• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    POLOVIBlackBerry
    FIELDMAN
    FIELDMAN --- ---
    VITEKK: A verzi máš jakou? Já mám 4.9.1. a přestalo mi jít se přihlásit do zabezpečené části... Hlásí neplatné ID nebo heslo i když je to ověřeno správně :(
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    FIELDMAN: ja a nemam zadny problem..
    NICKYSANTORO
    NICKYSANTORO --- ---
    ¨ja mam chut vyzkouset BB tak kdyby nekdo chtel, nabizim vymenu za iphone 5 16 gb
    FIELDMAN
    FIELDMAN --- ---
    Používáte někdo Mobilní Banku od KB? Zlobí mi to, tak bych rád feedback, jestli to někomu šlape...
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    ED_EDDIE: jen passport :(
    ED_EDDIE
    ED_EDDIE --- ---
    Nemáte někdo Classic v záruce na prodej?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    JAKUBMOKRIS: pomalej a zasekanej se muze stat jakejkoli android, zalezi, co ti bezi za procesy na pozadi, pokud neco narocnejsiho, tak mobil bude lagovat, protoze UI nema vyssi prioritu, nez ostatni procesy
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    Když už jsme u toho, jak moc velký rozdíl je mezi Androidem například v Nexusu nebo Sony mobilech a Blackberry Androidem třeba v Privu? Resp. je tam nějaké omezení bezpečnostní a je rozdíl v rychlosti systému jako takové? Nebo se z toho po čase stane stejně pomalej a zasekanej systém, jako třeba na Samsungu Galaxy 1,2,3,4....?
    P19
    P19 --- ---
    JAKUBMOKRIS: a však jo hlavně že se shodnem BB10 :)
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    P19: Na W10 mám hodně kritickej názor, ale to by bylo skutečně OT.
    P19
    P19 --- ---
    JAKUBMOKRIS: je je OT, ale třeba pro mě je to mobilu bezkonkurenční BB10, pak hned kupodiv Windows Phone 10 a na desktopu, světě div se, jsem naprosto spokojený s Windows 10 a neměnil bych. MacOS jsem používal taky, ale občas mi tam něco chybí a nejsem na to zvyklý, takže subjektivně raději ty Win.
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    P19: Tak z uživatelského hlediska rozhodně MacOS nebo Ubuntu. Na mobilech je jednoznačně největší trága Android. Apple má hodně slušnej systém, ale není to tak abych řekl "smooth" a dotažený, jak BB 10. Ale abych jenom nehanil - pro někoho je otevřenost Androidu výhoda. A Microsoft nedělá jenom Widle (který, ač jsou nejhorší systém na desktopy, tak ve verzi 7 jsou poměrně obstojně použitelné), naopak jejich Office je naprosto bezkonkurenční (tím myslím i office 365 pro podnikatele), možnosti online spolupráce společně s robustností Outlooku skutečně, a to mám vyzkoušené praxí, zvyšují produktivitu a pomáhají podnikání postoupit na vyšší level efektivity. V tomhle oboru fakt na ně Apple a všichni ostatní koukají z velký dálky.

    Sry za lehké OT
    P19
    P19 --- ---
    JAKUBMOKRIS: souhlasím. Ale asi to nakonec poresim tak, že na konci roku pořídím Priv a bude.
    A co je podle tebe nejlepší OS na desktop?
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    P19: Tak to se pořeší appkou pro Androidy ne? Mě tam teda taky spousta aplikací chybí, ale uvidíme, jak to ještě bude s tou nepodporou nakonec. Každopádně se opět potvrdila moje teorie, že nejlepší systém má vždycky minoritu. To samé platí i pro OS pro PC.
    P19
    P19 --- ---
    JAKUBMOKRIS: Jj, taky mám rád těžší. Akorát teda ta zpráva o konci podpory WhatsApp od začátku 2017 mě dostala, protože jsem si to kupoval právě proto.
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    P19: Je to ideální velikost se domnívám. Mě tedy vyhovuje maximálně a líbí se mi ta jeho "těžkost", člověk má pak pocit, že má v ruce kus techniky a ne nějakou lacinou shitku.
    P19
    P19 --- ---
    Konecne pisu z Q10. Je to srandovne malinky, ale super!
    FIELDMAN
    FIELDMAN --- ---
    Používáte někdo Blend s nějakou VPN? Konkrétně s IPvanish...? Jsem jářku línej hledat, jak to rozchodit.
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    MILAZAJICEK: hmmmmmmmm
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    Kdyby jste někdo chtěl Passporta tak se mi černý QWERTY dneska vrátil z reklamace vyměněný za nový kus. Ani jsem ho nerozbalil, už mám Silvera. Cenu bych si představoval 9000 kupovany je v vloni v unoru u TSBohemia.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    BALOSH: Ne asi báloš, když se mi to přes wifi ani nespojí...

    ...edit, byl jsem v mekáči na veřejný a wifi a tam se mi podařilo zázrakem připojit a stáhnout tu aktualizaci. Ale nechal jsem se zlákat na jeden bramburgr a ted je mi z toho zle :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam