• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    POLOVIBlackBerry
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    RAINBOF: Co máš za problém s galerií?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    SAMGARR: no me totiz vadi desne ta galerie co je v Q10
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    RAINBOF: ja jsem si blbnuti s ROMkama uzil na Androidu, tady me ty leaked verze neleakaj, pocka si na ofiko release.
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    RAINBOF: Mám na Q10 10.3.1.1450 a tyhle problémy nesleduji. Jen se mi stává, že mi telefon u příchozího hovoru neukazuje, kdo volá, nicméně to dělaly i předchozí verze.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    SAMGARR: blíž koukam na tu leaked 10.3.1.2267 a teda jako maj s tim lidi problémy, nezvoní, zamyká se simka, nejdou ukládat kontakty z pošty do adresáře, zlobí androidí aplikace. Tákže dotaz, máte někdo tu leaked verzi ? případně jak se vrátit z leaked na ofiko ?
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    You have the latest software :(
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    at uz to sakra vydaj...
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Nevíte, jak se to se syncem příznaků mezi BB 10 a exchange (mám SBS 2008), že mi to nesynchronizuje ani na jednu stranu
    JOHNIEZ
    JOHNIEZ --- ---
    RAINBOF: já ho teda zapínám tahem 1x nahoru. Na začátku jsem tuhle featuru (na chvíli) zakázal, protože jsem nevěřil, že se v kapse nezapne.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    FIELDMAN: normálně q10 vypnes tlačítkem a gestem 2x nahoru ho zapnes :) v dokumentaci to nejni ...
    FIELDMAN
    FIELDMAN --- ---
    RAINBOF: He?!?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    věděli jste ze BlackBerry jde zapnout jen gestem?
    JYYNA
    JYYNA --- ---
    FIELDMAN: jo, to už se i taky stalo
    FIELDMAN
    FIELDMAN --- ---
    Máte taky zkušenost, že androidí appky jsou v různých verzích v Amazon App storu a skrze Snap? Mám jednu koupenou na amazonu, čekám na update kompatibility a furt nic. A teď koukám na novej Snap a je tam ta aktualizace, ale nejde nainstalovat protože není. koupena na Google Play :(
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    MADBANANA: mas pravdu. Asi ho s klidem sundam, dokud se neobjeví nějaké vhodnější, sundavaci.
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    SCHEEZE: S překlopením to od 10.3.1 funguje i bez magnetů, stačí si to nastavit. Každopádně chápu, starost o pouzdro, taky v něm Q10 radši nosím.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    doufam že s odložením bb simulátoru q10 s novym OS nedojde k odložení uvedení 10.3 pro Q10...
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    Tak sajrajt tam neni, je to od prvniho dne co ho vlastnim. Kazdopadne dekujiz za rady, zda se ze dat si to vice na ucho ma efekt. Dale se chci zeptat zda pouzivate na passport pouzdro ci ne, pripadne jake.

    Ja mam nalepeny ten original co prodavaji a ac mi funkcionalitou docela vyhovuje(zamykani), stve me ze kdyz si to preklopim dozadu na praci na displeji, nelze fotit. Nevim k cemu mi je vyrez na fotka na zadni strane kdyz pri foceni si ho prikryju druhou stranou. Jinak se to velmi blbe drzi. A pak me stve ze to diky tomu pouzdru nemuze byt v drzaku v aute, respektive po par dnech se mi to zaclo vykvedlavat do stavu: pouzdro v drzaku, telefon planda asi tak v 90 stupnovem uhlu. Uvazuji ze ho proste sundam. Ale docela me to stve, byl jsem zvykly mit BB vzdy v nejakem pouzdre. Hlavne kvuli automatickemu zamku. Treba v hospode to jen preklopim a mohu se odebrat na ono misto.
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    Podle mě sajrajt v mikrofonu :) spoustu lidí mi říkalo, že mě v telefonu špatně slyší a od té doby, co jsem jehlou vyšťoural bordel z mikrofonních dírek mi to neřekl nikdo.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    no a nebo je vom mikrofonu bordel. stačí to vyčistit starou hlavici z vibračního kartáčku. u 9900 se me to stávalo taky. u 9000 navíc když jsi to mel dal od ucha se rozsvítil displej a pokud jsem měl blbej signál a telefon jel na gsm 900 (nebo kolik je ta nizsi) tak to rusilo signal.

    druha věc telefon má víc zvukových profilu (vezmi si ze má na hlasitej i tichej telefon jeden mikrofon) takže na blízko je výkon vsemozne potlačen.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    SCHEEZE: kdyz to mas dal od ucha, tak jak tam jsou odrusovaci mikrofony, tak imho ti zacinaj brat hlas jako okolni ruch, me se to obcas delo, ale jak ma flip pouzdro a davam to vic na ucho, tak uz se mi to nedeje
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam