• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    POLOVIBlackBerry
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    KAZATELL: škoda, nějaký hosotvany řešení by mohlo být přijatelný ne?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    ještě jedna otázka ke dvěma telefonům. Lze používat outlook kalendář (nebo sdílení komplet kalendáře z jednoho telefonu) tak aby na nepracovnim telefonu kde nepoužívám outlook na email tak, aby to po mě nechtělo heslo co čtvrt hodiny?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    MILAZAJICEK: BES nemáme bohužel
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    KAZATELL: pokud mate v praci BES tak by mělo stačit to povolit a můžeš tam mít ještě soukromej účet, co to vše přinášní ale nevím, v praxi jsem to neviděl a budu rád za report.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    MILAZAJICEK: přesně k tomu to chci... tak to vypadá i na služební ID
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    KAZATELL:
    FIELDMAN:
    HONCKA: ani přes ten režim workspace ? mit jeden sluzebni a jeden soukromej nejde?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    KAZATELL: Nejde, taky jsem po tom pátral
    FIELDMAN
    FIELDMAN --- ---
    KAZATELL: Není.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Ahoj je možné mít dva BBM účty na jedno BlackBerry ID?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    MILAZAJICEK: mám passporta dva dny a už nikdy nechci nic jiného :-D a Q10 je teď na asi tak 50te koleji... ta dotykova klávesnice je něco neskutecneho
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    KEVIN00: porid Passport :) má sice klávesnici ale je dotyková :)
    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    Díky moc, pořídím tedy Z30 :)
    VITEKK: Kupovat telefon jenom kvůli vzhledu ... tak špatně zatím na tom ještě nejsem :D :D
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    KEVIN00: sel bych do Z10, v podstate jen proto ze to je hrozne hezkej telefon.. :o)
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    KEVIN00: za mě bych doporučil passport ale jinak nemáš moc možností než z30. z10 je stará a leap je low-end s imho dost nestasne nastavenou cenou.
    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    Zdravím, jsem uživatel stařičkého BB Bolda 9000 a chtěl bych si pořídit něco novějšího. Chtěl bych spíše dotykáč, než-li model s klávesnicí a v nabízených modelech je podle mě stále asi nejlepší pořídit Z30tku. Leap mi přijde lehce okleštěný v horším těle a v podstatě se stejným hardwarem. Mohl bych poprosit o názor někoho, kdo se v daných modelech vyzná asi určitě více jak já. Čerpal jsem v podstatě pouze z pár recenzí na netu. Díky moc :)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    PJGEPR: je tam wp7 tj je to mrtvejsi nez bb
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    MILAZAJICEK: na blackberryczech.cz je návod a aplikace které jsou do novějších androidu ale droida nemám tak sem to nijak nestudoval
    FIELDMAN
    FIELDMAN --- ---
    PJGEPR: Měl jsem to v ruce na týden a nedá se to srovnat ani s klasickým BB ani s PRIVem. Klávesnice je k zlobě, wokna mě osobně se*ou nesmírně - všechno je už předkousaný a nabízí ti to furt něco. Hlavně s mými více jak 3.400 kontakty v adresáři je ten telefon nepoužitelnej.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    PJGEPR: zajímavé jen ten HW je trošku slabší ale furt je to pomalu za třetinu privu. btw nejdou ty blackberry apk už někde stáhnout do libovolnyho androidu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam