• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    POLOVIBlackBerry
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    EXCITE: emaily jsou normalne v hubu a zbytek se otevírá v te aplikaci ale jak to je rychle tak jsem si to ani neuvedomil.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    MILAZAJICEK: Prej už se nezpracovávají zprávy a emaily přímo v Hubu,ale otevírají se jednotlivé aplikace
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.blackberry.infrastructure
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    EXCITE: a co tam nefunguje? Pouzivam to denne a zda se mi ze se nic nezmenilo.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    Blackberry HUb -Četl jsem teď ,že poslední update na Adroidu úplně rozjebal funkčnost aplikace. Ještě ten novej telefon nemám,ale dá se tam nějak downgradnout na fukčnější verzi? HUB je pro mě naprosto důeležitý :)
    POLOVI
    POLOVI --- ---
    Pokud nemaji nekde Key2 za nejake mega uzasne penize tak ho dneska kupovat nema vubec smysl bud TCL v brzke dobe predstavi Key3 se snad konkurencnima parametrama(dvojka vysla cca pred rokem) nebo se na BB vykasle uplne coz se nejspis projevi tim ze se BB vykasle na update SW a nebo vydaji zas nejaky lowend HW za cenu cinskych top modelu. Ono je to ted vubec nejake divne s nima. Android9 ani nevyhlasili snad zadne testovani verejne jako to delali predtim. Beta updaty jejich aplikaci jsoutaky uz spis sporadicke.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    slusna sance je rock64 nicmene u blackberry je to tak ze chtej 10mega za lincenci na klavesnicovy layout napriklad.
    FIELDMAN
    FIELDMAN --- ---
    SCHEEZE: Jde to i s low-volume marketem. Vzpomenu si minimálně na 3 crowdfundingové kampaně se spotřební elektronikou, kde byl počet koncových objednatelů kolem 200K a vyplatilo se jim to.
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    FIELDMAN: nevím kolik stojí vývoj nového zařízení ale bude to odhadem v miliónech dolarů. Úspěšných zařízení se na trhu prodají milióny až desítky milionů kusů. 600k teoretických zájemců na celém světě asi není důvod se moc vzrušovat. :( neříkám že by takove zařízení nebylo hezké na trhu mít ale nemyslím si že se to stane.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    FIELDMAN: Upgradnout krapet Q10 a byl bych docela spokojený
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    Nosím telefon v přední kapse kalhot. Upadl mi na beton asi dvacetkrát. Má několik sramu na těle, displej ani skrabnuti. Oproti ostatním výrobcům kdy je každý pád fatální pro displej.
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    EXCITE: ano. 2 milimetry rozdíl. Měl jsem donedávna oba. Není to poznat. Nakonec jsem key one daroval protože zdejší zájemce se nemohl rohoupat. Nedám na BlackBerry dopustit ani když už je to android. V současné době lepší volba s klávesnicí neexistuje. Fotoaparát je skvělý, vše funguje jak má. Výkon naprosto dostatečný. Je to mé asi osmé BlackBerry po přechodu z palmu, psionu a nějakých ericsson telefonech. BlackBerry bez klávesnice je blbost.
    FIELDMAN
    FIELDMAN --- ---
    MILAZAJICEK: Jo, to vím, že se nic takovýho dnes nenabízí. Ale mohlo by. Před necelým rokem si CrackBerry dělalo na redditu poll a aniž by se mi to chtělo hledat, vyšlo tam přes 600K uživatelů, co by uvítalo malý zařízení s HW klávesnicí. To už je smysluplný počet pro prodej...
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    FIELDMAN: ja ti rozumim vychazim ale z toho co lze dneska koupit a uspesne provozovat. S klavesnici by jeden aktuální model byl, trackpoint uz myslim nenabizi vubec nikdo.
    FIELDMAN
    FIELDMAN --- ---
    MILAZAJICEK: A kdo potřebuje dotykový ovládání...? Když je smysluplnej trackpoint, jde to bez toho. Navíc nemáš takovou energetickou náročnost kvůli dotykové vrstvě v displeji. Win-win!
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    FIELDMAN: jenze s dotekovym ovládáním je takovy rozmer telefonu neovladatelny :( j asi teda hodne oblibil passport i pres ty rozměry ale to uz dneska nema význam.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    SCHEEZE: Key one 149.3 mm vs Key 2 151.4 mm na výšku
    FIELDMAN
    FIELDMAN --- ---
    MILAZAJICEK: Pro mě ideální telefon velikosti displeje byl poslední Bold. Vše ostatní je zbytečné veliký.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    EXCITE: vysouvaci meli Priv ale asi se to neosvedcilo. I kdyz me vyhovovala. Vetsinou maji maly telefony i mensi vykon takze jsou pak i pomalejsi iphone zalezi nac to zarizeni pouzivas. Ja od dob palmu a nokie pouzivam tyhle zarizeni uplne ke vsemu a posledne co jsem resil iphone tak bezny veci nebyli uplne mozny.
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    SCHEEZE: + je dvojka znatelně tenší
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    Key one a key2 jsou velikosti naprosto stejně. Měl jsem one nez jsem vyměnil za key2 kvůli výkonu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam