ED_EDDIE: jj to já si samozřejmě uvědomuju. Asi jsem naivní tvrdohlavej ale furt jsem nějak doufal že třeba ty základní věci nějak vyřešim, jako třeba login do store, a instalaci opera mini. Protože když si na jejich ofiko stránkách vyfiltruju aplikace pro tohle zařízení, tak se to tváři že opera by měla os6 podporovat. Ale největší překážka je že prostě tam nemůžu zadat bb id protože prostě ten app world nejde spusti.
Taky mojí naivitu podpořil fakt že když třeba vezmu do ruky první ipad z roku 10, tak jeho nativní fce všechny fungujou bez problému. Prohlížeč je funkční (tady to furt háže ty hlášky s protokolem), apple id tam můžu normálně přihlásit atd. Samozřejmě nový app logicky už dávno žádnou podporu nemaj. Ale to se týká i stařičkejch iphonů, a to jsem vždycky apple považoval za super konzumní produkt.
Nic nechci si stěžovat budu muset přijmout realitu.
Security wipe a factory reset zkusim. Ale to si skoro myslim že to se odehrálo tak nějak jako součást když jsem ještě udělal tu aktualizaci OS.
https://nyx.cz/files/000/022/2299159_08c62ac0802a3d161a21/original.jpgn nic, v nejhoršim budu muset používat toho tlustýho těžkýho bolda 9900 a na tohle prostě zapomenout:(
btw, neexistuje pro BB nějakej "jailbrake" "crackOS" nebo něco takovýho. To bych totiž ještě asi zkusil..