• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    POLOVIBlackBerry
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    MADBANANA: jj, vzdyt je to taky nejpouzivanejsi aplikace celosvetove co se tohoto tyce. Me pak vadilo ze kvuli tem socialnim funkcim tam nemam tu aktivitu kterou realne delam a nemohu ji vybrat. A zralo mi to baterku a trvalo mi to nastavit. Mam rad ty jednoucelove aplikace(UNIX pristup) a nadstavbu uz si delam sam. Nekdo holky, nekdo vdolky. Endomondo by mi asi jako beh nedovolilo merit cestu TGV :-D Otazkou je jak by endomondo fungovalo bez dat, uz ho nemam nainstalovane.
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    SCHEEZE: Tak sociální funkce můžeš v klidu ignorovat :) My to používáme s kámošema, že se hecujem, kdo víc naběhá. Letos jsem si dokonce zaplatil premium a běhám podle plánu, co mi endomondo spočítalo, vymejšlí mi to intervalovej trénink, při běhání to na mě hvízdá, kdy mám zrychlit nebo zpomalit a myslím, že se mi tím docela zlepšuje výkonnost. Líběj se mi i statistiky, že se podívám, že teď běhám XY kilometrů o Z minut rychlejc, než loni, což je taky v pohodě. Na to, aby si člověk "jenom změřil, kolik ujede na bruslích" možná trochu overkill, ale jako tréninkovej deník je to naprosto ultimátní.
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    MADBANANA:
    SCHEEZE:
    Děkuji, zkouknu oba :-)
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    BOUCNER:
    MADBANANA: endomondo je proflakly ale me nevyhovovalo prave pro ty socialni funkce ktery me nezajimaji a spise otravuji. Preferoval jsem spise neco vice geek ktere jen zaznamenavalo a ja si s tim potom delal co jsem chtel. Na OS 7 to bylo Blackstar a na Q10 pouzivam "nogago tracks". Zanamenava to co potrebuji a da se to exportovat. Je to open source. Port Androida. Jeden z mala ktery mi nevadi na jinak Built for BB vyhradne telefonu :-P
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    BOUCNER: Endomondo :) Používám na běhání, kolo, brusle, ... Můžeš si tím jednoduše měřit vzdálenost, ale ve výsledku disponuje spoustou zajímavých sociálních funkcí nebo ti umí připravit tréninkový plán pro zlepšení výkonnosti.
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    doporučíte mi někdo prosím appku na zjištění vzdálenosti? Jezdím na bruslích a zajímalo by mě, kolik jsem najela. Našla jsem si map my run, ale jsou u toho dost negativní recenze. nepoužíváte někdo nějakou? Nechci nic jiného než prosté spočítání km, ať už chůzí nebo jízdou
    FIELDMAN
    FIELDMAN --- ---
    MILAZAJICEK: Nemusí mít... Když jsi v hodinách, sjedeš seshora pro možnosti a tam jde ovládat zdali je v BsM zapnuté radio a zdali jsou zapnuté upozornění na hovory...
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    FIELDMAN: bedside mode ma vypnute radio ne?
    FIELDMAN
    FIELDMAN --- ---
    FIELDMAN: Jo a ještě jedno přání: Hrozně by mě bavilo, kdyby šla tweaknout Bedside mode tak, aby když mi jedno číslo zavolá podruhý v daném čase, aby telefon začal zvonit... (Příklad: nahánějí mě v noci z práce když je něco super urgentního. Když budou vědět, že zavolat dvakrát mě probudí, bude to fajn...)
    FIELDMAN
    FIELDMAN --- ---
    Mám dilema Hub++ vs. BeBuzz 10 Pro.... Jde mi o tři kritéria:
    1) spolehlivost hedaless provozu
    2) nastavitelná délka a vzorec vibrací u konktétních akcí (např BBM daného kontaktu)
    3) zálohovatelnost

    Máte někdo zkušenosti?
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    MADBANANA: nemam
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    SAMGARR: Nemáš zapnutej push?
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Jak vypnu synchronizaci emailu? Mam ji nastavenou na "manualne" a stejne se mi maily syncuji, napriklad kdyz zapnu data.
    PRASOLET
    PRASOLET --- ---
    nemate nekdo k prodeji q5?
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Celebrate 5 years of BlackBerry World with 5 free premium apps! | CrackBerry.com
    http://crackberry.com/celebrate-5-years-blackberry-world-5-free-premium-apps
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    MADBANANA: Treba ze notifikace z Xabberu (android jabber client) se v hubu pouze zobrazi a musim otvirat xabber abych mohl odpovedet. Ale jak rikam, to jsou male veci.
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    SAMGARR: Co máš s hubem, že ti pokulhává? A baterka je dneska problém snad všech telefonů...já bych klidně přežil ten telefon o 3 mm tlustší, kdyby vydržel aspoň dva dny. Ale výrobci si myslej, že všichni toužej po telefonech tenkejch jako papír.
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    PJGEPR: Ale integrace treba s Hubem pokulhava a zda se mi ze i spotreba baterie neni idealni...ale to nejak preziju.
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    SAMGARR: aplikace řeší Snap a androidi appky :-)
    PRDELKA
    PRDELKA --- ---
    skoro vsechno z androidu ti beha i pod BB10. Od 10.2.1 umi rovnou instalovat apk. Doporucuju SNAP, to je pak uz skoro normalni obchod, jde mi instalovat i to co jsem pres Google Play koupil. Cili by ti nemelo nic chybet.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam