• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    POLOVIBlackBerry
    P19
    P19 --- ---
    JAKUBMOKRIS: Jj, taky mám rád těžší. Akorát teda ta zpráva o konci podpory WhatsApp od začátku 2017 mě dostala, protože jsem si to kupoval právě proto.
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    P19: Je to ideální velikost se domnívám. Mě tedy vyhovuje maximálně a líbí se mi ta jeho "těžkost", člověk má pak pocit, že má v ruce kus techniky a ne nějakou lacinou shitku.
    P19
    P19 --- ---
    Konecne pisu z Q10. Je to srandovne malinky, ale super!
    FIELDMAN
    FIELDMAN --- ---
    Používáte někdo Blend s nějakou VPN? Konkrétně s IPvanish...? Jsem jářku línej hledat, jak to rozchodit.
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    MILAZAJICEK: hmmmmmmmm
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    Kdyby jste někdo chtěl Passporta tak se mi černý QWERTY dneska vrátil z reklamace vyměněný za nový kus. Ani jsem ho nerozbalil, už mám Silvera. Cenu bych si představoval 9000 kupovany je v vloni v unoru u TSBohemia.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    BALOSH: Ne asi báloš, když se mi to přes wifi ani nespojí...

    ...edit, byl jsem v mekáči na veřejný a wifi a tam se mi podařilo zázrakem připojit a stáhnout tu aktualizaci. Ale nechal jsem se zlákat na jeden bramburgr a ted je mi z toho zle :-)
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    KORKMAZ: připojuj samozřejmě kabelem ne úřes wifi
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    MILAZAJICEK: Na BB link se mi to připojí na jeden pokus z deseti
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    RAINBOF: Depá, černej.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    KORKMAZ: Jedině ty problémy s nedostatkem místa pro aktualizaci mohu potvrdit ale pres BB Link to je resitelne i bez presouvani vetsiny obsahu na kartu. Ten zbytek bohuzel fakt budes muset resit minimalne reklamaci. Takhle se Q5 nechova. A pokud pouzivate BES nemusis IMHO nic nastavovat jen se lognes do uctu a ono se to nastaveni stahne.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    JAKUBMOKRIS: mas bilej zejo...
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    MILAZAJICEK: Je to služebák, takže bych pak musel uhánět ajťáky ať mi tam nastaví různý firemní politiky a na to bohužel nemám čas. Reklamace to samé...

    Navíc mám drobný roblém s aktualizací firmwaru. Teda kromě toho, že aktualizace často bývají větší, než je interní paměť mobilu (takže nejdou vlastně stáhnout bez připojení na PC, který je taky příšerně nestabilní), tak i po úspěšné aktualizaci mi to furt hází upozornění "Aktualizace pozastavena". Asi bych ten šmejd měl vykoupat v javorovym sirupu
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    KORKMAZ: teď jsem q5 co mám jako záložní používal a nic z toho co popisuješ mě nepotkalo a přítelkyně ji má od začátku co ji prodávají a používá ji opravdu hodně a nikdy mi router neshodila.

    zkusil bych tovární nastavení pokud jsi to už nezkoušel a pak reklamace. normální to rozhodně není.
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    KORKMAZ: moje q5 to nedělá, teď sem to testnul na dvou wifinach
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Hele lidi jsem z toho zasranýho Q5 úplně zoufalej. Jako komunikátor je to dobrý, ale když chci stáhnout data přes wifi, tak po stažení 7mb dat to přestane sosat a shodí to celou wifinu že musím restartovat modem. Zkoušel jsem to asi na třech wifinách a všude stejný nebo se to pro jistotu ani nepřipojí. S jinejma mobilama na androidu nebo vohryzku to nedělá....je to normální todleto? Kvalita přenosu dat jako telefonní budka spt telekom...kdyby to nemělo slušnou výdrž baterky a celkem inteligentní predikci textu, tak bych to bez váhání nazval nejhorší mobil od dob alcatelu
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    Btw... jak pořád obhajuju q10, že jede bez záseku... přes víkend mi z ní vypadaly vlasy. Permanentní zásek s čímkoli hlavně android záležitosti..... Factry reset a všechno je krásný jako dřív.

    To jen kdyby někdo váhal jesti jo nebo ne.
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    Potřebuju poradit. Odinstaloval jsem aplikaci a když ji chci znova stáhnout, tak to nejde, míst "stáhnout" je tam "otevřít" (myslim v appworldu). Systém si jakoby myslí, že aplikace je pořád v telefonu, přitom už není. Setkali jste se s tím někdo? A případně co vám pomohlo? Zkoušel jsem restarty a nic.
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    Zeptám se tady, i když to sem asi úplně nepatří, ale nevím, kam - nevíte, jak z BlackBerry dostat url fotky z instagramu? Když chci dát fotku například sem, potřebuji url obrázku, a link na stránky instagramu mi nepomůže. Nevíte, prosím?
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    Z47TC: to mi udělal passport šel na reklamaci zkoušel jsem to 3x :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam