Tak si musím postěžovat...
Mám Q10 a chtěl jsem něco novějšího. Dostal jsem možnost mít na tejden Passporta a na tejden Classica. Vyzkoušel jsem obojí. Nebudu rozebírat hardwarovou a softwarovou vybavenost... Jsem docela poweruser a denně mám kolem 4,5 hodin hovorů a cca 150ti mailů. Stažených a odeslaných dat taky nemálo.
Na Q10 mi při tomto nasazení stačí na den dvě baterky (mám tu v telefonu a dvě další, které průběžně dobíjím). Tuze jsem se těšil na větší kapacitu baterky u obou nástupců klávesnicových miláčků, ale zažil jsem fakt zklamání. Passport měl rekord 10 hodin a Classic 11,5. (Pozn: Nepočítám první dva dny u každého, kdy se usazoval systém. To to šlo dolů za pět...)
Na rovinu: čekal jsem setsakrametsky lepší výsledek. Tímto vysílám velký hate všemu tenkému a malému a prohlašuji, že klidně budu nosit v kapse cihlu, která vydrží týden, než stylovku na pár hodin - sakra, vždyť první telefon, který jsem si koupil byla Motorola 8900, která vážila čtvrt kila bez baterky, ale vydržela tři dny (...a to měla už vibrační vyzvánění)