• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    POLOVIBlackBerry
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    JOSEF_K: udelej si kompleni zalohu pres bb link a do servisu to dej radej tovarne obnoveny.. Pokud ti daj novou tak do ni pujde dat i ta zaloha ze staryho
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    Jak řešíte data v Z10 při reklamaci? Resp. jinak - nikde se mi nedaří dohledat, jak funguje bb protect bez SIM karty. Očekávám, že mi dají nový přístroj, takže bych rád odnesl do servisu zamčený telefon bez sim s tím, že pokud mi fakt dají nový, tak starý přes protect definitivně vymažu. Ale dost pochybuju, že to půjde, když v něm nebude sim a k wifi se asi taky nepřipojí.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    PJGEPR: tak si to oprav, sklo stoji 200
    New for Blackberry Q5 LCD Display Touch Glass Digitizer Screen Assembly Tools | eBay
    http://www.ebay.com/...Screen-Assembly-Tools-/281389604998?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item418420a086
    Blackberry Q5 Take apart tutorial, screen replacement, q5 repair
    https://www.youtube.com/watch?v=HW2GNkVNp4o
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    Tak dneska padla Q5 na zem a pavouk na krycim skle, ve vysledku jsem na tom lehce vydelal, dostal jsem pujcenou Q10. A nekdy na prelomu srpna/zari snad bude passyna.
    KR_TEK
    KR_TEK --- ---
    SCHEEZE: :) přes browser je v amazon storu vidím. To zas ale nejdou do bb stáhnout.
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    KR_TEK: A není to třeba tím ze ty aplikace v tom obchodě nejsou?
    KR_TEK
    KR_TEK --- ---
    Asi mi nic jinyho nezbyde, ale drazdi me, ze vsechny android apps jdou ok a zrovna tyhle dve cesky ne.
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    KR_TEK: zkus to přes Snap
    KR_TEK
    KR_TEK --- ---
    Mozna se to zde jiz resilo, ale funguje vam ok vyhledavani ceskejch aplikaci v Amazon Storu na BB? Android aplikace z Amazon Storu nemam problem na BB nainstalovat. Ceske aplikace ale nemuzu ani vyfiltrovat. Jedna se mi konkretne o CD Muj vlak a mapy.cz. Kdyz zkusim Amazon Store pres prohlizec, zahlasi mi to pri instalaci nepodporovanej HW. V Amazon uctu mam jako zemi nativne GB. CR v seznamu nefiguruje. Budu vdecen za radu.
    FIELDMAN
    FIELDMAN --- ---
    BOUCNER: SCHEEZE: Jde to s jakýmkoliv magnetem... Stačí experimentovat nad střihem. Mám ušité neorigo na Q10...

    Jinak je to vtipný v kombinai a MacBookem, protože jsou místa, kam se nesmí pokládat BB na něj protože se zamkne a naopak místa kam nesmí BB v obalu, protože se uspí Mac... :)
    DEMONOFANARCHY
    DEMONOFANARCHY --- ---
    Mate nějaké tipy na to jak podržet výdrž Classica, mám ho 3týdny, mám povypínané všechny ty advanced funkce, usporný režim od 40procent atd, ale taktak mi vydrží 10hodin, obvykle neda pracovní den ve smyslu odchod z domu - příchod z domu a nebo je někde na 2% baterka...
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    BOUCNER: tlacitko samozrejme funguje. A taky si mzues nechat zasit ten magnetek. ;-) Staci vedet na ktere misto.
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    otázka, když dám passporta do originál pouzdra, tak "usne", ale teď si hodlám nechat ušít neoriginál, tedy tam nebudu mít zázračný magnetek a zajímalo by mě, jestli mi stejně bude fungovat horní zamykací tlačítko, nebo to musím někde extra nastavit. Nerada bych drala baterku jen kvůli tomu, že nebudu mít orig. pouzdro
    ROXTYDY_A_BIBOB
    ROXTYDY_A_BIBOB --- ---
    Mam classica a když ho vypnu, tak se mi za cca 20s zase sam zapne. Je proste nevypnutelny.. hledal jsem na forech, ale nic nenasel? nemate nejaky napad, cim by to mohlo byt?
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    KEVIN00: mas sluzebni BB a nechce se ti resit emaily v nem? Jak se jmenuje firma co dava sluzebni komunikatory ktere nejsou urceny ke komunikaci? :-)
    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    MILAZAJICEK: Děkuji za info. Je to služební telefon, tak to nebudu nijak řešit. Budu si muset vystačit s Outlookem :)
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    KEVIN00: emaily si nastavis v administraci BIS pripadne BES. Po te co si tu sluzbu u operatora objednas. Tyhle blackberry nepouzivali standartni datove tarify ale stacili jim BIS u TM tusim za 250 bez omezeni dat.
    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    Zdravím,
    asi budu mít pro Vás triviální dotaz. Dostal se mi do ruky stařičký BB 9000. Je to úplně první BB co držím v ruce, tak nejsem zcela zběhlý v ovládání. Povedlo se mi aktualizovat firmware z 4.6 na 5.0.0.1076. Firmware jsem stáhl ze stránek T-Mobile. Po aktualizaci nemohu nikde najít nastavení emailového klienta, který by měl být v nastavení. Myslíte, že to je instalací špatného firmwaru či mi chybí pouze doinstalovat nějakou komponentu systému?
    Díky :)
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    POLOVI: Jo to jsem byl já...pohrabal jsem se v nastavení když jsem byl na hajzlíku a podařilo se to :-)
    POLOVI
    POLOVI --- ---
    Pokud se mi to nezdalo tak se tu nekdo ptal jak zapnout v HUBu notifikace o novem emali ve slozkach napr v Outlooku... Staci dat vyber slozek a podrzet na ni prst a nastavit synchronizovani (alternativne vybrat slozku tecky s dalsim nastavenim a vybrat synchronizovat)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam