
    P19
    P19 --- ---
    Ahoj, máte někdo OS 10?
    Když chci něco sdílet, chybí mi možnost Facebook a Twitter. Přitom obě aplikace používám a jsem v nich přihlášen.
    Zobrazuje se to někomu? Třeba v aplikaci Obrázky.
    Díky
    TMSH
    TMSH --- ---
    SMETY: vetsinou funguje, ale obcas ma kratkodobe vypadky - jen mail. kalendar a kontakty bez problemu
    SMETY
    SMETY --- ---
    shet
    FIELDMAN
    FIELDMAN --- ---
    SMETY: Ano, funguje... (Q10 - OS 10.2.1)
    SMETY
    SMETY --- ---
    Kurva funguje vam normalne BlackBerry a Gmail? Mam Q10
    DAGIMAGI
    DAGIMAGI --- ---
    RAINBOF: už po několikáté, ale jsem s nima spokojená, tak proč ne.. www.shopblackberry.cz
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    potřeboval bych poradit šikovnej servis na telefony blackberry.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    PRASOLET: zrovna včera jsem q10 vydražil na ebay v Německu. :(
    PRASOLET
    PRASOLET --- ---
    FIELDMAN: Bohuzel je cerny.
    FIELDMAN
    FIELDMAN --- ---
    PRASOLET: A není náhodou v bílé barvě, hm?
    PRASOLET
    PRASOLET --- ---
    Mam k prodeji q10. Musel jsem nechat opravit mimo zaruku, jelikoz jsem jej mechanicky poskodil. Zaruka od operatora jiz tedy neni (kupovano u tmobilu). Vse opraveno a plne funkcni. Cena 6000
    FIELDMAN
    FIELDMAN --- ---
    BOUCNER: Tak to zní jako to, co se mi dělo a čemu pomohlo znovunatažení systému. Na příčinu jsem nepřišel.
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    FIELDMAN: nee...je to klasická žlutá obálka, ale pokud rozkliknu lištu, tak v seznamu "aktivit" není...jedné jsem se teď aktualizací zbavila, ale objevily se další dvě :-D
    FIELDMAN
    FIELDMAN --- ---
    BOUCNER: Screenshot nemáš, co?
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    otázka, možná hloupá...občas, velmi zřídka, mi svítí jakoby nová zpráva, ale není to email, není to zpráva a za boha nemůžu najít co to je...na my world mi taky svítí hvězda, ale není tam žádná aktualizace...až po několika pokusech a totálnímu prolezení celeho telefonu najdu někde nějakou aktualizaci s nízkou prioritou a zpráva zmizí. Je nějaký jednoduchý způsob, jak se dopátrat toho, na co mě to upozorňuje?
    BLACKYT
    BLACKYT --- ---
    BLACKYT: tak sem si to koupila a nainstalovala přes mobil, na počítači v prohlížeči mi to furt nejde.
    BLACKYT
    BLACKYT --- ---
    POLOVI: blackberry curve 8520, verze 5.0.0.822 (nevim jestli sem to našla správně). Ale tyhle hlášky se mi zobrazujou na netu. Ted sem zkusila přihlášení přes mobil a chce to nějakej upgrade, tak ja to zkusim jestli to bude tim.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam