• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    POLOVIBlackBerry
    YARDIK
    YARDIK --- ---
    MILAZAJICEK: realne tak den a pul vydrzi. Stejne ale pro jistotu je kazdy vecer na nabijecce.
    ED_EDDIE
    ED_EDDIE --- ---
    EXCITE: jo to je mi jasný, bylo to na vlastní nebezpečí a jsem rád, že všechno funguje ;)
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    EXCITE: tak hlavně jestli chodí, mě takhle jednou přišel displej na Nexus 4 a ten měl tak 240x480 a totálně vyblitý barvy, ale pasoval tam skvěle.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    ED_EDDIE: Je ti ale jasný, že to není "genuine original "? :)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Zacal mi passport zrat neskutecne baterku a zjistil jsem, ze je problem ve "sluzbe zadavani"(input services) v monitoringu jsem si dal poslednich 48hod a zere to 69% baterky
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    Jak jste na tom s reálnou výdrží u Blackberry Priv ? Já včera měl problém s Passportem a už odpoledne kňučel že má jen 20% baterie a večer se dokonce vypnul. Až později jsem zjistil příčinu. Přítelkyně mi vytáhla nabíječku u postele a já jel s passportem nepřetržitě téměř dva dny.
    ED_EDDIE
    ED_EDDIE --- ---
    Kdyby někoho zajímalo. Koupil jsem na Q10 displej (http://goo.gl/y4fDlj) a klávesnici (http://goo.gl/dO04u5), nechal vyměnit za 300,- přes službu www.opravarna.cz a vše funguje bezvadně.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    MADBANANA: double win :)
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    EXCITE: Nejspíš jim přišlo ekonomičtější ti dát novej telefon, kterej už je vyrobenej a s největší pravděpodobností si ho nikdo nekoupí, než aby ještě platili někoho, kdo se v tom bude vrtat.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    FIELDMAN: Hlavně docela překvápko,že nevyměnili jen display. Ještě že jsem všechno zazálohoval...Ale funkčí funglák se všem apkama oceňuju, to víš :D

    Vlastěn jsem docela překvapenej,že reklamaci uznali, podle mne jsem ho mechanicky poškodil v kapse,když jsem tahal ktmku z křoví:)
    FIELDMAN
    FIELDMAN --- ---
    EXCITE: To sis oddechl, co? :)
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    Q10- Tak po reklamaci nefukčního displaye jsem obdržel nový přístroj, updatovan systém bb10 na 10.3.2.2836 puštěný Fb, který byl v Q10 předinstalován a voalá normálně to funguje v HUBu..
    VSUDYCHOD
    VSUDYCHOD --- ---
    MADBANANA: pouzivam s Fenixama, instalace pres snap, obcas vypadava pripojeni pres bluetooth, resp neni to 100% spolehlivy, takze jsem to omezil na obcasnou synchronizaci behu do telefonu. Ale co vim tak na vypadky spojeni si stezujou i uzivatele nekterejch androidu...
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    Používáte někdo Garmin Connect k propojení hodinek k BB10 telefonu? Funguje/nefunguje/omezení?
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    KAZATELL: díky, to je přesně ono, po nové instalaci útrum
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    VITEKK: tam se nedostanu, nalogovala jsem se úspěšně, za dvě sekundy na to mi to hlásí že moje heslo pro google acc se změnilo a nedostanu se do žádného nastavení. Je to ovšem nesmysl, moje heslo je stále stejné
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    BOUCNER: tak v tom pripade bude problem jinde. Kdyz stahnes z horni obrazovky snapu "roletu" a das settings pise to tam neco v sekci account?
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    VITEKK: nee
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    BOUCNER: pockej, myslim ze si nerozumime: pouzivas tu dvoustupnovou autentifikaci nebo ne? Myslim obecne, kdyz se prihlasujes k gmailu z pocitace napr.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam